FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SSC Napoli - Steaua 1-0 (0-0)

«16789»
rAzVaN4sTeAuA15.12.2010 23:01

aku nmk...inainte da..

si Razvan? daca nu iti convin jucatorii.... nici conducerea.... ce iti convine?? stema?femeile de servici?stadionu?
Skeala15.12.2010 23:02
pt k acum nu mai vezi aceeasi daruire din partea jucatorilor...pt k acum jucatorii stiu dkt bamboo si fite...pt k acum nu se mai pune suflet pentru Steaua...pt k acum dkt se bate joc d Steaua
aici parerile sunt impartite...

1.fiecare are viata lui personala si poate sa se duca in bamboo daca il tine portofelu

2.vorba ta poate au prea multe impresii in cap pt fotbal..

si 3. si subliniez MA INDOIESC CA JUCATORII DIN ALTE TARI SUNT MULT MAI DIFERITI DECAT AI nostri...(ei au doar posibilitati financiare mai multe)

rAzVaN4sTeAuA15.12.2010 23:06

au posibilitati financiare mai multe...dar cum iti explici...k pe langa asta ei isi dau sufletu pe teren...dk imbrak tricoul unei echipe isi dau sufletu pentru ea (di canio...toti) dk ii stiti...asta k tot am jucat in italia

Xeel4715.12.2010 23:09

Prietene , iti bati joc de limba materna ! Mai bine te-ai duce sa citesti si tu gramatica asta care te cam bate ,decat sa stai sa te faci de ras pe aici.

RobYnho16.12.2010 00:16
Mi-a lasat un gust amar declaratia lui Marius Lacatus dupa meci ..

La cratita!

Poate iti lasa un gust amar si ceea ce vei gati.

drvladyk16.12.2010 00:41
Pai in conditii normale, tinand cont si de pasa proasta avuta de Liverpool, castigam lejer grupa asta. Asta ne demonstreaza din nou cat de jos am ajuns, jos de tot .....

asta mai poate fi zisa de multe ori, ca mare dreptate ai....

da ce stiu eu...un samantar caruia i-au dat azi lacrimile prin strainatati... ce-i drept sambata cand am timp ma mai duc pe old trafford ca am reusit sa iau membership da ce p mea stiu eu... sa aplaud la un corner...sa nu strig **** ca e un copil pe scaunu de langa...deh cocalar..........rog toti desteptii sa ma invete cum sa nu tin cu Steaua ca oricat mi-ar fi de sila de gue si de neamu lui imputit, tot imi pasa, tot ma supar...va rog raman dator, mi-ar placea sa nu-mi mai pese...dA IMI pasa.. sunt un fraier care iubeste echipa asta de peste 20 de ani, ma doare-n cur cine o conduce, care cu care peluza se cearta , care gasca din Bucuresti se cearta cu care... in cur ma doare... o iubesc si atat...iubirea e chimica nu o gandesti... nu o diseci..iubesti si gata..si suferi..

si mai lasati-ma, ca nu a fost macel seara asta...cat ma uit la fotbal... am avut banca subtire... echipa daca ar avea timp si un mediu sanatos ar putea creste frumos... daca ar avea conducere sanatoasa dar deja visez...termin jacku si ma culc si astept meciu cu blackpool de pe 22 may cand daca se ia titlu 19 se va canta frumos, fara ca nimeni sa dea **** la nimeni... decat eu neamului becaliot care a imputit fotbalul romanesc

Fan FC Steaua16.12.2010 01:19

Le urez sanatate, fericire si succes arbitrilor din acest meci, caci au dat peste mana celor de la UEFA cand incercau sa-i bage bani in buzunar acestui cancer al fotbalului romanesc numit becaly. Imi pare bine ca echipa lui nu s-a calificat.

Abia astept meciul de baschet al CSA Steaua Turabo! Forza CSA Steaua.

predatorpulse716.12.2010 04:43

S-au adeverit vorbele mele de aseara, jj o da pe divinitate.

Citez din carpeta:

"În opinia sa, calificarea a fost pierdută pe mina Divinității: "E clar, Dumnezeu nu se bagă la fotbal. Cum să iei gol in minutul 92 acum si 97 in tur? Dracu' patronează fotbalul! Am avut emotii, mi-a palpitat inima, nu inteleg de ce să le dea Dumnezeu tocmai lor!". "

Deci ca sa recapitulam, D-zeu se baga in fotbal cand Steaua merge. Cand nu, si-a bagat dracu coada.

Complexa gandire domne...

vlad16.12.2010 06:04

Dumnezeu a ramas la Bucuresti sa-l ajute pe Oier la vanzarea unui teren. Tot nu s-a lasat Dumnezeu de imobiliare si mai da un tun cateodata.

mountytoma16.12.2010 07:12

desi nu a jucat, spiritul lui Banel a lovit din nou... ne-am inecat ca tiganul la mal, si trebuie sa fim sinceri, am meritat-o. cu o astfel de mentalitate e greu sa faci performanta, si nu imi ramane decat satisfactia ca maimuta nu va vedea banii de la UEFA pentru calificare.

jucatorii in general s-au straduit, insa jocul per ansamblu a semanat cu o mare pacaleala. despre Lacatus antrenorul nu pot spune decat atat: decat asa antrenor, mai bine lipsa. poate ca un antrenor lipsa punea pe banca de rezerva un jucator tanar, macar pentru psihicul lui pe viitor, si nu lasa locul gol. poate ca un antrenor lipsa nu facea schimbare in minutul 93. poate ca un antrenor lipsa sesiza faptul ca de prin minutul 60 daca echipa juca mai curajos si nu se baricada (sinucidere curata), putea sa castige meciul. ce risca? sa piarda meciul? pai oricum l-a pierdut, pentru ca nu poti avea noroc la infinit. am scapat de multe ori cu noroc, pana la urma trebuia sa se intample.

din pacate ne-a invins o echipa slaba, cu jucatori prea timorati de miza meciului. de-asta imi pare rau, ca nu i-am vazut pe broscari in lacrimi la sfarsit. dar nu imi fac probleme, vor iesi in turul urmator, cand nu vor mai avea sansa sa joace cu Steaua lui Lacatus si behali.

la final, nu pot sa nu va rog pe toti sa incercati sa aflati numerele de telefon ale sotiilor celor doi comentatori de la PROSTV. s-au luat de Szekely de la prima atingere a mingii si nu l-au lasat pana la sfarsit. in timp ce aceiasi mooisti il lauda constant pe Banel, desi cioara distruge tot. revin la rugamintea mea, astept numerele lor de telefon pe privat. multumesc anticipat!

Bogdan16.12.2010 08:06

Singurul lucru de care-mi pare rau este accidentarea lui Gardos. Insanatosire grabnica!

pcsbb16.12.2010 08:46

Zeul fotbal a facut dreptate pana la urma, dupa ce ai jucat vorba aia - autobaza nesimtita vroiai sa te califici. :thumbdown:

Privind partea buna a lucrurilor ciobanul cica a pierdut vreo 3-4 milioane de euro prin necalificarea asta, asta e singura mea satisfactie. :alcoholic:

Liviu94sud16.12.2010 08:49

Ricardo este bagat de Jiji in teren 100% ! Cum sa te incante Ricardo cand sta 10 secunde cu mingea la picior si alearga pe 10 metri!

Napoli nu ne-a dat nici-o sansa:).. pacat ca ne-a facut sa tremuram pana in ultimele minute..

red&blue_boy16.12.2010 08:53
si te plangi ca nu joaca Banel ?

Nu m-am plans,eram ironic. :)

Desi aseara cam toata echipa a aratat in multe momente ca Banel...

Liviu94sud16.12.2010 08:55

este incredibil cum se lipeste mingea de Cavani

red&blue_boy16.12.2010 08:57

Kapetanos e toata vina,din cauza lui am pierdut,din cauza lui jucam cum jucam...

Dextter16.12.2010 10:06

eu cred ca daca,kapetanos nu era eliminat atunci Steaua era calificata acum :) Oricum din cate am inteles nu a fost un pumn dat de kapetanos ci un gest involuntar,probabil cum fugea l-a atins cu,cotul si italianul a simulat...

S.S.Lazio16.12.2010 10:48

dextter ..ne lasi ? aceeasi gandire o ai ca si bou ala din loja . Lasa-ne tata,lasa-ne ! vezi doar ce e la suprafata ..

pda16.12.2010 12:00

Cum sa joci atat de defensiv, cand apararea alora a luat 17 goluri in 16 meciuri jucate in Serie A. 2 jucatori au avut ieri in atac, Hamsik si Cavani si cu urcari ale lui Maggio. Zuniga ala era vai mortii lui.

Cum sa te califici cand tragi in halul ala de timp, ca ultima echipa. Ca o constatare, iar si-au luat-o dupa ce a iesit Anghelov de pe teren, ca la Liverpool. Eu sper sa plece in pauza de iarna, n-are ce cauta printre panaramele astea.

Partea buna e ca, migi si-a mai luat niste guie. :)

P.S.: Terminati-va dracu si cu Stancu, "marele fotbalist". E bun in divizia blat, sa-l vedem in alt campionat cat de bun mai e.

red&blue_boy16.12.2010 12:09

Asa e,atat de frica ne-a fost de Napoli,o echipa cu o aparare slaba,cu care altii n-ar fi avut multe probleme aseara,mai ales cand era vorba de un meci decisiv.Dar pentru asta ne trebuia o alta atitudine,nu doar sa tragem de un 0-0 pana se gata meciul...Dar cand Duckadam spune ca mai bine pierdeam cu 2-0 ca sa nu mai avem ce comenta,sau inainte de meci ca nu e nimic daca nu ne calificam,ce mai e de zis...

Ca un mielusel a fost Stancu aseara,ca de regula in deplasare...

poatepoate16.12.2010 12:26
Incredibil ce oameni fara un pic de respect pentru niste copii, pentru mini-Steaua...

A tras si arbitrul cu ei, orice atingere fault, nu a mai lasat jocul

apoi, jucatorii italieni tremurau cand venea mingea in careu.

Dar uitam, in spirit romanesc.... vedem doar raul. Eu zic ca am fost bine, numai ca trebuie jucaotri mai puternici, mai multa energie, arbitraj mai corect.

DAR TREBUIE TIMP. TIMP cu antrenorii, cu jucatorii astia tineri, uitati/va ce/a crescut gardos!

Nicio echipa, nicio echipa REPET, din Romania nu ar fi facut cate au facut Steaua. Trebuie sa privim lucurile drept.

Si va fi bine.

N-a tras ca la Bucuresti. Jucatorii au dat aproape toti maximum dupa posibilitati(mai putin Szekely). Trebuiesc macar doi mijllocasi centrali de calitate, care la salariile ligii intai sunt practic imposibil de gasit(aud la radio ca OM au luat un fundas cu salariu 110000/luna). Eu l-as primi pe "print" de la javre cu bratele deschise(nu ma injurati prea tare). In rest, chiar conditionati de "romanismul" modern, astept munca si rabdare.

Sarbatori fericite.

bogdinho'16.12.2010 13:57
Singurul lucru de care-mi pare rau este accidentarea lui Gardos. Insanatosire grabnica!

Nu este grava man , isi revine pana la inceperea pregatirii de iarna ! :)

Grav este faptul ca Lacatus a fost fricos , Radut trebuia introdus mai devreme in locul lui Angelov care era sufocat si nu mai putea sa alerge ! In rest , ce sa zic , a gandit foarte bine meciul , dar ghinionul e fratele nostru de multi ani incoace...

Fanii care au mers la meci , merita tot respectul... :boxing: !

pcsbb17.12.2010 08:40
Nu este grava man , isi revine pana la inceperea pregatirii de iarna ! :)

Grav este faptul ca Lacatus a fost fricos , Radut trebuia introdus mai devreme in locul lui Angelov care era sufocat si nu mai putea sa alerge ! In rest , ce sa zic , a gandit foarte bine meciul , dar ghinionul e fratele nostru de multi ani incoace...

Fanii care au mers la meci , merita tot respectul... :boxing: !

De asta nu realizam nimic si suntem unde fiindca cei ca tine, nu pot sau nu vor sa gandeasca cu propriul lor creier. Ghinionul e de vina nu? :yeahh:

Te rog sa incepi si tu sa gandesti si nu sa te mai afirmi cu penibilitati ce cele de mai sus. :judge:

mountytoma17.12.2010 15:08

kapetanos este de vina si pentru caderea imperiului roman, si pentru pierderea constantinopolului. de fapt nu doar kapetanos este vinovat, ci si angelov.

noroc cu Banel, care a eliberat tara de hitleristi si hortisti. si noroc cu cavalerul luminii stinse, ca ne arata in fiecare zi care e maximul prostiei omenesti!

sa plece si kapetanos, si angelov. ar fi super-fotbalisti intr-o echipa profesionista. aici, in turma lui behali, nu isi au locul!

stiti ce ar merita maimuta de la loja? o echipa cu 11 banei si bicfalvi si ricardo gomesi.

bogdinho'17.12.2010 15:22
De asta nu realizam nimic si suntem unde fiindca cei ca tine, nu pot sau nu vor sa gandeasca cu propriul lor creier. Ghinionul e de vina nu? :yeahh:

Te rog sa incepi si tu sa gandesti si nu sa te mai afirmi cu penibilitati ce cele de mai sus. :judge:

Penibil ? Te autocaracterizezi cumva ? Pai cum poti sa spui ca nu e ghinion cand pe Ghencea suntem egalati in min 98 si pe San Paolo in min 93 ?

Spune tu , cine e mai penibil acum ? :)

«16789»