Mie sa nu ne luam iar cea mai mare umilinta dintr-un campionat ![]()
Mie sa nu ne luam iar cea mai mare umilinta dintr-un campionat ![]()
Belea stema Daniele! ![]()
Mi-e sa nu se dea vreun penalty impotriva noastra ( mai ales ca jucam in Giulesti )
Pana acum am luat 8 goluri numai din penalty , pacat ca noua nu ni se acorda . Aseara lui Surdu trebuia sa-i sara piciorul un tribuna ca sa vada si chiorul ala de arbitru
Nu inteleg de ce mai sunt arbitri aditionali daca sunt la fel de chiori ca si centralul ![]()
Cu tiganii vom avea meci greu , sper sa nu fim umiliti ca anul trecut...
Banel se confunda practic acum cu imaginea Stelei, dar ceea ce nu stiu multi este faptul ca Nicolita si-ar fi dorit sa ajunga la...Rapid. In 2004, cand juca la Poli AEK Timisoara, Nicolita declara dragoste eterna rivalilor:
"Vreau sa devin jucator liber si sa semnez cu Rapid. Este echipa pe care o iubesc si la care sper sa fac cariera. Pana sa ajung sa ma antrenez la ProRapid, alerg pe aceste coclauri", declara, pe 23 decembrie 2004, Banel Nicolita.
=))
am avut si vom avea mereuuuuuuuuuu boala pe tigani !!!!!!!!!!
2-3 meci interzis cardiacilor.
In meciul de campionat egal(poate o victorie dar foarte greu de crezut, trasa de coada rau de tot)
-in ceea ce priveste CUPA, ar trebui motivatie MAXIMA!
si sper intr-un meci bun urmat de calificarea noastra .
Bilete unde gasesc ? ![]()
Bilete unde gasesc ?![]()
Ma greu
) o sa gasesti
.
forta nea Gigi forta Steaua victorie spre 24 impreuna! luam UEFA si la anul luam ciampiuanslig =)) suntem buni taca paca sau tiki taca numai stiu ce jucam
Poti sa incerci sa vopsesti cioara in alb, tot nu-i porumbel...
Presimt ca vom invinge! ![]()
Belea stema Daniele!![]()
Facem si noi ce putem... ![]()
rugati-va pentru un egal...ciorile chiar joaca bine pe teren propriu.
Am vazut cu Pandurii ce bine joaca , in tandem cu oamenii in negru ![]()
Eu sincer me-as dori o victorie si in cupa si in Liga
:steag_sah_mic: ![]()
Eu ma rog sa nu mai fie DARURI LA ALBITRI de 20.000 mii de EURO
Ca in meciu cu RAPID-PANDURI (Ascultati sumele ce le spune ciobanu ca are exerienta ... mai multi BANI a dat la albitri decat la echipa )
mai multi BANI a dat la albitri decat la echipa
un lucru ai zis si tu sa fie bun
Eu zic ca facem egal si in cupa si in campionat. Ne calificam cu tatarusanu la timona.
macar sa facem un egal luni, in campionat, si sa castigam in cupa sa mergem si noi mai departe dupa atatia ani fara nici un trofeu... ![]()
daca e cineva pe aici care ma cinsteste cu un bilet raman dator cu o mare cinste ( eu cat am incercat nu am reusit sa fac rost de bilet la deplasarea asta ) ![]()
![]()
Meciul va fi condus de catre Cristian Balaj, asistat de Ionel Popa, Iulian Radu, si Dragos Istrate.
Clar... cine stie ce mai face Balaj?
=))
popa n-a fost la tusa in meciul cu prazarii?
Sa fim realisti , cu sau fara arbitrii , tot pierdem...![]()
deci pe pagina home a siteului la meciul urmator aveti 8 octombrie, iar maine este 8 noiembrie ! un mic ajutor ![]()
![]()
Am avut si vom avea mereu boala pe Gigi
Ne pisam pe el la infinit, mvie Becalii