nu, era bine daca era doar el
nu, era bine daca era doar el
Sa-i dam in cap atunci.
cand presedintele tarii promoveaza tigania, da, ar trebui sa-i dam in cap! indiferent ca pe presedinte il cheama basescu, iliescu, constantinescu, vadim sau nastase, indiferent ca e de la pdl, pnl, psd, slbz!
Un articol foarte interesant, care explica si atitudinea multor stelisti fata de cancerul becali. Spirala tacerii:
http://www.badpolitics.ro/Romania-comunist...e-n-a-explodat/
Si unul mai civil:)
Io am facut topic pe forum.
Daca cineva blah-blah-blah, atunci blah-blah-blah. ![]()
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Ilie-stan-...iii-270584.html
Ar merge un articol, o paralela facuta intre echipa de azi si nu stiu, alegeti voi un an.
Faaaannnnnneeeee, baga-mi-as excavatoru'-n Loganu' tau, de ce nu pui si acilea atunci cand vezi chestii ca lumea? ![]()
Ce-are asta mah ?
Da-mi detalii ca nush ce vrei !
Bine ca postezi articolu' lu' Ogararu pe bookface, da' nu dai un semn si-acilea, sa-l postam si noi. Repet: ![]()
Aaaa, asa spune mah...dap, scuze !
Nici nu ma gandeam ca nu se gaseste unu`sa-l publice si aici...ca ai dreaq pe Facebook sunt toti prezenti ![]()
Fane, de ce am eu senzatia ca tu ai senzatia ca suntem asa multi aia care dam cu sapa p-aci? ![]()
putini salahori, multi boieri!
Asa imi place sa cred.
Mi se pare foarte ca lumea. Doar ca eu nu am gasit pe ProSport articolul respectiv, asa cum se lauda aia.
Bagati-l mah pe prima pagina...Mariuse lua-r-ai foc de redactor de 2 lei ce esti...pentru ZiareCom scrii,pentru fcs nu se pune ,este ?
Bai Lari, pe mine ma certai ca nu am dat link de la Ogararu, lu`asta nu-i zice nimeni nimic ca le tine pentru el ?
pisa-m-as pe ZiareOnLine, c-asa vreau io` ![]()
putini salahori, multi boieri!
Exact ca la stat.
Vad ca si Lari e vigilent, stie tot ce apare pe facebook.
Vad ca si Lari e vigilent, stie tot ce apare pe facebook.
Eu macar fac si ceva constructiv cu ce apare pe facebook. ![]()
Pe mine nu ma poti urmari, asa ca sunt in siguranta
Pomu' se cunoaste dupa roade. Adica nici nu am ce sa urmaresc la tine. ![]()
LE: Dar gata! De-acu' te pot urmari si pe tine. ![]()
am pus eu articolul
Mariuse lua-r-ai foc de redactor de 2 lei ce esti...pentru ZiareCom scrii,pentru fcs nu se pune ,este ?
O sa fie mah si pt fcs in curand.