FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SSC Napoli - Steaua 1-0 (0-0)

«123459»
Dextter11.12.2010 13:01
Sunt uimit de ce poti scrie aici. Deci Liverpool ne-a batut cu noroc? Poti sa-mi spui si mie cate ocazii clare a avut Steaua atunci? Cate suturi pe poarta, ce posesie pe parcursul celor 90 de minute? De Napoli ce sa mai zici? Pai ar trebui sa incepi cu un autogol si un sut, care de fapt a fost centrare la golurile Stelei. Napoli a fost superioara la toate capitolele, Steaua n-a contat in atac.

Ce superioritate ti-ai aratat cu Utrecht? In ambele meciuri Steaua a fost depasita la capitolul ocazii de gol, faze de poarta, ce vrei tu...Sa-ti reamintesc meciul tur, cand asa de superior ai fost ca ai fost salvat de un AUTOGOL? Sau returul, cand cel mai bun om al Stelei a fost Tatarusanu. Si sa nu-mi spui ca golul lui Gardos a fost in urma unei faze lucrate la antrenamente...

Singurul meci in care Steaua a jucat acceptabil a fost cu Liverpool acasa. Dar in fata unei echipe de rezerve si juniori ai marcat dupa un autogol... Rezultatele vorbesc, nu?

Atata vreme cat e doar o problema "psihologica", va meritati soarta...

la tine toate is auto-goluri ? :-j

David11.12.2010 13:09

@Mihai.

Sa inteleg ca in jurul Stelei se practica magie aducatoare de karma buna si noroc?Ceva a ghidat mingea aia sa intre in poarta de 3 ori cu Napoli,de 4 ori cu Utrecht si de 2 ori cu Liverpool?O echipa slaba da atatea goluri acestor echipe?

Daniel-Ionut11.12.2010 14:53
Cu Napoli vor arata precum Real...in meciul cu Barca :D

Proasta comparatie ti-ai ales.

David11.12.2010 15:07

Sunt mai buni decat noi doar la suturi si cornere,desi au marcat doar jumatate din numarul de goluri date de noi.Eficienta de 4 ori mai scazuta

Untitled.png

Kellerman11.12.2010 16:46

David frate lasa-te de fotbal.

Steaua atac mai valoros ca al lui Napoli ? pai tu i-ai vazut jucand pe Lavezzi si Cavani ? mijloc asemanator ? adica il compari pe Ricardo cu ... HAMSIK ?

simpsons_nelson_haha3.jpg

bogdinho'11.12.2010 16:54

Steaua atac mai valoros ca al lui Napoli ? pai tu i-ai vazut jucand pe Lavezzi si Cavani ? mijloc asemanator ? adica il compari pe Ricardo cu ... HAMSIK ?

Editati la Fifa sau Pes ar merge :))

Nu te baga in comentarii cu marele-mic David , el le stie pe toate :)

BlaUGranA11.12.2010 17:25

Astia au jucatori world class cum ar veni la fifa pe cand ai nostri sunt niste bieti amatori.

David11.12.2010 17:34

Au marcat de doua ori mai multe goluri decat Napoli.De aia e atacul mai bun.In fotbal nu joaca numele.Asta mi-a fost invatatura de minte la mondial.

Kellerman11.12.2010 17:45

O sa iti fie invatatura de minte miercuri.

blindica11.12.2010 19:44
O sa iti fie invatatura de minte miercuri.

Kellerman,vezi pe cine mai bagi in teren,bre!

red&blue_boy11.12.2010 20:28
Au marcat de doua ori mai multe goluri decat Napoli.De aia e atacul mai bun.

Din ce stiu eu,Napoli are vreo 7 goluri date,iar noi vreo 9...Statistica ta e dinainte de etapa trecuta din Europa League...

Kellerman11.12.2010 21:19

Bine mai baieti, voi cu statistica....

vorbim noi dupa macel.

blindica11.12.2010 21:34

Si daca e macel,ce ? Ar fi primul ? Sau,gresit spus,nu ar fi foarte neasteptat !

Dar,fata de sezonul trecut au avut o grupa mai grea si au progresat ca imagine,chiar daca lotul este cu totul altul. Sperante mari n-ar trebui sa-si faca nimeni,Conducerea e aceeasi,antrenorul este destul de nepregatit si pasiunea pentru club nu poate inlocui asta.

Dar,din nou dar,ce atata inversunare pentru prevestita infrangere a Stelei cu Napoli ?

cotnari212.12.2010 03:17

atata tevatura ca am ajuns sa jucam in Liga europa cu o echipa de pluton din Italia. Daca ar mai fi existat Steaua ne-ar fi fost rusine sa ne gandim la altceva decat victorie cu o asa echipa, dar acum.... cum Steaua nu mai exista de ceva timp ce mai conteaza atata ca o fi ca o pati, baiu al mare este cum facem sa exista Steaua iara, eu asa zic

VPM de o mie de ori

PrymarU12.12.2010 08:29

Meci de 1 solist :((

Daniel-Ionut12.12.2010 09:14

Ah ce as vrea sa castigam la Napoli (putin probabil), sa vad ce scuze mai gasiti dupa meci... 4 pagini de "pierdem clar, ne omoara aia, 82-0 pentru Napoli, 80.001 de ultrasi pe stadion, se arunca cu scutre din tribune, ne omoara aia cu pistoale cu apa, etc"...

Kellerman12.12.2010 10:13

Si acum te-ai trezit, nu ?

Daniel-Ionut12.12.2010 10:15
Si acum te-ai trezit, nu ?

Pe la 9:15 :yawn:

Dextter12.12.2010 11:03

si inca odata ma intreb cand v-a mai juca Steaua asa

Unde e Steaua de prin 2006 (exceptie Carlos[portaru] ) cred ca niciodata,se vede ca Steaua a avut echipa de jucatori talentati,tehnici si care dadeau totul pe teren ca dovada aproape toti is la echipe straine acum. Si e de precizat ca 90% din echipa era doar de jucatori romani

navodarean12.12.2010 11:27

Amintirile-s placute, prezentu'i de rahat, viitoru' mult mai de rahat decat prezentul.

Nu cred c-avem vreo sansa la Napoli... sunt prea montati pe meci aia de acolo... iar noi, stam in bamboo cu fotomodele si dansam pe Busta Rhymes.

David12.12.2010 11:29
Dextter12.12.2010 15:04

parerea mea ca dupa ce a plecat Dica de la Steaua s-a cam destramat tot au inceput sa plece cat mai multi si dupa parerea mea Dica pe vremea aceea era cel mai bun executanta al Stelei si inca o parere ca nu se compara Bogdan Stancu cu Dica...

Kellerman12.12.2010 15:13

Da, sunt sigur ca daca revine Dica vom lua Champions League-ul.

DelPiero1012.12.2010 15:32
parerea mea ca dupa ce a plecat Dica de la Steaua s-a cam destramat tot au inceput sa plece cat mai multi si dupa parerea mea Dica pe vremea aceea era cel mai bun executanta al Stelei si inca o parere ca nu se compara Bogdan Stancu cu Dica...

Parerea mea!Hic!Dica a fost bun,dar se uita ca in ultimul sezon mai mult soma pe teren.Vroia sa plece,a plecat,nu are de ce sa se mai intoarca.Il avem deja pe extraterestrialul Dodel,daca vine si Dica,adorm naibii spectaorii de tot.

Dextter12.12.2010 15:50

Kellerman- sarcasm...

tin minte cand Steaua era cea mai periculoasa echipa la loviturile fixe din Liga 1.Tuturor le era frica de cornere,lovituri directe...

«123459»