Am impresia ca pe aici comenteaza BANCIU si MIRONICA...cei care au zis ca acest club comunist trebuia desfiintat inca din 1989, pentru ca reprezinta rusinea fotbalului romanesc...
Mai mult ca sigur unii de pe aici, nu sunt nici pe departe stelisti, ci doar niste labagisti frustrati, carora nu le convine nimic din ce se intampla in viata, doar ei sunt perfecti si ceilalti sunt niste aurolaci...
BANCIULE(arhietip)....du-te si fa ceva in viata, ia un premiu Pulitzer, ceva si pe urma scuipa pe munca altora!
Realitatea, cum o vad eu, este urmatoarea...ne-am comportat onorabil in aceasta grupa, asta raportat la valoarea actuala a lotului si jucatorilor(tot lotul nu face cat un jucator de la Napoli).
Vreti ca Loganul sa invinga un Ferrari??? ... Asta aste nivelul fotbalului romanesc(locul 54 in lume), si ar trebui sa ne vedem lungul nasului pana una alta. Mai dureros este ca ca traim din amintiri si nu in realitate...BANCIU, MIRONICA....troll-uiti la voi pe blog pentru ca atat ne-a mai ramas in fotbal, Steaua noastra, buna , rea, asa cum este ea.