Forta Steaua!
PE IEI PE MAMA LOR -> Napoli 1-2 Steaua
![]()
Romania - Steaua - Europa - Steaua - Ori unde Steaua - Campioni din Ghencea!
![]()
Forta Steaua!
PE IEI PE MAMA LOR -> Napoli 1-2 Steaua
![]()
Romania - Steaua - Europa - Steaua - Ori unde Steaua - Campioni din Ghencea!
![]()
Se pare ca Lavezzi nu va face parte din lotul de 18. Cel putin asa scriu ziarele de specialitate. Eu cred in Steaua si sper sa obtina calificarea. Si mai sper sa nu se faca de ras, asa cum s-a facut pe Ghencea in repriza secunda a meciului tur cu Napoli, cand cred ca se putea mai mult. Sigur se putea, amintiti-va ca Tanase s-a jucat cu bara transversala, iar Banel a sutat in bratele portarului, e drept dintr-un unghi nefavorabil.
Chiar daca nu joaca Lavezzi raman Cavani si Hamsik...
In ziua de azi ne e frica sa nu ne faca aia de ras...asta a ajuns Steaua.
Cum am zis si in celalalt post speranta moare ultima.
Ca orice stelist...normal ca sper sa ne calificam ... dar o sa fie greu.
Vedem asta-seara ce se intampla.

Stadionul San Paolo
Stadionul San Paolo din Napoli, deschis in 1959, este al treilea in Italia dpv al capacitatii după Meazza din Milano si Olimpico din Roma. Dimensiunile terenului de joc sunt 110 metri lungime si 68 metri latime si este situat in districtul de Fuorigrotta. San Paolo a fost renovat in timpul Campionatului European din 1980 si apoi in timpul Cupei Mondiale gazduite de Italia in 1990. În această etapă de constructie a capacului din spate si suportul de presa noua (330 locuri), se vor renova pista de atletism, sistemul de iluminare si adaptarea la standardele de siguranță cerute de FIFA. Cu o pistă de atletism cu 8 benzi, trei sali de sport multifunctional, o sala de box, o sala de fitness si una de wrestling, de fitness si arte martiale orientale, San Paolo este, de asemenea, cea mai mare unitate multi-sport in oras.
Capacitate: aproximativ 57.000 locuri.

anello = inel
curva = curba
Cu putina ambitie si un dram de noroc...ne vor egala in min. 90+3,sa oftice italienii si cei ce nu vor ca Steaua sa se califice...Forta Steaua !!!
nu joaca lavezzi...
Sa nu se planga italienii.La noi nu joaca Banel cu Dodel,asa ca suntem in dezavantaj! ![]()
si te plangi ca nu joaca Banel ??
De vreo 5 etape ma uit foarte atent la el cand centreaza..sunt 3 posibilitati:
1.da in primul jucator din fata lui
2.da in brate la portar
3.da la mama dracu.
http://www.tuttonapoliforum.net/index.php?topic=54300.320
Undeva mai la sfarsitul acestei pagini..
Cata ura pot strange in mine..
Am citit aproape toate paginile de pe forumul lor dedicat acestui meci..si atat cat am inteles.. m-au facut sa-i urasc si mai tare ..
SI pentru asta as vrea sa invingem astazi ..
Nu egal , sa invingem !..
Dar e atat de greu..
Acelasi lucru e si pe acest forum, si noi ii facem tigani, criminali si mai stiu eu cum.
si te plangi ca nu joaca Banel ??
De vreo 5 etape ma uit foarte atent la el cand centreaza..sunt 3 posibilitati:
1.da in primul jucator din fata lui
2.da in brate la portar
3.da la mama dracu.
De 5 etape ai observat si tu asta? Noi am observat asta cam din iarna lui 2006.Inseamna ca suntem toti niste Nostradamusi . Si nici nu trebuie sa te uiti foarte atent la el .Doar stilul de alergare il da de gol.
4.o da in propria poarta
daca jucam defensiv pierdem cu siguranta..
Joaca Steaua? Poate se tarasc si ei pentru un egal...
daca jucam defensiv pierdem cu siguranta..
De acord...![]()
Pierdem oricum, nu conteaza cum si cu cine jucam.
Pierdem oricum, nu conteaza cum si cu cine jucam.
Nu neaparat.
Sa-ti explic si de ce..nejucand cu Banel si dodel pe flancuri avem un +din start..daca o sa jucam cat de cat ofensiv poate reusim ceva..fara mingi lungi si alte cacaturi.Avem jucatori care pot scoate 1 om din joc, cum este matei, radut, Stancu s.a.m.d MINGEA JOS SI CAPUL SUS !
Doar nu crezi ce zici, nu ? ca jucam ofensiv. ![]()
Cand o sa zboare Oierul de la Steaua !
si inca odata ma intreb cand v-a mai juca Steaua asa
Unde e Steaua de prin 2006 (exceptie Carlos[portaru] ) cred ca niciodata,se vede ca Steaua a avut echipa de jucatori talentati,tehnici si care dadeau totul pe teren ca dovada aproape toti is la echipe straine acum. Si e de precizat ca 90% din echipa era doar de jucatori romani
Tatarusanu - Bonfim, Martinovic, Geraldo, Latovlevici - Gardos - Szekely, Ricardo, Anghelov, Surdu - Stancu
Gardos inchizator ![]()
Deci jucam cu 3 inchizatori... maxim am spus ![]()
doamne,ce antrenor de rahat,asta daca putea sa joace cu 10 fundasi asa juca
Hai baieti !!!! Forzzaa Stelutaa
:steag_cruce_invers:
Sa inceapa macelu ![]()
O sa luam bataie urat rau de tot...
ricardo calic ![]()
In conditii normale Steaua ar fi maturat cu umflatii astia de Napoli. Daca astia is peruculosi cum arata o echipa cu adevarat periculoasa???? Comentatori batuti in cap
((
Steaua ataca si ei ridica in slavi curajul Stelei, cand asta ar trebui sa fie normalitatea in fotbal...vai de capul lor de comentatori batuti in cap.....
LE. E jenant sa-i vezi pe cei care imbraca tricoul Stelei de astazi bubuind mingile ca o echipa de duzina
(( iar comentatorii le tin trena ......
Ce aparare de Liga 1 au astia =))
Observ ca facem cam multe greseli ar trebui sa avem mai multa grija!