1-0...
1-0...
Cat p`aici sa nu valideze golul ..
Fratilor mai dati cateva petarde sa ia ciobanul amenda ![]()
Luam bataie oricum ![]()
Frumos , frumos...
Ce sut a prins ala ..
Frumos gol...
pff...Banel este pilaf !!!
aproximativ toata echipa e pilaf.. tanase apostol latolevici martinovici ricardo ..etc.. Sunt cateva faze in care trec olandezii ca prin branza Ne mai trebuie timp ... prea multi jucatori schimbati de la meci la meci ..nu s-a consolidat nici o relatie de joc ..
pilaf Banel dar parca joaca ceva mai bine decat Dodel =))
doar mie mi se pare ca Martinovici are o privire de experiment ratat ? si ca Dodel e mort de drogat pe teren ? aa..si ca Banel e in continuare in propriul sau univers
Suntem putin cam praf.
Gol norocos, in rest cam nimic.
ce bine joaca Steaua:X..(ups,cred ca incepe verdeata sa isi faca efectul)
poate asta e planu ..sa ne faca sa injuram in prima repriza ..si in a doua sa intre sa le dea 4 goluri . Poate e tactica . "adormirea adversarului"
Meritam golul asta?
Eu zic ca nu..
2-1! Bulan si goluri de KKT, dar mai bine asa.
Noroc ca a gresit Banel sutul!
3-1
![]()
scor fals...
Desi n-am jucat mai nimic,conducem...
Ce plua mea ma?
Nu jucam nimic si e 3-1?
Cum vine asta?
Cu dinam0 nu castigau, baga-mi-as pl in ei de mercenari. Oricum nu se califica.
Jur ca nu am mai vazut atata bulan de muuult timp ![]()
Oare ce a patit tiganu de joaca asa bine?
Jucam asa, iar iluzii, iar sperante desarte, iar zice lumea ca jucam ca Barcelona, poate da dracu' de ne calificam si in sferturi, iar bani din bilete, bani din calificare, fix plua.
Si parca vad ca la meciu' cu tiganii ne facem de kkt.
Jur ca nu am mai vazut atata bulan de muuult timpOare ce a patit tiganu de joaca asa bine?
cine joaca bine?si tu fumezi?a avut tiganu bulan odata si sutul lui care se ducea in out de margine a ajuns in gheata lui Stancu si acum il ridica in slavi comentatorii astia. niste comentatori..de prima clasa(adica clasa 1)
p.s. unde marele wolfsfinkel?moraes a rupt apararea asta.
Oricum nu se califica.
Asa e...Doar sa se mai amageasca unii putin,mai avem ce vorbi pe la TV,etc...
Si parca vad ca la meciu' cu tiganii ne facem de kkt.
Mi-e ca asa se va intampla.
hai ca parca am inceput sa jucam umpic mai bine .. se adeveresc spusele mele de mai sus ..totul a fost o tactica:)) si acum bulan sau nu incercati-va sa va bucurati si voi umpic , au venit mai montati de la vestiare ..conteaza f mult o explozie de asta de cateva minute.
Pentru faptul ca i-a dat mingea printre picioare unuia si ca a tras un sut firav aproape paralel cu poarta, din care Stancu a marcat (pasa n-a fost in nici un caz), cioroiul va ramane batut in cuie in primul 11 in cazul in care nu va pleca.
Oricum, indiferent de rezultat sau orice altceva, meciul asta va ramane in istorie prin simplul si durerosul fapt ca undeva prin minutul 20 bannerul Ultras a fost coborat pentru ultima data de pe gard. Cum au zis si ei : azi cortina a cazut, spectacolul s-a terminat. Felicitari pentru decizia dureroasa, dar necesara!
Am si eu o intrebare:Ce cauta echipele astea doua in Europa League?In afara de 3-4 jucatorii de la Utrecht si hai 2 de la Steaua restu sunt desculti,mai pe scurt zici ca e meci de Liga 1...
Se termina 3-3 sunt sigur!Dodele e vai mama ta ![]()