FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SSC Napoli - Steaua 1-0 (0-0)

«12349»
bogdinho'10.12.2010 00:19

Egalam si noi in ultimele secunde de dupa finalul jocului , exact cum au facut-o macaronarii...MUEEE NAPOLI :wanker:

Lari10.12.2010 00:28

Orice stelist care vrea să vadă meciul de miercuri din tribunele stadionului San Paolo trebuie să se legitimeze.

Steaua a pus de ieri in vinzare biletele primite din partea lui Napoli pentru meciul decisiv, de saptamina viitoare, din grupele Europa League. Șefii din Ghencea ii avertizează insă pe suporteri că există reguli extrem de stricte in privinta accesului pe arena San Paolo, miercurea viitoare.

Primul filtru: tichet pe bază de buletin

În primul rind, toti cei care vor cumpara bilet, fie că o fac de la stadionul din Ghencea, fie că o fac de la arena din Napoli, vor trebui să prezinte obligatoriu un act de identitate in original. În plus, nu se va putea achizitiona mai mult de un tichet de persoana iar datele lor personale vor fi introduse intr-un tabel monitorizat de autoritățile italiene.

Al doilea filtru: acces pe bază de tabel

Apoi, miercuri seara pe stadionul San Paolo vor avea acces doar cei care se prezintă cu biletul de intrare, dar si cei care se regasesc pe respectivul tabel. "Chiar dacă cineva va prezenta trichetul de intrare, dar nu va figura pe lista autorităților italiene, nu va patrunde in arena" e mesajul clar transmis suporterilor Stelei de la Bucuresti, dar si romanilor stabiliti in Italia si care au in vedere să meargă saptamina viitoare la Napoli.

20 de euro e pretul unui bilet pentru meciul Napoli - Steaua, atit cit a costat un tichet la tribuna I la partida Steaua - Liverpool 1-1

4.000 de bilete a primit Steaua pentru meciul de miercuri, de la ora 22:00, 3.000 fiind pentru fanii din tară si 1.000 pentru romanii din Italia

Se gasesc bilete si la Napoli

Romanii stabiliti in Italia care vor să vadă meciul din tribune vor putea să-și cumpere bilete si de la casele stadionului trupei lui Mazzari. Acestea pot fi achizitionate de la casa numarul 5.

"Ni se pregateste un vulcan la Napoli. Este rau pentru că nu intilnim o echipă obisnuită să meargă an de an in Europa, ci una care tinjeste de pe vremea lui Maradona la Europa. Napoli poate fi creditată cu sanse certe chiar si la cîștigarea trofeului" - Mihai Stoica, manager general Steaua

"Pe mine nu mă deranjează dacă va fi stadionul plin la Napoli, chiar aș vrea să fie asa. Atmosfera facută de fanii lor se poate transforma intr-un bumerang pentru jucatorii lui Napoli" - Marius Lacatus antrenor Steaua

gsp

Stryker10.12.2010 11:06

sper sa fie in stare sa scoata un egal cu astia si sa-i eliminam din Europa, macar pentru ce ne-au facut in acel 3-3 de trista amintire, chiar daca sunt constient ca va fi un meci infernal

Napoli sunt o echipa cu atac bun, problemele lor par sa fie in aparare, cel putin in Europa League asta s-a vazut, Steaua poate profita pe contraatac, insa nu stiu cat de bine o sa ne descurcam daca o sa jucam cu 3 mijlocasi la inchidere, ramane de vazut ce si cum, insa un lucru e cert, refuz sa cred ca suntem invinsi dinainte

observ ca sunt unii pe aici care prefateaza un 3-1 sau 4-1 pentru Napoli ... daca sunteti asa siguri ca ne bat astia la scor si aveti curajul, jucati-va salariul la pariuri pe Napoli -1,5(handicap) si faceti niste bani usori, cota este de 2 daca nu ma insel, daca tot aveti fatalitatea in sange, macar sa profitati nu?

Dextter10.12.2010 13:09

parerea mea e ca daca Steaua se duce sa joace la 0-0 ar putea juca defensiv cum a facut Murinho anu trecut cu inter versus Barcelona si se pare ca i-a iesit astfel toate echipa fiind in terenul propriu ar ajuta aparea care cei drept e cam slabuta.

Steaua 2-1 napoli

bogdinho'10.12.2010 14:45
parerea mea e ca daca Steaua se duce sa joace la 0-0 ar putea juca defensiv cum a facut Murinho anu trecut cu inter versus Barcelona si se pare ca i-a iesit astfel toate echipa fiind in terenul propriu ar ajuta aparea care cei drept e cam slabuta.

Steaua 2-1 napoli

De cate ori au jucat defensiv , echipele romanesti au incasat-o rau de tot :) ! Tot atacul este cel care conteaza...sau Tatarusanu :D

Dextter10.12.2010 17:34

tre sa stii sa joci defensiv ca sa nu ti-o iei :)) si cred ca si in meciul asta ,,hitul toamnei" se v-a auzi de multe ori si anume Apara Tatarusanu dar saracu' tatarusanu daca apararea nu il ajuta nu prea are ce face deci sper ca apararea sa fie cu capu pe umeri si sa nu mai faca ,,gafe"

BlaUGranA10.12.2010 18:20

Fara 3,4 nu pleaca de acolo.Nu au nici o sansa.

leoSUD10.12.2010 18:39
Fara 3,4 nu pleaca de acolo.Nu au nici o sansa.

de ce ? argumenteaza te rog.

Dextter10.12.2010 18:46
de ce ? argumenteaza te rog.

nu vezi se dau mari fani stelisti dar defapt sunt nimic

Dupa ce am vazut la TV sunt fani adevarati care se duc la napoli cu riscul a a fi injunghiati de pe scuter cum au patit cei de la Liverpool

Forza Steaua

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Kellerman10.12.2010 19:18

Va spun eu de ce o sa ne-o traga Napoli de ne iese fotbalul din cap 10 ani de zile.

1. Stadion de 80.000 de locuri, atmosfera e cum e, nu are rost sa mai detaliez. Imaginati-va cand intra Gardos pe stadionul ala...ii tremura picioarele cum i-au tremurat pe Anfield (iar pe Anfield nu a fost nici 30% din atmosfera care e meci de meci in premier league pentru ca nu era meci decisiv pentru ei).

2. "simbolul" Lacatus.

O sa joace cu Szekely pe stanga (om de picior drept) si cu Banel pe dreapta. Deci ambele flancuri deja vor fi inexistente.

Ricardo in centru, la rupere, unde o sa fie Hamsik...jucator de viteza care iti trece ca prin branza de Ricardo care e incet (si la viteza, si la minte).

Apararea....Dumnezo cu noi. O sa fie slalom in centru la Gardos cu Cavani si Lavezzi atacand frontal.

3. Conducerea si staff-ul neprofesionist din Ghencea. Jucatorii au fost plimbati prin cluburi, fix la meci o sa le stea mintea. Sa nu mai zic de preparatorii fizici care pregatesc meciul. INEXISTENTI. Sunt rude ale lui Oierul angajate sa isi ridice salariul, ce pregatire de meci ? vrajeli...

le baga simbolul 2-3 ture de teren in program, 10 suturi la poarta, 3 flotari cu incalzire si gata, sunt pregatiti de meci, ca doar nu trebuie obositi, nu ?

4. Faptul ca e meci decisiv pentru Napoli, o echipa cu conducere PROFESIONISTA care iti da clasa la toate capitolele impinsi de la spate de 80.000 de oameni (si fac pariu ca vreo 15.000 is doar ultrasi).

Daca era Piturca la echipa, poate aveam vreo sansa cu 4000 de suporteri acolo.

Daniel-Ionut10.12.2010 19:22

Deja ai dat-o cu batu` in balta... Banel este suspendat.

Kellerman10.12.2010 19:23

Da?

Lasa ca gaseste simbolul ceva solutie mareata si il vedem acolo pe Stancu sau Surdu sau ... Kapetanos.

Nu sitam de Banel pentru ca mi se rupe de echipa de fotbal.

pytycrys10.12.2010 19:25

Las' ca joaca pe stanga Tanase care o sa fie o surpriza, iese in plua goala din tort, pe dreapta joaca Romica ca e baiat bun si alearga si munceste,nu Szekely care este peste orice mijlocas de banda de la Steaua.

Deh..

Daniel-Ionut10.12.2010 19:25

Da, a luat galben cu Liverpool :rolleyes:

PS: Si Kapetanos e suspendat.

David10.12.2010 19:26
nu vezi se dau mari fani stelisti dar defapt sunt nimic

Dupa ce am vazut la TV sunt fani adevarati care se duc la napoli cu riscul a a fi injunghiati de pe scuter cum au patit cei de la Liverpool

Forza Steaua

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

:D Sunt masochist!Simt nevoia sa ma pun cu toti!Omule,cine a fost injunghiat de pe scooter?Cine de la Liverpool?Fan,staff member,orice?Si ai cea mai vaga idee despre proteste,despre membrii PS,aia care tocmai s-au retras?

Normal ca nu,nu stiu de ce mai intreb."Huu anti-suporterii de 2 lei care nu tin cu echipa(sau sunt realisti),nu citesc cu scop informativ sau chiar deloc sport.ro si si nu il vad pe Oierul un om bun."

Raspunsul pentru oameni ca tine e pana la urma simplu,si scurt.

Tu nu contezi.

pytycrys10.12.2010 19:58

Lasa-i, n-ai cu cine. Ei sunt marii suporteri, care incurajeaza echipa si striga "Sus, sus , sus" lu' ne-a Jiji cand facem un egal.

Asta e, asa am ajuns...

blindica10.12.2010 20:12
Va spun eu de ce o sa ne-o traga Napoli de ne iese fotbalul din cap 10 ani de zile.

1. Stadion de 80.000 de locuri, atmosfera e cum e, nu are rost sa mai detaliez. Imaginati-va cand intra Gardos pe stadionul ala...ii tremura picioarele cum i-au tremurat pe Anfield (iar pe Anfield nu a fost nici 30% din atmosfera care e meci de meci in premier league pentru ca nu era meci decisiv pentru ei).

Deja ai dat-o cu batu` in balta... Banel este suspendat.

A jucat Gardos titular pe Anfield,ma?

NU ! Nici rezerva care sa intre pe teren ? NU

Fatalisme degeaba.E simplu,ori pierde Steaua,ori se califica Steaua.Foarte simplu. Acolo nu or sa tina cont ca bat ''echipa Ciobanului'',or sa se gandeasca mai degraba la ''țigani''. Ne dorim asta ? NU !

Steaua Bucharest

* 12 Tatarusanu

* 03 Emeghara (Nicolita 20)

* 04 Abrudan yellow card

* 14 Latovlevici

* 23 Geraldo

* 08 Radut (Surdu 73)

* 10 Tanase

* 20 Angelov (Eder 52 yellow card)

* 26 Bicfalvi

* 09 Kapetanos yellow card

* 28 Stancu

Substitutes

* 33 Lungu,

* 06 Gardos,

* 29 Eder,

* 16 Nicolita,

* 21 Gomes,

* 32 Apostol,

* 24 Surdu

gio_stgloria10.12.2010 20:19

Nu vreau sa fiu rau , dar cred ca la napoli vom suferi o umilinta.

red&blue_boy10.12.2010 21:03
1. Stadion de 80.000 de locuri, atmosfera e cum e, nu are rost sa mai detaliez.

N-are atat,nu cred...Pe la 60000...

Ne infricosam de atmosfera de-acolo.Pai ori suntem fotbalisti ,ori nu mai suntem! :D

iNsTiGaToR10.12.2010 21:29

Capacity 78,210 (originally)

60,240 (current)

Asta zice pe wikipedia(nu stiu cat de adevarat o fi)... daca tot va contraziceti pe capacitate

BlaUGranA11.12.2010 06:48

Cu Napoli vor arata precum Real...in meciul cu Barca :D

David11.12.2010 08:44

Fii serios.Liverpool ne-a batut cu noroc.De Napoli in tur nu mai zic.Fata de Utrecht ne-am aratat superioritatea,echipa cu care Napoli a egalat in acelasi stil,fiind condusa.Ideea e ca jucatorii sa ramana cu mentalitatea pe care o au in Europa,total diferita de cea din Liga I.Daca echipa poate juca la nivelul acela,inseamna ca aia e valoarea,iar cea din campionat e o problema psihologica din cauza careia stam pompos pe locul 7 din campionat.Iar echipa este intr-o pasa bunicica,am invins "U",cu care toti s-au cam incurcat,am eliminat Rapidul din Cupa,Steaua a marcat 2 din cele 3 goluri din poarta lui Reina din grupa.

Avem atac mai bun ca a lor,mijloc asemanator si aparare asemanatoare.Aia nu au castigat naibii nici un meci din grupa,si au mai si luat bataie de la Liverpool,deci mare diferenta nu e.Indraznesc sa spun,ca tot sunt Stelist,ca noi suntem echipa mai valoroasa.Fara psiholog,cu tot cu cioban,fara mare staff,fara mare antrenor.

Tatarusanu+Stancu+Gardos+Geraldo+Bonfim+Latovlevici+Anghelov+Surdu+EMBLEMA>Napoli.[punct]

Meritam sa ii batem.

Dextter11.12.2010 09:48
:D Sunt masochist!Simt nevoia sa ma pun cu toti!Omule,cine a fost injunghiat de pe scooter?Cine de la Liverpool?Fan,staff member,orice?Si ai cea mai vaga idee despre proteste,despre membrii PS,aia care tocmai s-au retras?

Normal ca nu,nu stiu de ce mai intreb."Huu anti-suporterii de 2 lei care nu tin cu echipa(sau sunt realisti),nu citesc cu scop informativ sau chiar deloc sport.ro si si nu il vad pe Oierul un om bun."

Raspunsul pentru oameni ca tine e pana la urma simplu,si scurt.

Tu nu contezi.

Desteptule a zis cineva ca tine cu ciobanul? nu stiu de udne ai scos-o pe asta personal chiar mi-asi dori ca imbecilu sa vanda poate are si Steaua noroc de un patron mai destept,eu sustin echipa nu pe Oierul :-j n-ai cu cine

Cat despre ce am zis de cine a fost injunghiat de pe scuter eu am scris ce am citit nu am vorbit din carti era ceva gen ,,la napoli moartea vine de pe scuter"

Mihai11.12.2010 12:18
Fii serios.Liverpool ne-a batut cu noroc.De Napoli in tur nu mai zic.Fata de Utrecht ne-am aratat superioritatea,echipa cu care Napoli a egalat in acelasi stil,fiind condusa.Ideea e ca jucatorii sa ramana cu mentalitatea pe care o au in Europa,total diferita de cea din Liga I.Daca echipa poate juca la nivelul acela,inseamna ca aia e valoarea,iar cea din campionat e o problema psihologica din cauza careia stam pompos pe locul 7 din campionat.Iar echipa este intr-o pasa bunicica,am invins "U",cu care toti s-au cam incurcat,am eliminat Rapidul din Cupa,Steaua a marcat 2 din cele 3 goluri din poarta lui Reina din grupa.

Avem atac mai bun ca a lor,mijloc asemanator si aparare asemanatoare.Aia nu au castigat naibii nici un meci din grupa,si au mai si luat bataie de la Liverpool,deci mare diferenta nu e.Indraznesc sa spun,ca tot sunt Stelist,ca noi suntem echipa mai valoroasa.Fara psiholog,cu tot cu cioban,fara mare staff,fara mare antrenor.

Tatarusanu+Stancu+Gardos+Geraldo+Bonfim+Latovlevici+Anghelov+Surdu+EMBLEMA>Napoli.[punct]

Meritam sa ii batem.

Sunt uimit de ce poti scrie aici. Deci Liverpool ne-a batut cu noroc? Poti sa-mi spui si mie cate ocazii clare a avut Steaua atunci? Cate suturi pe poarta, ce posesie pe parcursul celor 90 de minute? De Napoli ce sa mai zici? Pai ar trebui sa incepi cu un autogol si un sut, care de fapt a fost centrare la golurile Stelei. Napoli a fost superioara la toate capitolele, Steaua n-a contat in atac.

Ce superioritate ti-ai aratat cu Utrecht? In ambele meciuri Steaua a fost depasita la capitolul ocazii de gol, faze de poarta, ce vrei tu...Sa-ti reamintesc meciul tur, cand asa de superior ai fost ca ai fost salvat de un AUTOGOL? Sau returul, cand cel mai bun om al Stelei a fost Tatarusanu. Si sa nu-mi spui ca golul lui Gardos a fost in urma unei faze lucrate la antrenamente...

Singurul meci in care Steaua a jucat acceptabil a fost cu Liverpool acasa. Dar in fata unei echipe de rezerve si juniori ai marcat dupa un autogol... Rezultatele vorbesc, nu?

Atata vreme cat e doar o problema "psihologica", va meritati soarta...

Astristul11.12.2010 12:50
ce-ar fi un 3-3 cu gol Steaua in minutul 98 :D

Ar fi ceva extraordinar. M-as simti razbunat pentru magaria din tur!

Daca se intampla asa(cu greseala mare de arbitraj) ,arbitrii si jucatorii stelisti merg acasa la pachet.Ii vor trimite italieni in pungi dalea congelate inapoi.Si cum a spus cineva mai sus,Napoli nu este U Cluj . Daca Hamsik e titular luati-va gandu de la calificare.

Napoli - Steaua 3-1

Va "pati" exact ce a "patit" polonezul la Bucuresti. Adica nimic!

«12349»