De unde ai facut forumul??? daca l-ai facut gratis...zimi si mie adresa...
De unde ai facut forumul??? daca l-ai facut gratis...zimi si mie adresa...
eu sunt administrator pe forum,forumul e facut de un baiat Florin iar eu il ajut.deci ce vrei sa faci...un site cu un forum care sa fie gen asa
www.Steaua.com/forum/
sau:
www.miumu.com etc ?
www.steauaonline.com asta e chiar marpha;) !! intrati si vedeti ![]()
Da mai bine raman la al meu de pe forumsplace :lol:
Apropo...va rog frumos sa intati si la mine pe forum!!
www.freewebs.com/forza-Steaua precum si forum-ul de pe el nu le mai administrez! Asa ca nu mai intrati fiindca nu aveti nimic de vazut. Am renuntat la ele!
[site din caracatita Gazetei Sporturilor] - eu cred ca e o porcarie .
Practic o subcategorie a gsp.ro. Oricum, macar asa, daca vom dori sa citim ziarul, nu va trebui sa mai vedem tot soiul de articole stupide despre caini, ciori, etc.
Exact.....si nu e chiar o porcarie....oricum e mai bun decat al meu :lol: .....i-am luat bannerul...il modific...si il pun la mine daca pot 8)
Am inceput lucru la 3super extra pagini care sunt de fapt alte site-uri legate de asta....o sa am o super galerie video!!!! :roll:
Site-ul meu merge super bie!!!!...acum 2 min i-am facut si yahoo-group...daca vreti sa va alaturati nu ma inpotrivesc ![]()
Ia uite, domne'! Ce de lume! ![]()
We are sorry, this site is unavailable because it has used up its monthly bandwidth. Please try back another time.
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Am incurcat-o :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pana pe 23 aprilie nu il mai pot folosi :cry: :cry:
Cica am pus prea mult pe el...
www.steauaskins.tk
Noul site al meu!!! Este cu skinuri winamp Steaua!!! Acum sunt doar 3 skinuri deoarece fac niste testez pe site... ![]()
nu va suparati dar e la fel ca acesta...chiar identic
Super site meshteroo
m-am intors
cu al user dar nu conteaza..
www.steauafans.tk a devenit mai tare ca inainte....are o galerie video mult mai mare ca inainte chiar daca e putin dezorganizata... :wink:
Va rog sa va inscrieti pe forum!!!!!!!.....sunt cam singur pe acolo 8O si daca vreti si pe grupul yahoo care este http://sports.groups.yahoo.com/group/SuporteriSteaua/
Vreau sa va multumesc la toti.....de ieri, cand am scris asta aici 4 membri s-au inscris pe yahoo...MULTUMESC
Sal all intrati pe site www.steaua2006.tk si pe forum www.steauabuc.tk pls si sa imi ziceti cum vi se pare
Forzza Steaua
looool.....la tk..cand am facut domainu...am vrut si eu sa scriu steaua2006... :lol:
am re-re venit ![]()
De data asta cu o rugaminte....daca cineva de pe aici nu are ce face...il/o rog sa se innscrie pe www.steauafans-forum.tk si sa ma ajute cu forumul...actualizeze, si chesti de astea.
Va rog!...userii de acolo stau numa la off topic!..
Multumesc!!
nu prea imi place mie sa scriu pe aici singur dar....www.steauafans-chat.tk e chatul nostru de la cbox...nu e chat online
@Ultras Brg felicitari pentru hub dar forumul nu e foarte activ. succes in continuare
Ms la fel si site-ul tau ie marfa
:wink:
lumeeeee lumeeee
ne-am "tras" neswllater!!!
si nu numai atat: o super oferta!!! ![]()
www.steauafans.tk va ofera email gratis provided by zzn.com :wink:
Va asteptam!!!!
P.s. poti sa pui si background la mesaje
...
Ai Un Site Sau Forum Cu Steaua Intra Aici Si Promoveazal
www.reclamesteaua.tk