E plin site-ul de ipocriti ![]()
E plin site-ul de ipocriti ![]()
Parerea mea e ca baietii au jucat eroic cu napoli... si eu zic ca ar trebui sa luam exemplu Liverpool : "This is Anfield!" sau "You`ll never walk alone" cred ca asta demonstreaza de ce Liverpool e Liverpool... cu chestii gen 4-1 pt napoli sau 6-1 tot pt napoli in incurajezi pe nimeni... dar asta e Romania... HAIDETI FRATILOR FITI LANGA EI... AU JUCAT DE NOTA 10
a dat Lacatus interviu,absolut halucinat,omu e inocent,nu stie despre ce vorbeste si cica a avut ghinion.......pai cand te aperi ca disperatu si singura tactica pecare o stii e sa ne aparam.........penibil ca deobicei
Editat : Nu suna mai bine asa ?
Parerea mea e ca baietii au jucat eroic cu napoli... si eu zic ca ar trebui sa luam exemplu Liverpool : "This is Anfield!" sau "You`ll never walk alone" cred ca asta demonstreaza de ce Liverpool e Liverpool... cu chestii gen 4-1 pt napoli sau 6-1 tot pt napoli in incurajezi pe nimeni... dar asta e Romania... HAIDETI FRATILOR FITI LANGA EI... AU JUCAT DE NOTA 10
La ce meci te-ai uitat omule?
Nu ai vazut ca noi nu am legat mai mult de 5 pase? Nu ai vazut ca am fost auto-baza?
Cata prostie pe unii dom'le.
Am avut si noi 3 ocazi..si gata am jucat bine,ne-am aparat pana in minutul 90 atat...tiki-taka...kaka-maka..pipi-kaka..:-j
Macar il batea martinovici pe cannavaro....ma culcam si eu mai linistit..:-j
10 din cat? 100,1000,10000?
Cat despre Lacatus daca,credeti ca o faceti mai bine duceti-va voi antrenori ca nu sunteti in stare sa faceti nici macar jumate din ce face el :-j
Cu "focu' la ei", e greu sa faci ceva. Uneori iti iese, alteori te arzi. Oricum e mai bine acum, ne concentram pe campionat ![]()
Cat despre Lacatus daca,credeti ca o faceti mai bine duceti-va voi antrenori ca nu sunteti in stare sa faceti nici macar jumate din ce face el :-j
Corect, nimeni nu poate ajunge de la simbol la sluga intr-un timp asa scurt.
Mda... de asta nu imi place mie fotbalul in Romania...eu raman la parerea mea ca au jucat de nota 10...Frumoase incurajari din partea multor "suporteri" eu nici macar nu sunt stelist dar nu mi se pare corect sa ii faceti ratati pe oamenii aia au jucat chiar competitiv...10 din cat? 100,1000,10000?
ca nu sunteti in stare sa faceti nici macar jumate din ce face el :-j
Asta cam asa e, cati din tara asta isi gasesc salariu' la buda cand se duc dimineata sa se ***e ? Lacatus e cel mai tare !
dexter se vede k esti pe dinafara cu tot, asa ca mai bine las-o balta
Si instigator si restul care spun despre Steaua ca e varza... MAI BINE STERGETI SIGLA Steaua DE LA AVATAR...daca tot nu va convine
prietene...nu a zis cnv k nu ii convine Steaua...nu ne convin jucatorii si conducerea...care dkt isi bat joc d sigla aia...asa k ciocu mic dk nu sti despre ce se vb
Prietene, singurul jucator ramas in lot de la meciul cu Boro e Banel, care nu a jucat nici atunci, nici azi.
Fac astia statistica acum, 13-3 la suturi pe poarta pentru Napoli, 9-1 pentru ei la cornere, in schimb noi conducem 23-8 la faulturi.
Dar nu, noi meritam sa ne calificam.
Nu joci fotbal, nu te califici. Simplu.
Poate nu am fost eu destul de clar.
Chiar si daca nu mai era nici un jucator din echipa care a pierdut printre altele si semifinala aia, "echipa tehnica de astazi " trebuaa sa INVETE sa nu mai faca aceasta prostie cat casa de mare, sinucidere curata in fotbal.
Si nu le trebuia exemplul semifinalei, le era de ajuns meciul tur.
Si mai dureros este sa te faci de ras in fata unor descaltati in ale fotbalului ca cei de la Utrecht sau a unei echipa foarte slaba, Napoli, comparativ cu alte adversare cu adevarat puternice intalnite de Steaua in meciurile internationale.
Pai in conditii normale, tinand cont si de pasa proasta avuta de Liverpool, castigam lejer grupa asta. Asta ne demonstreaza din nou cat de jos am ajuns, jos de tot .....
sa nu uitam ca voi sunteti adevaratii ultrasi
:-j mie mi-ar fi rusine in locu vostru
Pai in conditii normale, tinand cont si de pasa proasta avuta de Liverpool, castigal lejer grupa asta. Asta ne demonstreaza din nou cat de jos am ajuns, jos de tot .....
Mare dreptate ai aici !
Cand Steaua batea pe Betis cu 3-0 pe un stadion unde Chelsea ( in mare forma in aceea perioada) plecase cu coada intre picioare..(2-0/2-1 parca a batut Betis)..bayern la fel...doar un egal...Cand spulberal pe lens 4-0..atunci puteai sa spui ca joci tiki-taka...acum...x_x
CSA !
auzi bai...decat sa stau ca tine la tribuna si sa toc seminte tot meciul...si sa ma ridic doar la gol...si sa aclam niste jucatorii care mai castiga si ei din joi in pasti...cu echipe ca "U" Cluj sau Targu-Mures...mai bine prefer sa stau intr-o peluza ... cu toti tovarasii si sa cant tot meciul...sau sa protestez...
Editat : Mai bine ai prefera un manual de gramatica limbii romane. E ultimul mesaj pe care-l mai editez.
auzi bai...dkt sa stau k tine la tribuna si sa toc seminte tot meciu...si la ma ridic dkt la gol...si sa aclam nijte jucatorii care mai castiga si ei din joi in pasti...cu echipe k "U" Cluj sau Targu-Mures...mai bn prefer sa stau intr'o peluza ... cu toti tovarasii si sa cant tot meciu...sau sa protestez...
|_A C3 pR0t3sT37y ? ![]()
pierdeti esentialul...cum pot englezii pe anfield dupa ce Liverpool e pe locul 17 are 10 meciuri pierdute la rand sa se ridice toti 30.000 la un scor de 8-0 pt adversari si sa cante frumos you will never walk alone...asta mi se pare mie trup si suflet,daca esti fan si vrei sa aduci ceva bun echipei altceva nu cred ca poti face...
PS:(situatia de mai sus e ipotetica nu imi sariti in cap)
deci trup si suflet pt Romania
era vb d in general nu ma refer doar la prezent
|_A C3 pR0t3sT37y ?![]()
pierdeti esentialul...cum pot englezii pe anfield dupa ce Liverpool e pe locul 17 are 10 meciuri pierdute la rand sa se ridice toti 30.000 la un scor de 8-0 pt adversari si sa cante frumos you will never walk alone...asta mi se pare mie trup si suflet,daca esti fan si vrei sa aduci ceva bun echipei altceva nu cred ca poti face...PS:(situatia de mai sus e ipotetica nu imi sariti in cap)
deci trup si suflet pt Romania
La fel cum unii romani puteau sa stea in ninsoare ore intregi si sa incurajeze echipa acum cativa ani. De ce nu se mai intampla asta acum ? Eh, de aici te descurci singur cu rationamentul.
si Razvan? daca nu iti convin jucatorii.... nici conducerea.... ce iti convine?? stema?femeile de servici?stadionu?
pt k acum nu mai vezi aceeasi daruire din partea jucatorilor...pt k acum jucatorii stiu dkt bamboo si fite...pt k acum nu se mai pune suflet pentru Steaua...pt k acum dkt se bate joc d Steaua
cineva spunea ca "am jucat de nota 10". Mi se pare cea mai proasta imbarbatare pe care le-o poti adresa jucatorilor, dupa meciul prestat, la fel ca si invocarea ghinionului pentru esec. Pana nu ne vom descotorisi de mentalitatea asta, nu vom progresa, pana nu vom intelege ca un gol in prelungiri e o gafa a apararii, ca o bara primita nu e noroc, ci lipsa de precizie a adversarului vom ramane cantonati in aceeasi mentalitate de loseri. Mi-a lasat un gust amar declaratia lui Marius Lacatus dupa meci, nici macar meciul in sine nu mi-a stranit o astfel de reactie, din contra, n-am avut nicio emotie, stiam ca inevitabilul se va produce. Pot, totusi, sa trec peste greseli si sa-i felicit pe jucatori ca ne-au scutit de o umilinta si au limitat scorul la un sec 1-0, reusind o aparare buna, de care ne dezobisnuisem.