dar suntem deja in finala...Steaua este in finala si o va cistiga pentru noi!!!
dar suntem deja in finala...Steaua este in finala si o va cistiga pentru noi!!!
Cred ka ar trebui sa aduka kupa acum in Ghencea si sa trimita restu echipelor akasa sa nu mai dea bani de geaba
Mesaj pe care l-am primit pe PM:
Un bun prieten de-al meu, locuieste aici in Ca de 20 de ani, este originar din Cluj si nu prea se da in vant dupa fotbal. Bine, de cand ne cunoastem, nu are de auzit decat de Steaua si de Ghencea. Si sotia mea este stelista adevarata si transmitem virusul oricui!
Acestui prieten i-am transmis mesajul acesta vineri dimineata: Steaua in semifinala cupei UEFA!!
S-a bucurat si m-a sunat sa-mi spuna:
AM AVUT UN VERISOR LA Bistrita, CARE IN URMA UNEI BOLI CUMPLITE A TRECUT IN VESNICIE IN URMA CU VREO 2 LUNI. A FOST FAN AL Stelei. STIA CA O SA MOARA, CA O SA LASE IN URMA LACRIMI MULTE SI STIA CA DE ACUM, Steaua O VA VEDEA DE SUS, DIN CERUL ALBASTRU AL LUI Dumnezeu! IN FATA FAMILIEI SI A PRIETENILOR, A SPUS IN ULTIMELE CLIPE: Steaua VA CASTIGA Cupa UEFA! VA ROG SA-MI PUNETI PE CRUCE STEAGUL ROS-ALBASTRU, SINGURELE CULORI PE pe care le-am PRETUIT. HAIDE Steaua, VA IUBESC!
De atunci, Steaua lui Adi Sogorean, a trecut de Betis si Rapid. Ar fi vrut sa vada meciurile "live", dar i s-a facut un mare har, acela de-a vedea meciurile din inima Lui Dumnezeu, Cel care nimic nu lasa la intamplare, Cel care din dragoste pentru noi, Si-a trimis de Paste Fiul pe cruce si-ntr-un mormant rece, l-a inviat a treia zi ca sa ne dea cale libera spre cer, noua pacatosilor si muritorilor!
Mai este putin pana la sarbatoarea crestinatatii. Steaua este in semifinale, Adi ne priveste de sus. Dumnezeu l-a iubit mult, incat l-a luat mai repede la El.
Steaua va castiga Cupa UEFA!
este cel mai impresionant lucru pe care l-am auzit!Dumnezeu sa il ierte si sa ajute Steaua sa castige Cupa UEFA in numele lui,un om adevarat care a iubit culorile ros-albastru pana in ultima clipa si chiar si dupa...Mesaj pe care l-am primit pe PM:
Un bun prieten de-al meu, locuieste aici in Ca de 20 de ani, este originar din Cluj si nu prea se da in vant dupa fotbal. Bine, de cand ne cunoastem, nu are de auzit decat de Steaua si de Ghencea. Si sotia mea este stelista adevarata si transmitem virusul oricui!
Acestui prieten i-am transmis mesajul acesta vineri dimineata: Steaua in semifinala cupei UEFA!!
S-a bucurat si m-a sunat sa-mi spuna:
AM AVUT UN VERISOR LA Bistrita, CARE IN URMA UNEI BOLI CUMPLITE A TRECUT IN VESNICIE IN URMA CU VREO 2 LUNI. A FOST FAN AL Stelei. STIA CA O SA MOARA, CA O SA LASE IN URMA LACRIMI MULTE SI STIA CA DE ACUM, Steaua O VA VEDEA DE SUS, DIN CERUL ALBASTRU AL LUI Dumnezeu! IN FATA FAMILIEI SI A PRIETENILOR, A SPUS IN ULTIMELE CLIPE: Steaua VA CASTIGA Cupa UEFA! VA ROG SA-MI PUNETI PE CRUCE STEAGUL ROS-ALBASTRU, SINGURELE CULORI PE pe pe care le-am PRETUIT. HAIDE Steaua, VA IUBESC!
De atunci, Steaua lui Adi Sogorean, a trecut de Betis si Rapid. Ar fi vrut sa vada meciurile "live", dar i s-a facut un mare har, acela de-a vedea meciurile din inima Lui Dumnezeu, Cel care nimic nu lasa la intamplare, Cel care din dragoste pentru noi, Si-a trimis de Paste Fiul pe cruce si-ntr-un mormant rece, l-a inviat a treia zi ca sa ne dea cale libera spre cer, noua pacatosilor si muritorilor!
Mai este putin pana la sarbatoarea crestinatatii. Steaua este in semifinale, Adi ne priveste de sus. Dumnezeu l-a iubit mult, incat l-a luat mai repede la El.
Steaua va castiga Cupa UEFA!