FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri internationale

«1181920212247»
blindica10.09.2011 08:59

Offtopic:

@ Vlad Bogdan : Ce am gresit ?

Ce este gresit in : ''nu-mi vine sa cred ca s-a dus Meirelles la Chelsea'',spune tu.

Mirarea mea despre faptul ca s-a dus Meirelles la Chelsea consta in altceva.

L:E: - Mi s-a spus si mie de catre moderatorul Maye ca se scrie doar cu un ''L'',da` oricum...daca asta inseamna ca nu stiu sa scriu...Ii multumesc tot lui Maye ca mi-a temperat si avantul vulcanic si ca a editat aceasta postare avertizandu-ma verbal :D

ady.fcsb11.09.2011 21:51

Asamoah Gyan de la Sunderland la Al Ain.

Daniel-Ionut14.09.2011 09:19

Kezman joaca la BATE Borisov? :blink:

gio_stgloria14.09.2011 09:41
Asamoah Gyan de la Sunderland la Al Ain.

:thumbdown: ce rahat :|. A fost jucatorul meu preferat de la campionatul mondial.

Maye14.09.2011 10:29
Kezman joaca la BATE Borisov? :blink:

Da. S-a transferat din China la BATE :)

Daniel-Ionut08.12.2011 18:50

Top 22 de jucatori care vor deveni liberi de contract in vara:

22. Heurelio Gomes - portar (Tottenham)

21. Sulley Muntari - mijlocaș central (Inter)

20. Jose Bosingwa - fundaș dreapta (Chelsea)

19. Michael Owen - atacant (Mancheseter United)

18. Rene Adler - portar (Leverkusen)

17. Tomas Rosicky - mijlocaș ofensiv (Arsenal)

16. Jefferson Farfan - mijlocaș ofensiv (Schalke)

15. Salomon Kalou - atacant (Chelsea)

14. Frederic Kanoute - atacant (Sevilla)

13. Nicolas Anelka - atacant (Chelsea)

12. Daniele de Rossi - mijlocaș defensiv (AS Roma)

11. Gary Cahill - fundaș central (Bolton)

10. Junior Hoilett - fundaș stanga (Blackburn)

9. Gennaro Gattuso - mijlocaș defensiv (AC Milan)

8. Walter Samuel - fundaș central (Inter)

7. Florent Malouda - aripă stanga (Chelsea)

6. Ricardo Montolivo - mijlocaș ofensiv (Fiorentina)

5. Cristian Chivu - fundaș central/stanga (Inter)

4. Andrei Arshavin - mijlocaș ofensiv (Arsenal)

3. Mathieu Flamini - mijlocaș defensiv (AC Milan)

2. Dimitar Berbatov - atacant (Manchester United)

1. Didier Drogba - atacant (Chelsea)

Ronnie08.12.2011 19:23
12. Daniele de Rossi - mijloca�Ÿ defensiv (AS Roma)

Eu zic ca el e de departe cel mai bun. Totusi, slabe sanse sa nu-si prelungeasca contractul.

red&blue_boy08.12.2011 19:36

Ce de jucatori! Si liberi, cum-i plac lu' ne-a Jiji , are de unde alege ! :)

Daniel-Ionut08.12.2011 21:06
Eu zic ca el e de departe cel mai bun. Totusi, slabe sanse sa nu-si prelungeasca contractul.

Clar, si ca varsta. Mai mult ca sigur isi va prelungi contractul in iarna.

Maye09.12.2011 16:17

Se vede ca e o lista facuta de labarii din presa. Unde e Raul?

P.S. Anelka e ca si transferat in China.

Maye12.12.2011 10:13
P.S. Anelka e ca si transferat in China.

Transferat.

Daniel-Ionut13.12.2011 11:52

Ludogorets, noua senzatie a fotbalului bulgar, este aproape de a da o mare lovitură pe piata transferurilor. Hernan Crespo, in varstă de 36 de ani, va semna cu echipa de pe locul 1 din Bulgaria, anunță presa de la sud de Dunare.

MoWeed13.12.2011 12:21

Tot Zicu o sa fie vedeta campionatului lor.

Maye04.01.2012 18:34

Marco Reus de la Gladbach la Bvb, din vara.

Marco Boriello de la Roma la Juventus, imprumut pana in vara, cu optiune de cumparare.

ady.fcsb04.01.2012 20:08

Bun transfer a facut Borussia. Sper sa nu fie facut insa pentru a acoperii plecarea lui Gotze :unsure: .Ar fi fost frumos sa ramana si Sahin si sa vedem o Borussie si mai puternica.

Daniel-Ionut12.01.2012 21:34

Maxwell de la Barcelona la PSG.

Maye13.01.2012 10:52
Maxwell de la Barcelona la PSG.

6671.jpg

ebonyc13.01.2012 11:50
6671.jpg

Bun transfer si pentru Maxwell si pentru PSG.

PS: Am vazut semifinala ieri Barca U17 - PSG U17. Ce-am vazut acolo n-am vazut la noi in Liga I la seniori.

Daniel-Ionut13.01.2012 13:10

Cateva zvonuri:

Ronaldinho se intoarce in Europa! Prima lui echipa din Europa, PSG il vrea. Banii seicilor din Qatar ii pot plati salariul milionar si Ronaldinho promite sa fac din nou show! Ronaldinho este al treilea brazilian pe care il vrea PSG in aceasta iarna. Pato si Kaka au refuzat sa vina la Paris!

Liverpool este aproape de primul transfer al iernii. Englezii de la Daily Mail scriu ca Dalglish s-a interesat de Wilfried Zaha, de la Crystal Palace. Liverpool este dispusa sa plateasca 12 milioane de euro pentru mijlocasul in varsta de 19 ani.

Sunderland baga mana in buzunar pentru super atacant! Javier Saviola este obiectivul englezilor. Benfica cere 15 milioane, dar Sunderland a facut o ofeta de 11 milioane.

Fiorentina face primul transfer al iernii! Titular in nationala Italiei din B, Palombo a renuntat la Sampdoria si va semna luni cu Fiorentina. 4 milioane este pretul corect pentru Palombo, iar Sampdoria a mai primit si un pusti de 19 ani. Palombo a refuzat Palermo, care a oferit 5 milioane!

Mare bataie mare pentru fundasul lui Lyon, Cissokho! Arsenal si Newcastle sunt in plina licitatie pentru francezul cu origini in Senegal. Pretul lui Aly Cissokho este de 15 milioane de euro, suma pentru care Lyon l-a mai vandut o data. La Milan in 2009 pentru cateva ore! Transferul a cazut din cauza unor probleme cu...dintii.

Lari14.01.2012 18:25

Former World Footballer of the year Rivaldo joined Angolan club Kabuscorp on Saturday.

The 39-year-old Brazilian World Cup winner, whose bow-legged running style and elegant passing skills made him a favorite at Barcelona and AC Milan, said he hoped to match expectations despite his 40th birthday fast approaching in April.

"This will be a new experience for me. I'm happy to be here and as has happened at every club I've played, I will try to honour the jersey of Kabuscorp and I hope to match expectations on the pitch," he told a press conference in Luanda.

Media reports said he had signed a one-year contract with the club, who were runners-up in the Angolan league last year.

Rivaldo was World Footballer of the Year and European Footballer of the Year in 1999, a World Cup winner in 2002 and triumphed in the Champions League with Milan in 2003.

ebonyc14.01.2012 19:11

Ce tare ar fi sa revina Ronaldinho la PSG.

Rivaldo cred ca joaca pana la 50 de ani.

gio_stgloria14.01.2012 19:21

Cannavaro revine pe teren in noua Liga din India

La sase luni dupa ce a agatat ghetele in cui, fostul capitan al nationalei Italiei a anuntat ca revine pe teren in Premier League din India.

"Din nou pe teren in India", a scris Cannavaro pe contul sau de Twitter.

Castigator al Cupei Mondiale cu nationala Italiei in 2006 si castigator al Balonului de Aur in acelasi an, Cannavaro va evolua pentru echipa West Bengal in relansata Liga profesionista din India.

Alaturi de Cannavaro in campionatul din India vor mai evolua alte nume cu greutate din fotbalul mondial, cum ar fi Fernando Morientes, Jay Jay Okocha, Robert Pires, Robbie Fowlwe sau Hernan Crespo.

Liga profesionista din India lansata oficial in urma cu doar o zi va avea doar sase echipe si va debuta la 25 februarie.

Fiecare din cele sase vedete ale fotbalului mondial va evolua la cate o echipa alaturi de un antrenor din fotbalul profesionist. Cei sase tehnicieni sunt Peter Reid, John Barnes, Samson Siasia, Marco Echeverry, Colin Todd, Teitur Thodarson si Milos Rus.

onlinesport.ro

ebonyc14.01.2012 20:34

Crespo nu se transfera in Bulgaria?

Daniel-Ionut15.01.2012 11:15
Ce tare ar fi sa revina Ronaldinho la PSG.

Ce tare ar fi sa revina Ronaldinho in Europa.

Newcastle este foarte aproape de o mare lovitura! Urmarit de toate fortele Europei cu mare atentie, pustiul elvetiande 20 de ani Xherdan Shaqiri este aproape de un transfer la Newcastle. Basel i-a fixat suma de transfer la 25 de milioane de euro, Newcastle este gata sa dea bani, dar elvetienii accepta doar in cazul unui transfer la vara. Basel a eliminat pe Manchester United, e in optimile Ligii si nu vrea sa se lupte cu Bayern Munchen fara mijlocasul ei minune, Shaqiri.

PSG incerca toate pistele posibile. Incarcat cu zeci milioane de la noii patroni arabi, Ancelotti face 5 oferte pe zi. Ultimul intrat in vizorul lui PSG este brazilianul Maicon. Fundasul ultraofensiv de la Inter este dorit la Paris si Ancelotti a pregatit deja un plic. 15 milioane de euro este pretul corect pentru Maicon, care este cu un an mai mic decat Chivu. Are 30 de ani!

Barcelona il vrea pe Ravel Morrison de la Manchester United. Pustiul de 18 ani nu s-a inteles pentru un nou contract cu actuala campioana a Angliei iar Guardiola vrea sa il ia - mijlocasul care avea tricoul cu numarul 10 la juniorii lui United ramane liber de contract in vara.

Tottenham a gasit solutia pentru inlocuirea portarului bunic american Friedel. Spaniolul Javi Jimenez este alesul lui Tottenham. 5 milioane de euro cere Murcia pentru portarul de 24 de ani. Harry Redknapp il vrea doar imprumut!

Liverpool viseaza la un galactic! King Kenny Dalglish a pus ochii pe Granero pentru un transfer de senzatie. Realul nu vrea sa vanda niciun jucator, mai ales ca Mourinho trage tare pentru darama suprematia Barcei in Spnaia si Liga Campionilor. Liverpool a pus insa pe masa 11 milioane de euro. Sunt bani multi, asa ca Granero are sanse sa imbrace tricoul lui Liverpool!

Gary Cahill de la Bolton este alesul lui Villas Boas pentru a face cuplu cu John Terry in centru defensivei. Chelsea a platit pe Cahill 10 milioane de euro la Bolton, iar englezul de 26 de ani va avea salariu peste 25 de milioane pana in 2017.

Daniel-Ionut25.01.2012 15:41

Tottenham renunta la Giovanni dos Santos! Mexicanul este foarte aproape sa revina in Spania - Villarreal ofera 5 milioane de euro in schimbul fostului jucator de la Barcelona. Vicepresedintele spaniolilor, Jose Manuel Llaneza, a dezvaluit ca transferul are mari sanse sa fie finalizat pana la sfarsitul saptamanii.

VfB Stuttgart a dat lovitura in Bundesliga. Bosniacul Ibisevic a lasat dupa 5 ani pe Hoffenheim si s-a inteles cu fosta echipa a lui Raducioiu, Ganea si Marica, Stuttgart. Blackburn si Everton mai facusera oferta pentru Ibisevic.

TSKA Moscova si Flamengo au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Vagner Love la gruparea braziliana. Valoarea transferului se ridica la 9,7 milioane de euro, suma ce va fi platită in trei rate. Vagner Love, in varsta de 27 de ani, a ajuns la TSKA in 2004, inscriind 117 goluri in 244 de meciuri. El a mai jucat la Flamengo in 2010, sub forma de imprumut.

Nigerianul Taiwo a ajuns la QPR, dupa ce fundasul african n-a reusit sa confirme pe San Siro. Transferat de la Marseille in vara, Taiwo poate pleca definitiv de la Milan daca QPR e multumita de el.

«1181920212247»