redandblue1986
redandblue1986
@yahoo.com?
bineinteles ca yahoo.com ca astefel nu ar avea cum...daca observi e un topic inchis unde sunt scrise niste id-uri.acolo e scris si al lui
red19...ai primit melodia?
t***@***.
t ai primit-o?
da,eu am primito
si...iti place?
Pentru topic
SUPER PREMIERA PE www.freewebs.com/steaua2000/ sau www.steaua2006.shorturl.com (e acelas 8) )....uni dintre voi ati vrut video-uri...eeeee acum avem....haide-ti...veniti si spuneti-va parerea pe guestbook....macar sa vad ca nu muncesc dejeaba :roll:
Nu e rau, dar...
Incercati sa puneti informatiile mai organizat... e un haos de zle mari acolo (fara suparare !)
ideea e buna, dar atata timp cat veti folosi un web-builder oferit de cei care hosteaza siteul si va veti baza pe un astfel de template nu veti reusi ceva deosebit !
Ideal e sa faceti voi siteul de la 0, folosind HTML, sau si mai bine, PHP si apoi sa-l hostati undeva... Insa asta cere timp, bani (eventual) si mai ales cunostinte in domeniu ! Insa in acest fel ati putea sa realizati un site cu adevarat spectaculos !
asa putea..dar chiar am obosit..asta e al 4-lea pe care il fac(site)si altul....stii tu..o sa incercam sa mai organizam pe acolo...
E doar o sugestie! Daca as fi avut timp va puteam da o mana de ajutor... Insa nu prea pot pe termen scurt !
multumesc de sugesie...dar problema e ca nu stiu cum as putea organiza mai bine...pe freewebs..chiar nu stiu...imi poate da cineva niste idei...pliz...
si eu sunt stelist dar va rog eu nu mai postati reclame de asa zise site-uri www.freewebs.com !! e parerea mea, ca daca nu sthii sa faci un site in php sau html mai bine nu te apuca de nimik ! Decat sa faci cu sitebulder de la ei mai bine iti tai netu!
Cam dur zis dar ai perfecta dreptate ! Insa stii si tu ca e greu de gasit un host calumea free iar un domeniu costa (nu ma refer la .tk, etc...). Asa ca multi vor avea probleme in acest sens, mai ales ca multi nu stiu nici macar "good old" html si cu atat mai putin PHP / ASP.
Succes tuturor la siteuri !
gata!!!! ![]()
www.steaua2006.shorturl.com (vedeti daca va place)
La inceput o saapara o reclama(nush de ce)dar ateptati doar 10 sec...pt mine(va rog) :roll:
gata!!!! ![]()
www.steaua2006.shorturl.com (vedeti daca va place)
La inceput o saapara o reclama(nush de ce)dar ateptati doar 10 sec...pt mine(va rog) :roll:
(ce se intampla?)...de ce a scris mesajul de 2 ori? ![]()
Aoleu !!! Te-ai gandit ca lumea mai are si ochi ?! Parca ar fi o pictura abstracta !!!
Renunta la backgroundul ala ca faci siteul imposibil de privit !
DA!!! Eu cu meshteroo, Adrian si ionut_stelistu am ajuns la decizia ca acesta sa fie site-ul nostru (cel facut de Adrian). Speram sa va placa!
am zis ceva de ionut_stlistul? ![]()
www.freewebs.com/forza-Steaua este noul meu site personal care are si un super forum (va rog sa va inscrieti pe el)! Cu toate ca este "freewebs", am muncit mult la el si sper sa va placa! Astept propuneri, ceva...
siteul acesta al lui stelist_1000 este cel mai tare din toate siteurile facute cu freewebs!
siteul acesta al lui stelist_1000 este cel mai tare din toate siteurile facute cu freewebs!
NU E BINE!...de ce ai facut alt site?...nu ca m-as oftica dar....daca am numara cate site-uri am facut noi trei adunati(sti tu)......si problema e ca majoritatea au iesit varza...si am muncit dejeaba....oricum...take care of it! :wink:
www.steauaonline.com
un super site neoficial al Stelei
cine vrea poate intra pe forum