Benitez, oficial la Napoli.
Benitez, oficial la Napoli.
Nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva... ii urez succes, mai ales ca cei de la Napoli imi sunt simpatici.
Benitez antreneaza bine doar in Anglia si Spania.
pronostic: nu rezista mai mult de jumatate de an
Luis Suarez, aproape la Real Madrid
Luis Suárez se ha convertido en el centro de todas las miradas. El uruguayo ha ofrecido una conferencia de prensa en Uruguay, donde está concentrada su selección. Su futuro, el principal tema de conversación.
"Es imposible decirle que no a un grande como el Real Madrid. Es un buen momento para cambiar de aires por todo lo que he sufrido en Inglaterra, donde no me han valorado como jugador sino por otras actitudes", manifestó el actual jugador del Liverpool con claridad.
Suárez volvió a referirse al ambiente que se vive en Inglaterra: "Pasé un momento complicado, muy difícil, en el que se han dicho cosas que son mentiras y eso a uno lo calienta. Uno tiene límites y tiene familia que también sufre".
marca.com
Poate se adapteaza mai bine in Spania si se mai potoleste. Talent are, pacat de comportament.
Falcao a semnat cu AS Monaco.
Bai nene, ce prezentare i-au facut astia lui Neymar, prima oara am crezut ca incepe Campionatul Mondial.
Bai nene, ce prezentare i-au facut astia lui Neymar, prima oara am crezut ca incepe Campionatul Mondial.
Sunt curios cum o sa se descurce... dar la ce aprari au aia in Spania... in CL abia astept sa-l vad.
Dar aia de prin Brazilia au aparari bune ca nu sunt la curent cu fotbalul lor?
Poate ajunge si asta un fel de noul Robinho, adica epic fail. Probabil ca astia vor lua titlul si la anul si va fi vazut ca un transfer bun.
Pleaca David Villa la United sau Chelsea?
Pai nu au ... cine a vazut aparari bune in America de Sud..sa fim seriosi. In Spania sunt ceva mai bunicele dar si acolo e jale. Probabil nu o sa aiba mari probleme in Spania. In Liga vedem cum o sa se descurce.
Nu se pune problema sa vina David Villa la United. N-are ce cauta, a scazut mult dupa accidentari. Daca nu pleaca Rooney, n-avem nevoie de atacanti. Poate doar de Bale.
Se tot aude ca vine Strootman la noi. Pe mine nu ma incanta asa mult, mai degraba l-as vrea pe Fellaini.
Strootman e cu mult peste Fellaini, mai ales defensiv. United nu cred ca are nevoie de inca un om de gol. Mai degraba de un om care sa tina mijlocul. Strootman e cu mult peste tot ce are United la mijloc in acest moment.
Nu de prost a ajuns unul dintre cei mai tineri(daca nu cel mai tanar) capitani ai nationalei Olandei.
Fellaini e mult peste Strootman ofensiv. United are nevoie de un mijlocas central box to box, nu de unul defensiv. Pe Carrick nu-l scoate nimeni de acolo, dupa sezonul perfect de anul trecut. Ramane de vazut pe cine aduce United, conform ziarelor batalia se da intre cei 2. Eu l-as prefera pe belgian. E deja obisnuit cu fotbalul din PL, e mai polivalent, e un plus pentru fazele fixe si poate cel mai important, Moyes il cunoaste deja.
Atentie! Nu cred ca la ManUtd o sa fie Fellaini centrul echipei. Si, daca nu o sa mai fie el centrul echipei, daca nu o sa traga toti sa dea el gol, ma indoiesc ca va mai fi la fel de eficient.
Aoleu, pai daca juca Everton pentru Fellaini mai ajungea Moyes la United cand ajungeam si eu. Ai urmarit vreun meci al celor de la Everton in ultima vreme? Fellaini a marcat mai multe goluri pentru ca a jucat multa vreme al doilea varf si pentru ca joaca bine la fazele fixe. Daca ajunge la United oricum nu mai pupa el sa joace in atac.
Fellaini s-ar completa foarte bine cu Carrick in opinia mea. Lucru pe care nu l-as vedea si la Strootman. Daca vine olandezul atunci as zice ca se pregateste scoaterea lui Carrick din primul 11. Desi la ce sezon a avut nu-l poate scoate nici Xavi momentan. Daca nu ma insel a avut cele mai multe si cel mai bun procentaj al paselor corecte din marile campionate.
Tocmai ca am urmarit. Si toate mingile mergeau la el.
N-ai urmarit bine.
Bine dude, daca zici tu, asa e. Am uitat ca doar tu te uiti la Premier League. Nici nu stiu de ce ma mai contrazic cu tine pe teme din astea. Doar ai zis ca Van Persie e cel mai bun din lume pentru ca joaca la Manchester United. De ce n-ar fi si Fellaini mare scula?
P.S. Cand mai ai timp mai da cate o geana si peste meciurile nationalei Belgiei, sa vezi saracu Fellaini cate goluri da acolo. Ca acolo nu-l are pe Baines sa-i tot centreze de pe stanga.
Pai daca n-ai urmarit bine ba ce dracu vrei sa-ti fac? Fellaini nu joaca acelasi lucru la Belgia cu ce joaca la Everton pentru ca Belgia are niste jucatori formidabili pe langa el. Ti-am mai zis ca a marcat de multe ori anul asta pentru ca a jucat si in atac. Vrei sa intelegi bine, nu vrei, treaba ta. Oricum nu stiu ce vrei sa demonstrezi cu asta.
Asa e, dude. Ai dreptate. Astept sa il vad jucand in atac la o echipa care nu trage sa ajunga el golgheter. Sa vedem ce face.
P.S. La belgieni joaca destul de avansat. Inchizator e Witsel, daca te gandeai ca sta el acolo.
Fellaini nu e mijlocas defensiv/inchizator. Ceea ce Strootman este. De asta am zis ca-l prefer pe belgian la United. N-avem nevoie de un mijlocas defensiv pentru ca United nu a mai jucat de ani de zile cu un astfel de om.
Eu zic ca cei 2 sunt jucatori care se completeaza si ar fi un cuplu de mijlocasi foarte buni.
Sau poate Moyes vine cu o alta strategie.
Moyes a jucat la Everton in mare parte cu Osman si Gibson centrali si Fellaini in fata lor.
Scuza-ma, Adrian, am vazut si eu niste meciuri ale lui Everton. Parerea mea este ca Fellaini trage mai mult pentru echipa decat trage echipa pentru el.
Fellaini nu are prima optiune nici la penalty-uri, nici la lovituri libere, din cate am mai vazut. El e puternic la faze fixe aeriene, executii "de autor" si team-work.
Buba e ca nu sunt la curent cu Strootman, il stiu doar dupa nume, generalitati. Fellaini, in schimb, cred ca ar fi titular in mijlocul lui United fara mari probleme.
Arshavin,Squillaci si Denilson se pare ca pleaca de la Arsenal.
Cica Barcelona ar oferi 50 milioane de euro pentru pachetul Luiz-Ivanovic.