Mai nashpa este ca o vedem mai intai in Cupa UEFA si pe deasupra si in deplasare, unde nu prea mai marcam....
Mai nashpa este ca o vedem mai intai in Cupa UEFA si pe deasupra si in deplasare, unde nu prea mai marcam....
SA CASTIGAMMM CUPAAAAA!!!!!
hai sa vedem meciul cu herenven si dupa aia vorbim de finala cupei uefatoi care se inscriu intr-o competitie vor sa o cistige dar intodeauna cistiga cei mai buni si cred ca Steaua a demonstrat ca poate fi cea mai buna daca avem noroc o sa urmeza o a doua sevilla doamne ajuta
Steaua are nevoie si te sprijinul suporterilor pt a castiga acest mei care poate decide multe in soarta sportului Romanesc.HAI Steaua HAIDETI BAIETI CA PUTETI!!!
eu zic ca sunt sanse de 80%...suntem favoriti...Doamne Ajuta !
Am trecut de Heerenven!!!!!SUNTEM BUNI FRATILOR !!!!!!IEEEEEEEEEEEEEE STEAUAAAAAAAAA!!!!O SA LUAM CUPA!!!!SIGUR O SO LUAM!!!SI O SA CADEM IN FINALA CU RAPID MARFA AR FIII
Eu zic ca Steaua are sanse 100%sa se califice in finale.Cu o echipa asa de puternica cum zice Gigi Becali "Nu e AC Milan ci e mai tare ca AC Milan",numai poate fii oprita.
Cei care s-au uitat aseara la Betis-Az Alkmaar,o sa inteleaga ca abia acum incepe cu adevarat Cupa UEFA pentru noi....
Am emotii.Sper doar ca Steaua sa se califice in Finalele UEFA.Trebuie sa avem incredere in echipa noastra si sa speram ca o sa reusasca
Cei care s-au uitat aseara la Betis-Az Alkmaar,o sa inteleaga ca abia acum incepe cu adevarat Cupa UEFA pentru noi....
L-am vazut. Si ce ? Nu m-a impresionat meciul.
cred ca Steaua va ajunge in finala ! mi-asi dori sa intalnim rapidul ! pentru ca ii vom bate cu sigurantza !
Meciul cu Betis (probabil) va fi punctul de cotitura. daca pierdem, Vom repeta performanta buna de anul trecut insa nu vom ajunge la una extraordinara. pe de alta parte, daca invingem, vom capata o incredere foarte mare in propriile forte. Am fi in situatia in care doar 2 echipe ne mai despart de o finala de neimaginat pentru orice suporter cat de cat temperat. Daca vom ajunge in acel moment orice se poate intampla, cu asemenea motivatie si cu o incredere de sine sporita vom avea forta sa invingem chiar si pe Roma (cea mai puternica echipa din UEFA)
Deci, Meciul crucial este cel cu Betis. Acolo poate intra aceasta echipa in istorie.Insa, pentru a castiga, trebuie sa jucam de 2 ori mai bine decat am facut-o ieri seara.
...
Deci, Meciul crucial este cel cu Betis. Acolo poate intra aceasta echipa in istorie.Insa, pentru a castiga, trebuie sa jucam de 2 ori mai bine decat am facut-o ieri seara.
Nu trebuie sa jucam de doua ori mai bine.De altfel nici nu cred ca s-ar putea.Pentru ca au jucat deja f bine cu olandezii.Trebuie sa jucam un pic mai bine si sa avem un pic mai multa sansa decat spaniolii.Asta ar insemna ca am putem evolua si sub evolutia de la Heer.
In ce priveste istoria,eu socotesc ca deja figuram in ea.Numai castigarea Cupei ar marca o a doua performanta cu adevarat istorica pentru noi si pentru Europa.Pentru ca in semifinale si finale de cupa europeana am mai fost.Si inca de CCE.
:evil: >>>Betis este o echipa de invins, in caz ca picam cu ea, am urmarit meciul si nu m-a impresionat asa tare,a dat golurile alea din greselile alora mai ales golul 2,eu cred ca putem trece si de ei!>>> :twisted:
...
In ce priveste istoria' date='eu socotesc ca deja figuram in ea.Numai castigarea Cupei ar marca o a doua performanta cu adevarat istorica pentru noi si pentru Europa.Pentru ca in semifinale si finale de cupa europeana am mai fost.Si inca de CCE.[/quote']
Bineinteles ca Steaua Bucuresti este o echipa ce a intrat in istoria fotbalului european. Am vrut sa spun ca aceasta echipa, aceasta generatia a lui Radoi si compania va intra astfel in istorie. Nu am tinut sa fac aceste precizari deoarece am crezul ca sunt intelese de la sine.
" "Steaua e Barcelona Europei de Est"
Cele mai frumoase cuvinte adresate Stelei i-au aparţinut portarului lui Heerenveen, Brian Vandenbussche. "Această echipă ne-a bătut pentru că a fost mai valoroasă şi merită din plin să fie supranumită Barcelona Europei de Est", a spus cel care a scos de 3 ori mingea din plasă miercuri seară. Antrenorul Verbeek a completat: "Trebuie să acceptăm că Steaua a jucat un fotbal european. Chiar nu văd cum putem cîştiga la Bucureşti cu 3-0".
Ziarele olandeze
"Au fost cu o clasă peste Dinamo"
"Aventura lui Heerenveen în UEFA este ca şi terminată pentru că Steaua, care a fost cu o clasă peste ce a jucat Dinamo în toamnă, nu i-a dat nici o şansă"
De Telegraaf
"Steaua a fost prea bună, iar echipa olandeză nu a putut compensa acest lucru prin entuziasm"
De Volkskrant
"Minuni se mai întâmplă în fotbal, dar nu şi în acest caz. Pentru că diferenţa de valoare este prea mare"
Algemeen Dagblad
"Steaua a fost puternică precum o piatră tare. A jucat fotbal cu uşurinţă, nelăsînd echipa gazdă să construiască"
Site oficial Heerenveen
"Steaua a deţinut controlul, a creat permanent presiune. Heerenveen se poate lăuda doar cu faptul că a învins după mult timp puternica defensivă stelistă, care nu a primit gol în grupă"
Voetbal International
"Românii au fost mai proaspeţi şi au jucat un fotbal curat, tehnic şi rapid, care contrastează cu jocul multor echipe din Europa de Est"
Voetbal 24
"Superba Steaua o opreşte pe Heerenveen. Super-Steaua"
Site UEFA
ADVERSARI / Betis - AZ Alkmaar 2-0
Din nou la Sevilla
Steaua se poate pregăti pentru ciocnirea cu Betis în "optimi", revenind la Sevilla după 20 de ani de la triumful din CCE. Formaţia lui Edu (foto, în alb-verde, tras de tricou) a luat o importantă opţiune de calificare prin succesul (2-0) cu AZ. Dar olandezii au avut ghinion miercuri seară. "Betis putea pierde lejer cu 3-0", a scris "AS". Bara lui Meerdink, penaltyul refuzat lui Van Gallen şi neeliminarea portarului Contreras, pentru henţ în afara careului, au schimbat soarta jocului. Iar inspiraţia lui Serra Ferrer de a-l introduce pe brazilianul Tardelli şi gafa lui Mathijsen s-au soldat spre final cu două goluri în poarta lui AZ. / Daniel Scorpie
Betis - AZ ALKMAAR 2-0
(Tardelli 70, Robert 78)
Betis: Contreras - Varela, Melli, Juanito, Luis Fernandez - Joaquin (87 Oscar Lopez), Arzu, Rivera, Dani (63 Tardelli) - Edu, Robert (79 Israel). Antr: L. Serra Ferrer
ALKMAAR : Timmer - Steisson, Jaliens, Mathijsen, De Cler - Landzaat, K. Perez, Molhoek (32 De Zeeuw) - Meerdink (79 Ikedia), Arveladze, Van Galen (64 Huysegems). Antr: L. van Gaal
A arbitrat Nikolai Ivanov (Rusia)
Un televizor din trei pe meciul Stelei
Partida Heerenveen - Steaua a fost urmărită de aproape 1,8 milioane de români din mediul urban. Victoria Stelei a adus Pro TV o cotă de piaţă de 32,3%, ceea ce înseamnă că un televizor din trei deschise în intervalul de disputare a meciului a fost fixat pe jocul echipei lui Cosmin Olăroiu. În acest sezon al Cupei UEFA, jocul Stelei care a obţinut cea mai mare audienţă a fost cel cu Lens, de la Bucureşti, cînd aproape două milioane de români din mediul urban au vizionat victoria roş-albaştrilor cu 4-0. "
Sursa: GSP
O spun olandezii, nu noi. :wink:
@ Dragos
Nu ai precizat si eu am speculat acest lucru.Acum totul e foarte clar.Daca vom castiga Cupa,numele lor vor fi scrise cu litere de aur in cartea de istorie a fotbalului european.
@ Bogdan
Daca e asa cum scrie in ziare,referitor la meciul de la Sevilla,e foarte probabil sa revenim in Olanda pentru a mai face o demonstratie de fotbal Stelar.
A arbitrat Nikolai Ivanov (Rusia)
Cred ca asa putea fi rezumat meciul dintre Betis si AZ. Sper sa nu intalnim astfel de indivizi ca arbitrii de centru.
Oricum Betis nu m-a impresionat. Si nici AZ. Sunt clar peste Heerenveen dar putem castiga cu oricare dintre ele.
mama ce m-au contrazis baietii nostri... Asa sa fie pana la finala...
Nu cred ca sunt echipe de speriat nici AZ nici Bettis. Personal prefer bettis, desi i-au batut pe olandezi am auzit ca au avut ceva noroc si in plus sunt abia pe locul 16 in primera. Cei de la AZ ne-ar lua in serios dupa ce i-am batut pe heereenven, au mai multe informatii despre noi, si au un antrenor de clasa.
Deci in urma rezultatului, bettis are prima sansa, echipa care nu cred ca este peste Steaua, mai departe ... sa vedem cu cine picam...
Stiti cum e ca buturuga mica rastoarna carul mare!Numa sa nu se vada prea mare buturuga mica!Oricum sanse zic ca sunt si pot fi luate in serios mai ales dupa ce le-am facut la heerenven la ei acasa!Oricum Steaua e buna!No mai crtiticati asa subtil ca nu merita asa ceva!Daca nu onorati ceea ce face pana in prezent sau ce a facut onorati macar poate ceea ce va face!Sorry daca am suparat pe cineva!Forza Steaua!Mereu campioni
din pacate nu am avut noroc la "imperecherea" meciurilor, pentru ca atat Betis cat si az sunt echipe extrem de puternice. probabil ca numai roma ar fi mai periculoasa?!
Betis e un adversar foarte "greu". are multi sud-americani, care stiu sa "plimbe" mingea, si asta ii face experti in jocurile de "care-pe-care" (vezi si villareal). parerea mea este ca sansele sa trecem de ei sunt egale si va conta enorm "norocul" si inspiratia de moment. cine va specula momentele favorabile, care probabil vor fi putine, se va detasa in castigator. oricum nu cred ca suntem favoriti, dar si Betis va avea o dubla infernala cu Steaua.
daca vrei sa alergi maratonul se zice ca trebuie sa ai in cap ca ai de alergat doar ceea ce vezi in fata ochilor. daca te gandesti doar la linia de sosire si la cei 42 de km, nu prea ai sanse sa ajungi acolo. cand Steaua a castigat cupa campionilor in 1986, nu si-a propus sa castige trofeul la fiecare meci. si-a propus doar sa treaca de fiecare adversar care ii iesea in cale. si asa a trecut de toti, PE RAND. iar dupa ce a trecut de Barcelona a putut sa "castige" si cupa.
nu ar strica sa castigam fiecare meci de acum incolo. si dupa ce castigam si finala, va propun sa luam si cupa, sa nu o lasam organizatorilor!
Eu n-as spune ca Betis e echipa foarte buna prin faptul ca are jucatori extraorinari(sud-americani). Conteaza mai mult forta grupului, si Steaua are un grup unit.(Chiar daca Ogararu a gresit uneori, Nesu a fost si el uneori depasit, Banel nu a impresionat, Steaua a castigat cu 3-1 in deplasare!!! Deci jucatorii sau completat foarte bine ). S-au substituit foarte bine. Si Herta are teoretic jucatori buni... Betis are jucatori buni, dar ca echipa nu ne depaseste. Eu cred ca avem prima sansa.
a bine sa fim mereu realisti. azi Steaua este o echipa extrem de puternica, folosing drept criteriu nivelul fotbalului european. nu suntem cei mai buni, dar avem foarte multa calitate in exprimare. sa castigi un trofeu insa inseamna sa ai si foarte mult noroc, pentru. ca sunt multi adversari de nivel apropiat si diferentele se fac la "MM". un sut fericit (vezi situatia noastra de anul trecut cand Dinita a ratat la Bucuresti, in min. 78, o ocazie rarisima) poate schimba complet datele unui joc in care se dueleaza doua echipe de acelasi calibru.
sa speram si mai vedem ce va fi sa fie! oricum repet: Steaua are o calitate a exprimarii de un incontestabil nivel european! de aceea indiferent de rezultatul campaniei europene eu sunt mutumit! si inca exista posibilitati de crestere!