Da ,e oficial. Oricum asta e un transfer de prietenie mai mult, pentru ca Barca nu la mijloc are probleme. In aparare e nasol cu accidentarile continue.

Da ,e oficial. Oricum asta e un transfer de prietenie mai mult, pentru ca Barca nu la mijloc are probleme. In aparare e nasol cu accidentarile continue.

Mare greseala a facut....
Eboue a venit la istanbul pentru semnare...
Hm, parerea mea e ca la mijloc aveau neaparat nevoie de intariri. S-a vazut in El Classico ce inseamna Barcelona fara un pasator genial ca Xavi.
@Arsenal: Omul a spus de ani intregi ca doreste sa se intoarca in Catalunya. Prefera sa nu mai fie vedeta unei echipe, doar ca sa poata sa joace la echipa lui favorita. Unde e greseala? Ca nu mai are postul de titular asigurat? Are 24 de ani... are timp destul sa lupte pentru el. Iniesta a fost vreo 3-4 ani rezerva la Barcelona si nu i-a plans nimeni de mila. Bine, imi cer scuze pentru tonul meu razboinic
imi dau seama ca judeci subiectiv pentru ca esti fan Arsenal. Asta este... poate daca era produsul Arsenal FC, ar fi ramas.
Da, s-ar putea sa ai si tu dreptate. Pe mine nu ma deranjeaza transferul lui, e un jucator bun, crescut de Barcelona si merita transferul chiar daca fanii lui Arsenal sunt suparati, dar asta e viata. Omul tot acasa se simte cel mai bine.
E normal ca fanii sa fie suparati, nici la o echipa cand pleaca un jucator important nu se intampla altfel.
Bine, noi am putea fi exceptia, daca ar pleca Banel ! ![]()
Totusi, Fabregas ar fi putut sa aiba o alta atitudine, prea s-a comportat ca un copil rasfatat care plange cand nu i se face pe plac.
@Arsenal1886...ca si Anelka acum 12 ani!
Fabregas e un jucator care a tinut in mare masura Arsenal in spate. Nici nu se compara cu Anelka. Spaniolul are niste calitati extraordinare, e un jucator fantastic. Usor usor se va impune in prima echipa a Barcei in locul lui Xavi.
Mai are pana sa-i ia locul lui Xavi. Posibil sa evolueze amandoi in primul 11.
Era vorba de faptul ca si Anelka a facut o mare greseala plecand de la Arsenal....cariera lui ulterioara arata asta. Daca ar fi ramas, Henry nu ar mai fi fost adus si uite unde a ajuns Henry, care ce-i drept a plecat si el dupa 8 ani, dar de comun acord cu Wenger, in mod civilizat si fara prost gust. Henry e legenda la Arsenal, Anelka nu e nicaieri. Fabregas lasa un gust amar din cauza comportamentului sau.
Tocmai de asta e supararea mare... Fabregas nu a stiut sa plece de la Arsenal.... aici era totul.... era capitan, era cel mai iubit jucator, cel mai important om al echipei etc... si mai e si pretul platit pe el... care din punctul meu de vedere e mic.... foarte mic...daca stam sa ne gandim ca un Pastore a fost 45 de milioane sau un Aguero 40 ...si Fabregas doar 29 de milioane....+ eventuale bonusuri care probabil Arsenal nu le va mai vedea vreodata....
De la Arsenal au mai plecat Eboue (Galata) si Vela (Sociedad).
Deci Arsenal a renuntat la : Fabregas, Clichy, Denilson si Eboue.
Au venit : Gervinho si Chamberlain.
Intrebarea e : Cu cine mai joaca Arsenal? ![]()
Raspuns: gaseste Wenger 2-3 pusti pe la echipa 2 sa-i joace... mai aduce un rebut ca Squillaci si aia e echipa...
Au venit : Gervinho si Chamberlain.
Ce-ai ma... pai au mai venit fundasul ala Carl Jenkinson, cel care si-a dat un autogol fabulos in amicalul cu Stuttgart, japonezul Miyachi si costaricanul ala ![]()
Am baut ma si am inceput sa uit.
Mangala si Defour de la Standard Liege la FC Porto.

Stancu de la Galata la Orduspor.
Portughezii au furat tot ce era mai bun din Belgia ![]()
Chiar ma asteptam ca Mangala sa ajunga la o echipa mare. Defour si Witsel trebuiau sa plece de foarte mult timp.
Dupa ce a plecat si Lukaku, a mai ramas vreun belgian bun in Belgia? Cred ca doar Ogunjimi, dar si ala o sa plece in curand ![]()
Standard o sa aiba un sezon greu fara cei trei...
Stancu de la Galata la Orduspor.
E sigur? Se zicea ca va ramane la Galatasaray.Pacat...
Dupa ce a plecat si Lukaku, a mai ramas vreun belgian bun in Belgia? Cred ca doar Ogunjimi, dar si ala o sa plece in curand
Mai e Camus. ![]()
Iata cateva zvonuri: Kjaer de la Wolfsburg a semnat cu AS ROMA. Alcantara de la Barcelona si Nilmar de la Villarreal aproape de AS Roma. Pana acum nu prea s-a inselat site'ul de unde am informatiile. A fost prima sursa de unde am postat pentru Pastore la PSG.
Iata cateva zvonuri: Kjaer de la Wolfsburg a semnat cu AS ROMA. Alcantara de la Barcelona si Nilmar de la Villarreal aproape de AS Roma. Pana acum nu prea s-a inselat site'ul de unde am informatiile. A fost prima sursa de unde am postat pentru Pastore la PSG.
Asta cu Alcantara n-o cred. Poate doar imprumutat.
Conform unui blog de succes
:
Falcao de la Porto la Atletico Madrid - 40 mil. euro
Ruben Micael de la Porto la Atletico Madrid - 5 mil. euro
Daniel Guiza de la Fenerbahce la Getafe.
Carlos Bocanegra de la St Etienne la Glasgow Rangers.
Houssine Kharja de la Genoa la Fiorentina.
Real Sociedad l-a transferat pe McDonald Mariga de la Inter.
Toate oficiale, bineinteles ! ![]()
Nu-i inteleg pe Atletico, sa dea atatia bani pe Falcao. Si iarasi nu o sa faca mare lucru.
Pai trebuie sa le inchida gura suporterilor dupa plecarea lui Aguero.
Pai trebuie sa le inchida gura suporterilor dupa plecarea lui Aguero.
Da, asa e.
Cat despre Falcao, mi se pare foarte mare suma.Plus ca se zicea ca daca pleaca merge la o echipa mare, se vorbea de United sau Chelsea.