Finantator? Mai degraba creditor! ![]()
Finantator? Mai degraba creditor! ![]()
asa zisa tiki-taka nici la misto nu putem sa zicem ca o sa jucam, cien a vazut El Clasico, a vazut ca este o diferenta uriasa intre Barca si Steaua la ora actuala
cat despre meci ... Liverpool vin cu multe rezerve si cred ca sunt ceva sanse sa iasa un egal, determinarea este de partea lui Steaua care are sanse mari de calificarea in cazul unei victorii, cormoranii daca vor pierde meciul asta, nu va fi o tragedie pentru ei, pentru ca in ultimul joc au sanse unei victorii ceva mai lejere acasa cu Utrecht prin care sa-si asigure calificarea mai departe
si mai cred ca ambele echipe vor marca in acest meci, la noi cel mai probabil Stancu
cu greu vom scoate un egal...insa tare mi-e frica sa nu o luam rau
speram sa vina "vremea buna" de la polonezi si asa mai aveam o sansa
in rest rezervele lor sunt mai bune dacat crema Ligii 1 asa ca...ne imbatam cu apa rece
tare as vrea sa ma contrazica si sa ii batem pe englezii astia infumurati
m-am cam saturat sa ia romanii peste picior oriunde
ar fi bine sa le inchidem gura un pic
asa zisa tiki-taka nici la misto nu putem sa zicem ca o sa jucam, cien a vazut El Clasico, a vazut ca este o diferenta uriasa intre Barca si Steaua la ora actuala
cat despre meci ... Liverpool vin cu multe rezerve si cred ca sunt ceva sanse sa iasa un egal
Este o diferenta enorma intre Barca si Real , dar aminte intre Barca si Steaua noastra ![]()
![]()
Nu cred ca vom face mare lucru , chiar si fara Gerrard , Torres sau Carragher , Liverpool are jucatori mult mai valorosi precum Kuyt , Babel , Jovanovic , Maxi Rodriguez , Joe Cole sau Meireles...
Edit : macar un egal chinuit sa fie , desi nu prea cred in minuni ![]()
cat despre meci ... Liverpool vin cu multe rezerve si cred ca sunt ceva sanse sa iasa un egal, determinarea este de partea lui Steaua care are sanse mari de calificarea in cazul unei victorii, cormoranii daca vor pierde meciul asta, nu va fi o tragedie pentru ei, pentru ca in ultimul joc au sanse unei victorii ceva mai lejere acasa cu Utrecht prin care sa-si asigure calificarea mai departe
si mai cred ca ambele echipe vor marca in acest meci, la noi cel mai probabil Stancu
Nu uita ca si Bayern Munchen a venit cu multe rezerve...si chiar si cu rezerve ale rezervelor...cu toate astea i-a dat 4 boabe CFR-ului. Iar Steaua in momentul de fata nu este peste CFR.
Liverpool are alta mentalitate fata de echipele romanesti. Nu au nevoie de 10 ocazii ca sa marcheze un gol precum echipele romanesti. Din 10 ocazii ei sunt capabili sa inscrie de 8 ori.
bate napoli, pierde Steaua... din pacate:|
Doar o curiozitate... Pe toate siteurile (bine, asa-zisele siteuri de sport) anunta ca "Liverpool se teme de jucatori precum...etc, etc , Kapetanos, etc ."
Kapetanos nu e suspendat ? :/ nu de alta, da observ ca peste tot scrie aceeasi porcarie.
Lotul englezilor pentru meciul cu Steaua:
Liverpool squad: Pepe Reina, Brad Jones, Martin Hansen, Fabio Aurelio, Joe Cole, Milan Jovanovic, Sotirios Kyrgiakos, Ryan Babel, Lucas, Danny Wilson, Christian Poulsen, Jonjo Shelvey, Martin Skrtel, Daniel Pacheco, David Ngog, Martin Kelly, Nathan Eccleston, John Flanagan, Jack Robinson.
Doar o curiozitate... Pe toate siteurile (bine, asa-zisele siteuri de sport) anunta ca "Liverpool se teme de jucatori precum...etc, etc , Kapetanos, etc ."Kapetanos nu e suspendat ? :/ nu de alta, da observ ca peste tot scrie aceeasi porcarie.
Este suspendat pana la sfarsitul meciurilor din grupa , mai exact 4 etape ![]()
chestia e ca Steaua daca se chinuie si da tot sa dea gol inaintea lor are sanse mari sa castige pentru ca se muta pe defensiva si joaca cu toata echipa in propria jumatate de teren.
Avem sanse sa ii batem pentru ca ei trateaza acest meci cum a tratat Steaua meciu cu gaz metan:
Ce drq ma noi suntem mai buni ca aia ii facem praf si defapt le-a dat mucu gaz metan. Cam asa fac cei de la Liverpool acum de asta zic,ca avem o sansa.
este o diferenta uriasa intre Barca si Steaua la ora actuala.
Zau??!??!
Acum ma simt ca un copil caruia i s-a furat banana.
si ce "inteligent" i-ai raspuns tu...
mama cata profunzime puteti avea stimate domn
oare as putea sa va citez???
Zau??!??!Acum ma simt ca un copil caruia i s-a furat banana.
Sper ca Liverpool sa o bata pe Steaua lui becaly. Sper ca Steaua lui becaly sa termine ultima in grupa si sa retrogradeze anul asta in Liga a 2-a.
Sunt stelist, nu becalist.
mare stelist ce esti.batem cu 2-1 si celelalte doua echipe fac egal si ne calificam sper sa se intample asa ![]()
![]()
![]()
![]()
@CristiLampard
Dar tu , mare stelist ce esti, de ce nu esti la stadion sa incurajezi echipa?
Daaaaaaaaaaaaaaa, iuhuuuuu, iuhuhuuuu, hihihiiiiiiii, iahuuuuuuuu, romaniaaaa Steaua, europa Steaua, oriunde steauaaaaa, campionii din ghenceaaaaaaaa ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taptap tap tarararap tap taaap tarap tap tap tararaaap ![]()
![]()
nici nu stiu ce sa zic de meciul asta. as vrea sa batem, pentru ca nu e de ici de colo sa bati pe liverpoola. dar mi-e teama ca asta ii va turna gaz pe foc ciobanului. si ii va aduce si ceva bani in buzunarele-i goale. ar trebui deci sa imi doresc sa piarda Steaua, ca sa moara de ciuda behali si sa nu mai ia bani de la UEFA.
macar de am vedea un meci frumos!
da, asta ar fi super. sa jucam frumos si sa pierdem cu 4-5 sau ceva de genul asta! ar fi grozav!
Cum e mai la moda acum : '' esti fraier ca nu vii pe stadion'' sau ''nimeni la meci'' ?
Din nou foarte mult optimism in tabara noastra ,ca facem un egal chinuit,ca daca marcam primii poate,ca nu stiu ce. Pai cu aceeasi echipa ne-au dat 4 in tur,daca nu cumva lotul acela era mai slab. Stati asa,sa se termine meciul,ca dupa aceea iar traim obisnuitele dezamagiri.
Pronostic 1 - 0 (Gol Stancu)
Daaaaaaaaaaaaaaa, iuhuuuuu, iuhuhuuuu, hihihiiiiiiii, iahuuuuuuuu, romaniaaaa Steaua, europa Steaua, oriunde steauaaaaa, campionii din ghenceaaaaaaaaTaptap tap tarararap tap taaap tarap tap tap tararaaap
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nea Gigi sus pe masina! (poate aluneci si-ti rupi gatul).
Mama mia ce se va pisa Liverpool pe FC bekali 2003.
Nu ma asteptam sa joace cu o echipa BUNA totusi (Babel, Reina, Joe Cole, Shelvey, Pacheco, etc).
Prima lor faza, primul lor gol
FC Becaly 0 - 1 Liverpool
ce echipa avem......cand ataca englezi toti se caca pe ei aluneca toti odata se duc toti dupa jucatori..
Pronostic 1 - 0 (Gol Stancu)
Nah,e deja 0-1...
La prima lor actiune mai inchegata ne-au si dat-o...Iar ne facem de ras cu o echipa a lui Liverpool cu multe rezerve,dupa ce tot am batut din gura ca batem cu nu stiu cat,facem istorie...