FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Reclame siteuri Steaua

«12345»
SuperSteaua04.06.2006 13:40

Salut!

Am lansat in 5 aprilie un site pro-Steaua ( www.MagicaSteaua.com ), prin care intentionez sa ofer info pentru suporterii Stelei din afara si pentru strainii care vor sa stie ce inseamna Steaua. Inchipuiti-va ca asa cum noi cautam info despre AC Milan de exemplu, asa caut strainii (am intalnit destule cazuri!) despre Steaua.

De aceea tin site-ul si in engleza, traducand absolut tot ce public.

Deocamdata ma descurc singur, investesc singur (hosting, timp).

Cine vrea sa ajute sa ma anunte pe w***@***

De asemenea ofer hosting de fisiere multimedia (stiu ca hostingul gratuit impune oarece restrictii) pentru site-urile pro-Steaua si pentru cei care vor sa-si tina clipurile online. Am incercat asta cu actualul site (cu un mirror) si merge :)

Salut!

SteauaTeam05.06.2006 13:43

Un Site Numai De Skin-uri Cu Steaua De Winamp Sa Deschis Adresa.http://steauaskin.zoom.ro

Intrati Si Luati Skin-uri Facute De AleX

steauafans.tk06.06.2006 19:48
Salut!  

Am lansat in 5 aprilie un site pro-Steaua ( www.MagicaSteaua.com ), prin care intentionez sa ofer info pentru suporterii Stelei din afara si pentru strainii care vor sa stie ce inseamna Steaua. Inchipuiti-va ca asa cum noi cautam info despre AC Milan de exemplu, asa caut strainii (am intalnit destule cazuri!) despre Steaua.

De aceea tin site-ul si in engleza, traducand absolut tot ce public.

Deocamdata ma descurc singur, investesc singur (hosting, timp).

Cine vrea sa ajute sa ma anunte pe w***@***

De asemenea ofer hosting de fisiere multimedia (stiu ca hostingul gratuit impune oarece restrictii) pentru site-urile pro-Steaua si pentru cei care vor sa-si tina clipurile online. Am incercat asta cu actualul site (cu un mirror) si merge :)

Salut!

e marfa site-ul....o singura problema, c l-ai numit MagicaSteaua?..ca daca e pentru straini ei nici macar titlul nu il inteleg...in rest totul bn!

lor614.06.2006 08:38

http://radoi6.xhost.ro

ce parere aveti?

steauafans.tk17.07.2006 08:07

stiu ca mai mult eu am postat pe aici cu site-ul meu da' acum chiar e tare!!!

pentru ultima data, am ajuns la maximum de idei pentru site si zic ca l-am imbunatatit radical!!!

:) www.steauafans.tk :)

meshteroo23.07.2006 10:45

Mi-am deschis noul site si acum nu e cu templateuri! Eu l-am facut: http://fansteaua.haos.ro/ Intrati si vedeti!

Pe site-ul http://fansteaua.haos.ro este un joc TOP Poster in care poti castiga meciul Gorica - Steaua! Inscrie-te pe forum si posteaza cat mai mult! Detalii pe forum!

SuperSteaua25.08.2006 04:32
e marfa site-ul....o singura problema, c l-ai numit MagicaSteaua?..ca daca e pentru straini ei nici macar titlul nu il inteleg...in rest totul bn!

Cuvântul "magic" este prezent în toate limbile de origine indo-europeanã într-o formã care variazã foarte puțin. Nici un strãin nu ar avea probleme în a înțelege titlul dat site-ului.

Mulțumesc pentru aprecieri!

În rest, reiau oferta de hosting multimedia gratuit pentru site-urile pro-Steaua.

webmaster. .at. .magicasteaua.com

Goian13.10.2006 18:21

plz eu sunt un mare fan al Stelei cine este doritor sa ma ajute si pe mn sa trasform acest forum dedicat Stelei www.SteauaClub.myforum.ro

FANATIK RED-BLUE13.10.2006 18:25

Du-te mah de aici. Ai copiat totul dupa forumul nostru, www.fotbalsteaua.myforum.ro

Goian13.10.2006 18:27

Daca asta este copiat aratami mie ceva la fel inafara de templanul acela ca este singurul ros albastru ia zimi mie ceva :) la fel :)

Stiu ca indraznes dar ce credeti ca acest site se poate afilia cu forumul meu de kkt :? :? macar am incercat astept mess :? incercarea moarte nare cred ca la a mea chiar are o moarte :):):)

Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread.

Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris,

folositi butonul Edit Post.

Moderatorii

FANATIK RED-BLUE14.10.2006 19:57

Cine ar vrea sa fie conducator pe un forum copiat? :twisted:

Goian14.10.2006 20:02

hei dami mie o asemanare intre astea 2 forumuri :D

COmY29.10.2006 18:01

Super site www.Steaua.net UN SITE la fel de bun si populat ca acesta

nucleo.200229.10.2006 22:47

www.nucleo.ro :lol:

serban_m705.11.2006 00:41

ce parere aveti...astept commenturi...

Blog Super Steaua

http://steauafc-serban.blogspot.com/

meshteroo05.11.2006 08:15

E bun blogul...dar pacat ca nu intra nimeni... :roll:

M@rmota05.11.2006 12:28

Nu stiu cat de bun e blogul pt ca nici nu se incarcase bine pagina si deja antivirusul imi gasise un trojan downloader :roll:

serban_m705.11.2006 20:08

Sper ca o sa fie activitate mai multa usor usor...eu o sa ma ocup in continuare de el si o sa fie actualizat mereu...fortz Steaua...

BlOG Super Steaua

Motanu D05.11.2006 20:48
Nu stiu cat de bun e blogul pt ca nici nu se incarcase bine pagina si deja antivirusul imi gasise un trojan downloader :roll:

Ce antivirus ?

M@rmota06.11.2006 08:05

BitDefender 9 Professional Plus.

Si troianul gasit este: Trojan.Downloader.JS.Istbar.B

Motanu D06.11.2006 08:35
BitDefender 9 Professional Plus.

Si troianul gasit este: Trojan.Downloader.JS.Istbar.B

D'oh.... Cum ma asteptam...

Good ol' BitDefender... intotdeauna gaseste troianul, chiar si acolo unde nu e.

Nu neg ca acel site ar avea un virus. Dar Bitdefender a gasit de-a lungul timpului troieni si malware intr-o sumedenie de programe care nu aveau nimic "malitios" in componenta lor.

:roll:

coro10.11.2006 22:23

www.murgeni.myforum.ro

aici puteti vb despre Steaua cea mai adevarata echipa din Romania

FANATIK RED-BLUE25.11.2006 16:58

ATENTIE! www.Steaua.0x.ro - Un forum creat de mine! Intrati sa va convingeti.

PS: Am facut un campionat de Fifa 2007. Astept pareri.

FANATIK RED-BLUE26.11.2006 07:35
Primul inscris dupa meshteroo va deveni automat MODERATOR!!! Nu mai stati! Acesta este linkul unde va puteti inregistra: www.Steaua.0x.ro/profile.php?mode=register
stelist_4_ever9029.11.2006 15:27

ultras.ro de ce nu mai merge?

«12345»