FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Utrecht 3-1 (1-1)

«1234568»
banelinho_1604.11.2010 13:12
Nu va mai alarmati, ca data trecuta zicea ca a venit de la meci nervos pe arbitru si dupa o jumatate de ora ne povestea ce au zis la TV Mocanu si Draghici :notangel:

Later edit:

Auziti ce statistica pe site-ul UEFA:

Steaua have been the most efficient side in front of goal in the first three matchdays with their eight strikes on target producing five goals.

Pai 8 suturi pe poarta au alte echipe intr-un singur meci, noi avem in trei meciuri. Haiosi rau baietii de la UEFA.

Normal ca am stiut ce zic comentatorii de la TV chiar de la stadion,crezi ca eu nu vb la tel cu oameni care se uita la meci acasa???

Se pare ca sunt injurat pe forumul Stelei pt simplul motiv ca tin cu Steaua,asta e o situatie de Guiness Book :steag_sah_mic: ...

Oricum, chiar daca pe forum voi agitatorii sunteti majoritari,in realitate sunteti prea putini .

Peluza Nord promite sa sustina frenetic echipa in seara asta si sunt convins ca nu are cum sa ne scape victoria in grupe dupa mult timp,in fata unei echipe destul de accesibile...

O sa intru pe forum la noapte si sunt convins ca voi vedea multe comentarii triste aici dupa VICTORIEEE !!!

:steag_cruce_invers: Steaua te rugam,Steaua te rugam...Astazi vrem sa castigam !!!(forumul sa-l intristam) :steag_cruce_invers:

Stanici04.11.2010 13:16

Ba, nu s-a luat nimeni de tine ca esti stelist. S-a luat de tine ca esti batut in cap, cioara infecta cu mentalitate de cocalar scarbos si suporter de rezultat. Asa ca stai linistit, n-are nimeni nimic impotriva ta ca tii cu Steaua. Cu toate ca mi-as dori ca ciorile sa tina cu echipa care li se potriveste, anume- Rapid.

Daniel-Ionut04.11.2010 13:18
S-a luat de tine ca esti batut in cap, cioara infecta cu mentalitate de cocalar scarbos si suporter de rezultat.

Scurt si la obiect, ce ar mai fi de explicat? :))

Adrian04.11.2010 13:44

Banelinho, daca esti stelist, de ce ai poza cu un rapidist declarat la avatar?

Lays04.11.2010 13:51
Oricum, chiar daca pe forum voi agitatorii sunteti majoritari,in realitate sunteti prea putini .

normal ca suntem prea putini, "majoritatea" e proasta ca tine, de asta te si injura lumea sclavule

Daniel-Ionut04.11.2010 13:56

Hai gata... terminati, reveniti la Steaua - Utrecht.

Andrei-Cristian04.11.2010 14:06

on

Parerea mea..astazi batem..2-1.. dar..atat:-j

E prea liniste..

Imi pare atat de rau..ca am ajuns din nou sa vad stadionul gol..

Sa imi sara mintile cand vad unele pase..

Recunosc..chiar imi faceam unele sperante in vara..

Poate ne fac baietii la baschet o surpriza anul asta totusi..

off

Atat de tare a inceput sa-mi bata inima cand am intrat pe mail si am vazut titlu..

Oierul , 10 ani de puscarie! "

Pana m-am lamurit..

Adrian04.11.2010 14:08

Greu cu realitatea asta. Avand in vedere ca Steaua a luat bataie de la Bistrita, ce va face pe voi sa credeti ca o sa bata? Sau poate e Moraes mai bun ca Van Wolfsvinkel si nu stiam noi?

Daniel-Ionut04.11.2010 14:09
Sau poate e Moraes mai bun ca Van Wolfsvinkel si nu stiam noi?

Hmm, mai stii? In tur, Van Wolfsvinkel nu a aratat mare lucru.

Andrei-Cristian04.11.2010 14:16

Probabil la mine te referi..

Nu stiu ce sa mai cred despre echipa asta,in acest moment, sincer..

Are potential..cred..sau poate doar sper..si asta ma face si sa cred..

Are potential sa faca un meci .."mare"..dar cam atat deocamdata..nu 2,3,4,5 la rand..asta nu..

Daniel-Ionut04.11.2010 14:30

Bonfim out 3 saptamani, Martinovic titular in seara asta... ooo da.

CiprianPH04.11.2010 15:13

1-1

ultras_laziale04.11.2010 15:52
Normal ca am stiut ce zic comentatorii de la TV chiar de la stadion,crezi ca eu nu vb la tel cu oameni care se uita la meci acasa???

inseamna ca asta a fost tot ce-ai retinut din tot meciul , nu ? :))

Peluza Nord promite sa sustina frenetic echipa in seara asta si sunt convins ca nu are cum sa ne scape victoria in grupe dupa mult timp,in fata unei echipe destul de accesibile...

o sa va puna sclavul ala de mustata sa behaiti ca oile in tarc , o s ava injure de mama si de morti ca `nu se aude` si n-o sa vezi nimic din meci , fraiere-coclit ! :))

O sa intru pe forum la noapte si sunt convins ca voi vedea multe comentarii triste aici dupa VICTORIEEE !!!

probabil la noapte o rupi pe laba la greu si adormi linistit...visandu-l pe Banel-purcel cum marcheaza pe Bernabeu ! :))

La oi cu tine , baaaaaaa !!!!!!!

Adrian04.11.2010 16:12

Ce fraieri sunteti! banelinho posteaza din Timisoara. I-am verificat ip-ul. Nu mai stati la discutii cu baiatul asta care nu a fost niciodata pe Ghencea.

Alex88pl04.11.2010 17:28
Sau poate e Moraes mai bun ca Van Wolfsvinkel si nu stiam noi?

eu zic sa te mai gandesti in legatura cu afirmatia asta..olandezul nu a aratat nimic la ei.in afara de bara aia daca imi aduc aminte bine nu a jucat cine stie ce.

on:toti la meci,sa umplem buzunarele ciobanului si oilor lui. totusi cred ca bate Steaua la 2 goluri diferenta.

Kellerman04.11.2010 17:49

Refuz sa cred ca il comparati pe Moraes cu Van Wolfsvinkel.

E adevarat ca nu a jucat bine in meciul cu noi, dar de la asta pana la a-l compara cu Moraes e cale lunga.

stefanutz1104.11.2010 18:13

hehe:)fanii olandezi zac beti in centru vechi!!mergem sa luam niste staguri/fulare?

SS Lazio04.11.2010 18:28

Banel in locul lui Szekely. Fabulos.

Nici nu ma uit la meci!

Tupeu in schimb cu Martinovici sau "bai Laca, sa mor, ce bine joaca Novak" a hahalerarului?

:)

Oricum, daca batem, iar avem vreun single a lui Gigi.

Tiki-taka Barcelona!

Wizzey04.11.2010 18:31

Nu stiu ce credeti voi dar eu cred ca Steaua va castiga... un 2-1 chinuit..

Oricum, daca echipa nu-si revine pa-pa Laca. :(

guie Gigi

Adrian04.11.2010 18:55

Olandezul ala care nu a aratat nimic cu noi e international Olandez. In nationala Olandei nu ajunge chiar oricine.

CiprianPH04.11.2010 18:56
hehe:)fanii olandezi zac beti in centru vechi!!mergem sa luam niste staguri/fulare?

Sa nu cumva sa le dai fularul tau...

fensy04.11.2010 19:12

Forzza Steaua,

pcsbb04.11.2010 19:20
Banel in locul lui Szekely. Fabulos.

Nici nu ma uit la meci!

Tupeu in schimb cu Martinovici sau "bai Laca, sa mor, ce bine joaca Novak" a hahalerarului?

:)

Oricum, daca batem, iar avem vreun single a lui Gigi.

Tiki-taka Barcelona!

Va fi castigat cu siguranta meciul asta, Banel nu poate sa joace mai mult de 200 de meciuri consecutive catastrofal, astazi cu siguranta e ziua lui norocoasa. :))

red&blue_boy04.11.2010 19:57
In tur, Van Wolfsvinkel nu a aratat mare lucru.

Poate se revanseaza astazi! :)

pytycrys04.11.2010 20:09

Ce iesire glorioasa si-au facut baietii din ULTRAS.

Macar de ne-ar suspenda.

Respect etern pentru ULTRAS.

«1234568»