FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SSC Napoli - Steaua 1-0 (0-0)

«1456789»
Elvis15.12.2010 20:47

Mi se pare mie sau comentatorii se kk pe ei de frig ?

:yes:

BlaUGranA15.12.2010 20:53

Ce aparare slaba are Napoli,chiar mai slaba ca a noastra :D

andrey2715.12.2010 20:55
De 5 etape ai observat si tu asta? Noi am observat asta cam din iarna lui 2006.Inseamna ca suntem toti niste Nostradamusi . Si nici nu trebuie sa te uiti foarte atent la el .Doar stilul de alergare il da de gol.

4.o da in propria poarta

De 5 etape il studiez cu atentie...:)))

4.o da in propria poarta :))

Cat despre meci..Ricardo si mai apoi Gerlado puteau inchide meciul !

Sky15.12.2010 21:01

deja anunta ciobanu ca se duce la universitate daca se califica Steaua.. se urca pe masina si canta un lunetist ar fi bun acol.. :spank:

Kapetan0s15.12.2010 21:25

Nu mai rezistam mult din punct de vedere fizic,daca mentinem rezultatu asta pana in minutu 80 e mare noroc!!!

Dextter15.12.2010 21:38

zic comentatorii ca intra radut si matei sper sa fie asa.

Cat despre apararea stelista da cu sutu oriunde cand vede mingea ce o fi ce nu o fi e minutu 75 si inca nu ne-a dat 12432523-0 asta conteaza mai mult.

Daca intra radut si matei ar mari viteza jocului si tehnica.Is 2 jucatori tineri cu viteza si tehnica

edit: Doamne ce prost poate fi bicfalvi

optarul15.12.2010 21:58

as fi vrut sa ne calificam, mai ales in dauna cocalarilor din sudul Italiei.

Kapetan0s15.12.2010 22:00

@zob79 Ti se pare ca echipa asta merita sa se califice?Crezi ca facea ceva in saisprezecimi?Tu chiar vrei ca ciobanu sa ramana la Steaua in continuare?

Apropo: Oierul, mai bogat cu 12 milioane €! "Nu o să dau acesti bani la Steaua!"

daaani.15.12.2010 22:01

FORTA Steaua FORTA Steaua HEI HEI !

nu-i nimic baieti..24 e inca aproape.

la **** Ciobanul !

CSA CSA CSA

anti gigi15.12.2010 22:02

victorie meritata,echipa mai buna si care a vrut sa joace fotbal s a calificat,echipa care a incercat sa minta fotbalul si sa faca antijoc a ramas meritat acasa,antrenorul Lacatus n a invatat nimic din meciul tur cand s a aparat ca disperatu,de fapt el nu intelege nimic.....a facut aceleasi greseli ca intotdeauna...........

predatorpulse715.12.2010 22:02

Doua goluri luate in prelungiri cu Napoli.

Asta e jijinho, se pare ca a fost voia Domnului.

Meciul slab de tot. Si "vulcanul" mi s-a parut cam subtirel.

greenyes15.12.2010 22:03

Mai trist e ca nimeni de la echipa asta nu a invatat nimic din meciul precedent, din semifinala aia dureroasa, din alte meciuri pierdute de echipepe noastre in aceeasi maniera jenanta.

Atunci am pierdut pentru ca ne-am retras si i-am lasat sa joace iar acum aceeasi poveste.

No comment!

Dextter15.12.2010 22:04

asta e macelu 1-0? sincer cand ziceati ca v-a fi macel ma asteptam si eu la 3-0,4-0,5-0 dar nu 1-0 :-j

MoWeed15.12.2010 22:05
Atunci am pierdut pentru ca ne-am retras si i-am lasat sa joace iar acum aceeasi poveste.

No comment!

Exact! Nu am avut ghinion, am pierdut pe prostia noastra. Am pierdut pentru ca am crezut ca putem rezista 30 de minute numai bubuind mingiile

rAzVaN4sTeAuA15.12.2010 22:06

cand t bagi cu curu in poarta cum vrei sa joace?

predatorpulse715.12.2010 22:06
Mai trist e ca nimeni de la echipa asta nu a invatat nimic din meciul precedent, din semifinala aia dureroasa, din alte meciuri pierdute de echipepe noastre in aceeasi maniera jenanta.

No coment!

Prietene, singurul jucator ramas in lot de la meciul cu Boro e Banel, care nu a jucat nici atunci, nici azi.

Fac astia statistica acum, 13-3 la suturi pe poarta pentru Napoli, 9-1 pentru ei la cornere, in schimb noi conducem 23-8 la faulturi.

Dar nu, noi meritam sa ne calificam.

Nu joci fotbal, nu te califici. Simplu.

MoWeed15.12.2010 22:08
Nu joci fotbal, nu te califici. Simplu.

Ca de obicei, ai rezumat situatia perfect...

BNQ15.12.2010 22:10
asta e macelu 1-0? sincer cand ziceati ca v-a fi macel ma asteptam si eu la 3-0,4-0,5-0 dar nu 1-0 :-j

si? esti bucuros ca nu a fost macel? gandire de purice...

TrupSiSuflet-Steaua15.12.2010 22:12

Dezastru(era de asteptat).

Ricardo brazilianu nostru vai de capu lui singur cu boschetele ala morgan de sanctis nu ii venise pe drept doamne iartama putea si cu stangu sa traga chiar daca o facea ca un handicapat poate iesea ceva.

Brazilianu asta a facut un meci bun si cu utrecht cand vroia sa iasa cu mingea la picior nu sa o degajeze,doamne fereste ii scadea valoarea.

Meciu a fost bun dupa parerea mea,am avut si ocazi dar na asta e viata.

Cavani asta nea mancat si in Ghencea si la ei acasa,bravo lui,ii urez o accidentare placuta.

SS Lazio15.12.2010 22:13

Incredibil ce oameni fara un pic de respect pentru niste copii, pentru mini-Steaua...

A tras si arbitrul cu ei, orice atingere fault, nu a mai lasat jocul

apoi, jucatorii italieni tremurau cand venea mingea in careu.

Dar uitam, in spirit romanesc.... vedem doar raul. Eu zic ca am fost bine, numai ca trebuie jucaotri mai puternici, mai multa energie, arbitraj mai corect.

DAR TREBUIE TIMP. TIMP cu antrenorii, cu jucatorii astia tineri, uitati/va ce/a crescut gardos!

Nicio echipa, nicio echipa REPET, din Romania nu ar fi facut cate au facut Steaua. Trebuie sa privim lucurile drept.

Si va fi bine.

Dextter15.12.2010 22:16
si? esti bucuros ca nu a fost macel? gandire de purice...

Uitati ca nu a fost macel bagati-va ghiara in gat.

Si da ma bucur ca nu a fost macel ins imi parerau ce nu ne-am calificat.

Editat : Usurel, limbajul

MoWeed,scuze de limbaj da cand vad asemenea specimen nu prea ma pot abtine.

ar3s15.12.2010 22:20

Intr-adevar e nevoie de timp...dar pana reuseste Steaua sa bata o echipa mare inafara de U Cluj din Liga 4-a mai avem de asteptat.

blindica15.12.2010 22:20
@zob79 Ti se pare ca echipa asta merita sa se califice?Crezi ca facea ceva in saisprezecimi?Tu chiar vrei ca ciobanu sa ramana la Steaua in continuare?

Apropo: Oierul, mai bogat cu 12 milioane €! "Nu o să dau acesti bani la Steaua!"

Ce treaaaaaaaaaaba mai are ,ma nene ,ma ,Becaliotul ??????????? Indepartati-va definitiv de echipa de fotbal decat sa mai comentati atat ! O gramada comenteaza pe internet,forumuri,si pe stadion e liniste si pace.Aveti sange in instalatii,duceti-va pe stadion si protestati !

Incredibil ce oameni fara un pic de respect pentru niste copii, pentru mini-Steaua...

Dar uitam, in spirit romanesc.... vedem doar raul. Eu zic ca am fost bine, numai ca trebuie jucaotri mai puternici, mai multa energie, arbitraj mai corect.

DAR TREBUIE TIMP. TIMP cu antrenorii, cu jucatorii astia tineri, uitati/va ce/a crescut gardos!

Nicio echipa, nicio echipa REPET, din Romania nu ar fi facut cate au facut Steaua. Trebuie sa privim lucurile drept.

Si va fi bine.

Lazio,a arbitrat bine cehul.Sa recunoastem,echipa a pierdut tipic romaneste.S-au daruit,au incercat,dar tot pe fondul unei mentalitati deficitare s-a pierdut.Gardos era esential,Stancu,inca o data,nu a putut sa fie decisiv in nici un fel ! Pana la urma,poate fi decisiv atunci cand chiar conteaza,ori doar cu echipele mediocre...

TrupSiSuflet-Steaua15.12.2010 22:20

Dar uitam, in spirit romanesc.... vedem doar raul. Eu zic ca am fost bine, numai ca trebuie jucaotri mai puternici, mai multa energei, arbitraj ami corect.

Si va fi bine.

Adevarat,la orice fault al nostru cat de mic,ala fluiera.

Poate ii era frica,ca il taie broscari si il trimite in pungi de plastic la pachet inapoi de unde a venit.

Asta e viata....cateodata,dar in ultimul timp "cateodata" asta e intotdeauna.

Ne mai ramane campionatu si cupa Romaniei,de precizat ca in campionat suntem pe 7 sau 8....ma rog.

Inca ceva sunt de acord cu tine si in partea aceea despre echipele din Romania,nici una nu ar fi rezistat atat de mult ca Steaua respect.

pytycrys15.12.2010 22:21

Meci de rahat, mai bine dormeam. Noi cu curu' in poarta, aia ca distrusii nu reuseau sa ne dea gol. Urat.

«1456789»