prin campionatele externe...fosti stelisti...Aici
si Blog exclusiv Steaua...Aici
prin campionatele externe...fosti stelisti...Aici
si Blog exclusiv Steaua...Aici
www.fansteaua.dap.ro va astept pe toti 8)
[br][/br][br][/br]Mesaje: 1715, Utilizatori: 1107[br][/br]Bine ai venit celui mai nou user inregistrat: rfbursa[br][/br]Avem 75 suporteri de sex feminin si 1032 suporteri de sex masculin[br][/br][br][/br]În total 28 suporteri au vizitat site-ul astazi :: 38 Inregistrati, 1 Ascuns si 23 Vizitatori , 4 din ei in ultima ora.[br][/br]Utilizatori inregistrati: Sisk, forza.Steaua, asterix, pid3putty, bia_oana, jymmy, rezultat, stelist, deea.stelista, Join, suporter-Steaua, kestii, g30, cryna, prietenie, sugubabe, MMStoica, pink, daryo, big, kenzor, yapul@, Mistik, reggi, bobi, gngorld Campion, mamy, F@cu, FSMC, stoyca, savasplace Thinking, hertax, hhx, Obscen, m0tive, ToChU, DvD, FlaSh, Reporter, rfbursa, rizwan[br][/br][br][/br]In total aici sunt 49 utilizatori conectati : 38 Inregistrati, 1 Ascuns si 44 Vizitatori [br][/br]Cei mai multi utilizatori conectati au fost 51 la data de 01 Mar 2007 07:27 am[br][/br]Utilizatori inregistrati: Sisk, forza.Steaua, asterix, pid3putty, bia_oana, jymmy, rezultat, stelist, deea.stelista, Join, suporter-Steaua, kestii, g30, cryna, prietenie, sugubabe, MMStoica, pink, daryo, big, kenzor, yapul@, Mistik, reggi, bobi, gngorld Campion, mamy, F@cu, FSMC, stoyca, savasplace Thinking, hertax, hhx, Obscen, m0tive, ToChU, Dragoshel, DvD, FlaSh, rfbursa, rizwan
mi-a placut jocul cu Dinamo Kiev n Liga Campionilor
dar cu real nu mi-a placut cu autogolul ila lu Banel
asta e sa o tinem asa
gloria2-0steaua :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ce inseamna blog?
ce inseamna blog?
Inseamna un fel de jurnal electronic in care oamenii scriu diverse insemnari. Sensul tinde insa sa se deterioreze pe zi ce trece.
Exemplu de blog, cultural distractiv :lol:
http://funky-cavemen.blogspot.com
Surse sigure din interiorul gsp mi-au marturisit ca asta este sursa de inspiratie a redactorilor pentru editia online a gazetei!
www.fansteaua.net
fcsteaua.3xforum.ro ce parere aveti despre el , astazi l-am facut...daca va place , faceti-va cont si postati ![]()
Noul meu site: realsteauafans.blogspot.com va place?