FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SSC Napoli - Steaua 1-0 (0-0)

«1789»
adistnsc17.12.2010 20:10

Am impresia ca pe aici comenteaza BANCIU si MIRONICA...cei care au zis ca acest club comunist trebuia desfiintat inca din 1989, pentru ca reprezinta rusinea fotbalului romanesc...

Mai mult ca sigur unii de pe aici, nu sunt nici pe departe stelisti, ci doar niste labagisti frustrati, carora nu le convine nimic din ce se intampla in viata, doar ei sunt perfecti si ceilalti sunt niste aurolaci...

BANCIULE(arhietip)....du-te si fa ceva in viata, ia un premiu Pulitzer, ceva si pe urma scuipa pe munca altora!

Realitatea, cum o vad eu, este urmatoarea...ne-am comportat onorabil in aceasta grupa, asta raportat la valoarea actuala a lotului si jucatorilor(tot lotul nu face cat un jucator de la Napoli).

Vreti ca Loganul sa invinga un Ferrari??? ... Asta aste nivelul fotbalului romanesc(locul 54 in lume), si ar trebui sa ne vedem lungul nasului pana una alta. Mai dureros este ca ca traim din amintiri si nu in realitate...BANCIU, MIRONICA....troll-uiti la voi pe blog pentru ca atat ne-a mai ramas in fotbal, Steaua noastra, buna , rea, asa cum este ea.

Stryker17.12.2010 21:00

si cand te gandesti ca echipei de pe locul 2 din Italia i-au trebuit 93 de minute sa castige in fata echipei de pe 7 din Romania, iti dai seama ca fotbalul din Italia nu mai este ce a fost

sunt curios ce o sa faca Napoli mai departe cu Villareal, acolo s-a cam terminat filmul pentru ei

si mai sunt curios cati au pierdut bani pariind pe o victorie la scor a broscariilor in meciul de miercuri

red&blue_boy17.12.2010 21:30

Intreb si eu,dar Aris Salonic,Metalist Harkov sau Lech Poznan ce mari valori,vedete au in lot de au reusit sa se califice,in dauna unor echipe precum Atletico Madrid,Sampdoria sau Juventus?

Poate mai e vorba si de alte lucruri,incepand de la atitudine...

Daniel-Ionut17.12.2010 21:36

Cred ca nu e vorba de lot, ci de conducere.

David18.12.2010 09:09

Ete na!

"Fotbalul este simplu, dar este greu sa joci simplu. "(Johan Cruijff)

Steaua a fost echipa mai organizata,nu a contat in atac datorita izolarii lui Stancu si a cedat prin minutul 60 pentru ca e o echipa romaneasca,unde inca nu stim ce e aceea o pregatire fizica.E o echipa de o ora la nivel inalt(desi printre putinele din Romania) si gata.Ei au o aparare svaiter,un Cavanni a la Kapetanos ceva mai tehnic si un Hamsik caruia Gardos i-a tinut piept.

Am jucat in cea mai buna formula posibila,cu mijlocasi laterali treji,nu adormitii clasici titulari si am pierdut.Simplu.Pentru ca am obosit mai repede.Gata cu prostiile!Lipsa de valoare=lipsa de antrenament.Pana si talentul=antrenament.Nu exista informatie genetica care sa iti explice cum sa dai cu piciorul in minge.

bogdinho'18.12.2010 10:41
Intreb si eu,dar Aris Salonic,Metalist Harkov sau Lech Poznan ce mari valori,vedete au in lot de au reusit sa se califice,in dauna unor echipe precum Atletico Madrid,Sampdoria sau Juventus?

Poate mai e vorba si de alte lucruri,incepand de la atitudine...

Poate ca nu le-au interesat Europa League ! Pentru ei , cel mai mult conteaza UCL :)

«1789»