FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri internationale

«1161718192047»
ebonyc20.08.2011 14:28

Hmmm, Oriol Romeu de la Barcelona la Chelsea. S-a realizat luna asta transferul, dar acum am aflat de el.

Maye20.08.2011 15:50

Harry Kewell s-a intors in Australia, la Melbourne Victory.

Daniel-Ionut20.08.2011 17:22
Harry Kewell s-a intors in Australia, la Melbourne Victory.

Adica practic s-a retras din fotbal.

David20.08.2011 17:47

S-a dus intr-un oras mult mai frumos ca Istanbul.

Ronnie21.08.2011 18:25

Valencia si Chelsea s-au inteles oficial pentru Juan Mata. Ramane ca si jucatorul sa ajunga la un acord, da' nu cred sa fie probleme.

Ronnie24.08.2011 15:38

Amatorismul continua! Nasri la City oficial!.

I.N.Money24.08.2011 16:41
Amatorismul continua! Nasri la City oficial!.

Ce amatorism?

Kellerman24.08.2011 16:54

Liverpool l-a luat pe Sebastian Coates, cel mai bun tanar jucator de la Copa America.

Fundas central uruguayan. :D

Ronnie24.08.2011 18:58
Ce amatorism?

Aducerea in masa de superstaruri. Nicio echipa nu a reusit cu o astfel de strategie. Sau poate imi scapa.

Juan Mata de la Valencia la Chelsea, oficial.

I.N.Money24.08.2011 20:11

@Ronnie.

Real Madrid, in perioada galactica, Chelsea, etc. La inceput au adus jucatori la gramada, insa de vreo doi ani fac transferuri cu cap si asta se vede in jocul lor. Aveau nevoie de Nasri, tinand cont de cati inchizatori au.

red&blue_boy24.08.2011 20:17

Aquilani a fost imprumutat de Liverpool la Milan pentru un sezon, gratis, dar daca evolueaza in 20 de partide ca titular italienii trebuie sa plateasca 6 milioane.

Ronnie24.08.2011 20:22

Parca totusi Real Madrid nu a adus tot cacalaul de vedete intr-un an de zile. Chelsea a adus doar jucatori dornici de performanta (cred ca te referi la perioada cand a venit Mourinho). Deco, Drogba, Carvalho, Ferreira si mai apoi Essien, Malouda etc. Nu se compara compara acesti jucatori cu Aguero, Nasri, Balotelli, Silva, Dzeko dpdv al impactului mediatic cel putin.

Plus ca aveau o gramada de solutii ofensive: A. Jhonson, Milner, Silva, Wright-Phillips, Dzeko, Balloteli, Aguero, Santa Cruz. Si probabil si Tevez pare ca ramane. Unde ii bagi pe toti? Asta fara sa ii i-au in calcul pe mijlocasii centrali care in opinia mea nu pot fi scosi din echipa: Yaya Toure si in special, Nigel De Jong.

Anyway, parerea mea este ca buba lor e Mancini. Un antrenor extrem de umflat de mass-media.

red&blue_boy24.08.2011 20:26

Degeaba transfera tot vedete cu carul, City ar trebui sa invete de la concitadina United cum se face performanta.

Mancini, respect maxim ca jucator, dar ca antrenor nu m-a impresionat nicicand.

I.N.Money24.08.2011 20:35

Nici eu nu sunt fan Mancini, dar a adus primul trofeu din 76 + a aruncat jucatorii problema si adusi pe multi bani de Hughes. O sa foloseasca principiul rotatiei, tinand cont ca joaca in 4 competitii, asa ca momentan pare extrem de inspirat in transferuri, insa anul acesta o sa aflam daca e umflat sau e un antrenor bun, pentru ca nu are scuze daca nu obtine vreun trofeu major.

Vorbeam de Real in perioada Zidane, Ronaldo, Figo, etc. Erau cunoscuti ca in fiecare vara isi doboara propriul record de bani platiti, iar la Chelsea infuzia de vedete incepe de pe vremea lui Ranieri, cand au platit enorm pentru jucatori gen...Mutu.

David25.08.2011 06:27

Englezii de la Daily Mail scriu ca Arsenal a incercat sa il ia de la Real Madrid pe Kaka, asta dupa ce s-a scris ca tinta lui Wenger ar fi fost Karim Benzema! Englezii au dorit sa il ia imprumut pe fostul "Balon de Aur", insa Real vrea sa-l vanda de tot pe brazilian.

Wenger a incercat sa ii linisteasca pe fanii lui Arsenal care il critica din ce in ce mai tare iar Kaka ar fi fost o lovitura de imagine. Realul nu se bazeaza pe Kaka iar salariul lui e imens - 175.000 de euro pe saptamana!

red&blue_boy25.08.2011 06:39

Inter e aproape sa-l aduca pe Forlan.

greenyes25.08.2011 06:51

Alibec imprumutat de Inter la belgienii de la KV Mechelen. Cica vrea sa rupa norii aici sa se intoarce victorios la Inter. Sa vedem. Asta scrie pe situl belgienilor.

ebonyc25.08.2011 08:06

@Ronnie Nu s-a intors si Adebayor la City? Intr-un fel sustin politica asta de avea multi jucatori pe posturi pentru prea au fost multi cu harfe la City. Nu stiu daca va mai avea cineva tupeu sa comenteze ceva cu asa concurenta. Ori le convine orii pleaca. Mai ales ca totusi sa luam la rand jucatorii: Tevez isi dorea sa plece, Santa Cruz nu mai e cel din tinerete, pe Johnson l-am vazut putin jucand, nu pare de nivelul lui Aguero sa zicem. Milner si Aguero nu pot lipsi din primul "11". Balotelli nu mi-a placut niciodata, asta mi se pare jucator umflat. Adebayor din ce stiam nu se intelege prea bine cu conducerea. Dezko nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Deci desi au jucatori multi vor ceda o parte din ei in iarna. Ce e nasol la City e ca nu am auzit nimic de juniorii lor. Nici nu stiu daca au centru de copii si juniori.

blindica25.08.2011 09:45

Pablo Daniel Osvaldo (atacant) de la Espanyol Barcelona la AS Roma.

Nu va obositi sa cautati pe site-ul oficial. Aia anunta si cu 2 saptamani dupa :blush:

Osvaldo's loan deal with Espanyol was turned into a 5-year-deal for a fee worth €4.6 million.On 24 th August 2011, he was sold to As Roma for 17 million euros.

Ronnie25.08.2011 12:11

@ebonyc

E aproape sigur ca Adebayor sa fie imprumutat la Tottenham. Si la fel cum s-a intamplat cu Dzeko, Balotelli si parerea mea si Silva, probabil asa o sa fie si cu Nasri.

blindica26.08.2011 18:47

kjaer_s.jpg

Kjaer de la Wolfsburg a semnat cu AS ROMA.

gago_f.jpg

GAGO de la Real Madrid a semnat cu AS ROMA.

Maye26.08.2011 21:15

Goran Pandev la Napoli.

red&blue_boy26.08.2011 21:29
Goran Pandev la Napoli.

Inseamna ca se face loc pentru Forlan.

Interesante mutari a facut si Roma.

Maye26.08.2011 21:37

L-am vazut pe Kjaer in acest debut de sezon. Comic !

red&blue_boy26.08.2011 21:53

Mda, nu mai e ce-a fost la Palermo. Poate-si revine in Serie A.

«1161718192047»