FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Liverpool 1-1 (0-1)

«12346»
!dan29.11.2010 17:17

Duelul dintre Steaua si Liverpool si ce reprezinta acestea in fotbal la momentul actual poate fi translatat si la nivelul proprietarilor. Avem cel mai mediatizat patron din fotbalul romanesc vs cel mai mediatizat patron din fotbalul mondial. Ambii au cumparat cele mai galonate cluburi din Romania respectiv Anglia in momente dificile pentru acestea.

Asemanarile se opresc aici. John Henry nu a promis ca va declansa hegemonia lui Liverpool, ca pe Anfield vor veni titlul, Champions League, Europa League si Cupa Cupelor din primul sezon de domnie.

A comis chiar si sacrilegiul suprem in viziunea de la Palat: a recunoscut ca nu se pricepe! "Acum doua luni jumate nu stiam aproape nimic despre fotbal. Cu greu as fi putut numi 5 echipe din Premier League. Sa nu mai vorbesc ce s-ar fi intamplat daca m-ar fi pus cineva sa explic offside-ul!" Insa in doua luni jumatate a citit tot ce exista pe piata despre fotbal.

La fel a facut si omologul sau din Pipera :): "Borcea nu se pricepe la fotbal, nimic nu stie. Copos daca mai sta 200 de ani in fotbal si tot nu invata. Eu cunosc cel mai mult fotbal. La mine faptele vorbesc. Campioana de 3 ori, de 3 ori in Liga, semifinala de UEFA sunt faptele lui Oierul."

Dupa ce a devenit proprietarul lui Liverpool, prima grija a fost sa se intalneasca nu cu oficialitati, oameni de fotbal sau impresari, ci cu suporterii. Si a venit la intalnire cu lectiile facute. Bine, si fanii lui Liverpool impun un altfel de respect. Cea mai cunoscuta grupare, "Spirit of Shankly", numara peste 40.000 de membri, care PLATESC pentru aceasta onoare, intre 10-15 lire sterline pe an, fara a primi nimic in schimb.

John Henry recunoaste dreptul fanilor de a contesta actiunile patronatului: "Suporterii se revolta si presiunea devine uriasa daca faci greseli. SI ASA TREBUIE SA FIE. La mult timp dupa ce noi vom pleca, ei vor fi in continuare aici. CLUBUL ESTE AL SUPORTERILOR SI NU POT SA IGNOR ASTA!"

Ciobanul: "Vechii suporteri sunt vagabonzi, sa stea acasa! Niste derbedei, niste drogati, ii mai bag eu in seama? Auzi ai naibii, ma injura pe mine!? Eu sunt Turcu sau Borcea sa imi fie frica de galerie?! Daca ma injura unu, ii trimit pe bodyguarzi sa ii rupa capul. Daca vrei sa-l injuri pe Oierul, da-te-n gura ma-tii, plateste! Steaua va merge inainte fara derbedei!"

In programul sau ocupat, John Henry nu a uitat de legendele clubului. Inainte de intalnirea cu Kenny Dalglish, dupa multi dintre suporterii lui Liverpool cel mai important jucator din istoria glorioasa de pe Anfield, a citit autobiografia acestuia!

Ciobanul despre Lacatus, pe cand acesta antrena UTA: "Lacatus este optiunea numarul unu in Ghencea. Mai trebuie sa demonstreze ca e si antrenor, fiindca pana acum n-a avut rezultate. De asemenea, sper sa se fi lasat de bautura. Eu l-am avertizat cat a fost la Steaua si nu a mai baut".

Pretul unui bilet: 30 lire/70 lei. Un tricou: 40 lire/200 lei. Blazonul? Nepretuit. Pentru restul exista Ciobanul

sport.ro

ii spulberam pe englezi,luam trofeul cupa si campionatu ,_|_ Gigi

Sud194729.11.2010 18:46

Sper sa-mi faca si mie cineva cinste cu un bilet:)) ca sunt scumpe rau :| ,ca n-am apucat sa ma duc cu abonamentu'. S-au vandut macar 5000?

vlad BIRLEA30.11.2010 10:02

Salut,

daca cumva nu ai reusti sa cumperi bilete pana acum sau daca stii pe cineva interesat, am 2 bilete de vanzare la Steaua - Liverpool, bilete sunt la TRIBUNA II, sector 19, rand 20, loccuri 18 si 19, si le vand cu acelasi pret, adica 2x70 Ron. Nu vreau sa ma imbogatesc, as vrea sa le dau tot unor stelisti!

Ma numesc Vlad si ne putem intelege la nr de tel 0741 201 687

Am patit-o si eu...

Stie cineva daca poti sa cumperi bilete de la case cu buletinul daca e expirat?

Si daca nu, daca poti sa cumperi cu copia buletinului altcuiva...

Stanici30.11.2010 11:17

Vlad, mai usor, aici se discuta de meci, locul unde sa vinzi vilete e la bursa. Avand in vedere ca esti de departe si chiar as vrea sa nu ramai in paguba, iti las comentariul acesta si sterg doar poza(se incarca mai greu la unii), cu speranta ca vei fi intelegator si ca vei lasa discutiile sa isi urmeze cursul. Multumesc.

Astristul30.11.2010 13:18

Ar fi frumos sa invingem Liverpool, macar pentru istorie, dar e greu de crezut asa ceva.

bogdinho'30.11.2010 14:15
Ar fi frumos sa invingem Liverpool, macar pentru istorie, dar e greu de crezut asa ceva.

Victorie ?!?!?! Cam greu de crezut , insa in Europa si mai ales pe Ghencea am facut cele mai bune meciuri din acest sezon...

Vom vedea ce va fi :)

Fan FC Steaua30.11.2010 18:17

Sa invingem Liverpool pentru istorie? Tu stii ce ar insemna asta? Ar insemna ca toti becaliotii sa mai reziste inca 4 ani cu aceasta "nimereala" la fel cum si acum zic ca Oierul a facut lucruri bune ca a dus-o pe Steaua in semifinalelele UEFA.

Prefer sa batem Liverpool abia atunci cand Steaua nu va mai fi a lui Oierul sau a familiei lui.

Pana atunci, nimeni la meci! Se vede la fel de bine si la TV meciul. Nu-l imbogatiti pe cioban. Nu aveti ce vedea pe stadion. Oricum Steaua lui Oierul ia bataie.

NIMENI LA MECI!

Astristul30.11.2010 20:28

Sa zicem ca ne-o "furam" (Doamne fereste) cu vreun 0-7 joi. Aia tot istorie s-ar numi, si in momentul in care Steaua ar redeveni "curata", pata aia de istorie nu va disparea oricat de mult "detergent" ai baga. Asa ca prefer sa-i invingem decat sa ne-o "furam"! Indiferent de cine sustine Steaua in tribune sau in afara lor, in parcarea cu maibach-ul!

Alex88pl30.11.2010 21:01

chiar nu e nimeni optimist?scoatem un egal,cel putin.Liverpool are ultimul meci acasa cu utrecht si e sigura de victorie.

David30.11.2010 21:24
blindica30.11.2010 21:38

Daca nici p-astia nu-i batem,atunci pe cine :))?

leoSUD30.11.2010 23:16

Si noi am batut cu 8-1 pe Timisoara :D

Daca nu joaca dodel si Banel, ii batem cu siguranta :D

Fan FC Steaua01.12.2010 07:32

Vreau record, poate scapam de suporterii de rezultat care tin cu Steaua de cand e Oierul creditor.

Steaua lui becaly 0 - 9 Liverpula.

Si asta e un record, nu? :D

bogdinho'01.12.2010 09:17

La ora meciul va ploua , asa ca nu avem nicio sansa :) Cormoranii , dar mai ales englezii in special se descurca excelent pe ploaie :D

O sa jucam exact in acelasi stil pe care Barca l-a adoptat cu Real : TIKI-TAKA ! Astfel nu ne ramane decat sa ii subordonam :))

ssinpadureacualune01.12.2010 10:58

Ati baut prea multa bere Steaua si nu mai stiti ce vorbiti.

Mergem pe ideea "ai, n-ai mingea...tragi la poarta" si castigam cu 1-0 (autogol kuyt)

BNQ01.12.2010 11:28
NIMENI LA MECI!

Toti au urmat sfatul tau si iată că o să fie peste 20.000 :)

dani_steaua2301.12.2010 14:11
Toti au urmat sfatul tau si iată că o să fie peste 20.000 :)

da...o sa vina toti cocalarii la meci pt ca e cu Liverpool.stai linistit nu o sa fie o atmosfera prea frumoasa,si nu cred ca s-au dat atatea bilete,sunt destul de scumpe:)

BNQ01.12.2010 15:39
da...o sa vina toti cocalarii la meci pt ca e cu Liverpool.stai linistit nu o sa fie o atmosfera prea frumoasa,si nu cred ca s-au dat atatea bilete,sunt destul de scumpe:)

Narcis R. a confirmat 17.000 bilete.

Alex88pl01.12.2010 17:12

17000 de bilete nu inseamna 17000 in tribune. eu cred ca vor fi 10,12 mii de oameni.o sa fie mult prea frig pentru "suporterii" astia.

FAN FCSB01.12.2010 17:25

Batem cu 1-0 dam gol in repriza a 2 prin min 78 si ne bagam in aparare .

Dextter01.12.2010 17:50

calm down

jucam tiki-taka Barcelona si le-o dam cum le-a dat-o Barcelona galacticilor...5-0 :))

ii ciuruim

si acum sa lasam gluma deoparte

Daca avem noroc de un gol din bulan apoi sa jucam cum a jucat murinho cand era la inter cu Barcelona (cu toata echipa in propria jumatate) avem 50% sanse de castig :)

Nedved0001.12.2010 17:50

Scoatem cel putin un egal ar fi un cadou frumos o victorie dar sa vedem cum o sa intre baietii pe teren,daca vor juca cum au jucat cu CFR,o sa luam puncte maine seara.

Liviu94sud01.12.2010 17:53

tiki-taka Real Madrid!

eu nu ma duc la meci.. pai de ce sa ma duc sa vad tribunele cum aplauda Liverpool?

Fan FC Steaua01.12.2010 18:58

Ce optimisti sunt oamenii... nu va faceti sperate, oricum Liverpool castiga .. si macar sa castige la un scor mare, ca sa scapam de niste suporteri de rezultat "fani Gigi".

Vreau : Steaua lui becaly 0 - 9 Liverpool.

Dextter01.12.2010 19:15

si tu te numesti fan ? :)) nu stiu ce sa zic

Daca tin cu Steaua nu inseamna ca tin cu be.cali el e doar finantator eu tin cu echipa si cu jucatorii Stelei nici decum cu be.cali

«12346»