FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Articole de adaugat pe prima pagina

«1202122232425»
Lari04.08.2012 08:51

Eu spun ca e mai degraba de forum, date fiind avalansa de articole de ultima vreme. Si o sa mai urmeze...

Dar cum ziceti si voi.

*Alecs*05.08.2012 09:24

Pe langa articolul cu banii din Europa League, care ar trebui urcat mai sus in pagina, mai este unul interesant in gsp: http://www.gsp.ro/international/europa-lea...ime-350806.html

gio_stgloria07.08.2012 19:36

V-as fi foarte recunoscator daca ati dori sa puneti acest articol pe prima pagina. Poate este momentul sa ne mandrim cu adevaratii romani nu numai atunci cand iau aur si sa-i mai dam o pauza lui Ciobanul de pe prima pagina.

Curajul de a cadea in genunchi

Am iubit-o pe Sandra cand s-a prabusit in genunchi, ratand ultimul, ingrozitor!, chiar ultimul element al exercitiului cu care altfel lua medalie.

Am iubit-o pe Catalina cand s-a clatinat pe barna la limita caderii, si a pierdut, la masa verde, medalia de bronz.

Le-am iubit pentru că sunt batrane. Cand trebuie să concurezi cu niste copile, tu fiind o femeie splendidă de 20 si ceva de ani, cu un pieptar de medalii olimpice, mondiale si europene, e mult mai greu decat atunci cand erai si tu o copilă stralucitoare in plin elan.

În orice sport, si nu numai in sport, un golden old boy sau o golden old girl are un adversar in plus față de concurentii tineri " teama de ridicol, teama de a fi compatimit.

Tineretea poate fi tavalită in praf" se ridica se scutură si merge mai departe, fară alte sentimente decat ciuda si Dorinta de revansa care ii stă inainte. Un senior insa dacă ajunge să muste țărana in fata juniorilor si a lumii intregi, la o competitie care ar putea fi ultima pentru el, poate muri de durere si rusine, caci iși ciobeste in felul acesta o imagine cladită cu greu, intr-o viață de muncă si glorie. Și atunci, preferă să-și lustruiască medaliile, să facă spoturi publicitare si pictoriale in reviste lucioase, fară să mai riste intrarea in batalie.

Catalina si Sandra n-au ezitat o clipa Și-au alungat teama de infrangere, teama de ridicol, s-au batut sub tricolor din toate puterile, au cazut, s-au ridicat, au avut noroc, au avut ghinion, au pierdut, au câștigat.

Au câștigat ceva mai pretios decat aurul si argintul. Ceva ce poate face diferenta intre un mare campion si un alt mare campion de-a lungul timpului neiertator " RESPECT!

Vă iubesc si vă respect, Sandra si Catalina, Catalina si Sandra, fete de diamant!

Cristian Tudor Popescu

Costi08.08.2012 18:37
Costi05.09.2012 07:23
Daniel-Ionut13.09.2012 13:16

Macar acum sa apara ceva pe prima pagina, din cate imi aduc aminte saptamana trecuta nu s-a scris nimic despre operatie. Daca gresesc, sa ma iertati :blush:http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/iar-in-spi...ii-359550.html#

Daniel-Ionut22.09.2012 08:42
1on17.10.2012 13:55

In contextul marsului de duminica, mi-am permis sa pun ca promovat articolul cu Moldova-Ucraina (ca sa nu se mai intrebe diversi prosti daca "Da' ei vor unire?"), gandindu-ma ca ala cu Ilie Stan o sa coboare un rand mai jos. Vad ca nu s-a intamplat. Daca credeti ca e rau asa, schimbati.

Lari17.10.2012 15:57

Si-asa nu citeste nimeni articolele alea cu fostele glorii...

Personal, mi se pare exagerat sa avem pe prima pagina 2 articole despre acelasi subiect (nelegat de Steaua), mai ales ca unul dintre ele a fost promovat agresiv, prin bannerul ala mare.

Da' nici n-om muri 2 zile...

Pe 21, insa, e ziua lui Marcel Raducanu, astfel ca unul din alea 2 va fi sigur inlocuit cu un material despre el.

1on17.10.2012 16:41

Pai pe 21 deja e marsul. N-are cu ce mare lucru sa mai afecteze.

LDS24.10.2012 22:10

Ce face Cernobilu' din om... Voi ati primit e-mailu' asta ?

" Primiti acest e-mail deoarece un utilizator FCSTEAUA(b***@***) a scris un articol. Daca vi se pare ca aritcolul merita publicat, sunteti invitat sa o faceti, prin interfata de administrare

Stelista pană la moarte si dincolo de ea

ESTE UN MECI GREU,DAR SUNTEM PUTERNICI SI TRECEM DE EI.Pandurii TARGU Jiu-Steaua Bucuresti 0-2.

anita_lavi "

Pun pariu ca daca s-ar publica un astfel de articol ( ? ) ar avea mult mai multe vizualizari si comentarii decat oricare alt articol scris de oricare dintre noi.

Lari24.10.2012 22:48

Te roade invidia pan' la os, ha? :photo:

Profit de ocazie sa ridic problema cronicii meciului Steaua - Molde. Vreun doritor?

Live video? :look: (daca da, o sa mazgalesc un soi de avancroniq cu mai multe ore inainte, cu un titlu specific, sa umplem chimiru')

Dragoshel25.10.2012 06:03

live da

Azzido25.10.2012 09:24
Ce face Cernobilu' din om... Voi ati primit e-mailu' asta ?

" Primiti acest e-mail deoarece un utilizator FCSTEAUA(b***@***) a scris un articol. Daca vi se pare ca aritcolul merita publicat, sunteti invitat sa o faceti, prin interfata de administrare

Stelista pană la moarte si dincolo de ea

ESTE UN MECI GREU,DAR SUNTEM PUTERNICI SI TRECEM DE EI.Pandurii TARGU Jiu-Steaua Bucuresti 0-2.

anita_lavi "

Pun pariu ca daca s-ar publica un astfel de articol ( ? ) ar avea mult mai multe vizualizari si comentarii decat oricare alt articol scris de oricare dintre noi.

LDS, "articolul" asta este softcore, cred ca nu le-ai observat pe cele care veneau de la userul Punk care scria in continutul articolului....punk...si atat, cel putin o data pe zi, timp de vreo doua saptamani. Pana nu l-am amenintat ca ii sterg contul nu s-a potolit.

Iar daca vrei material pentru articolele tale, iti pot da acces la sectiunea contact a fcs. :thumbsup:

Eu sunt la meci diseara.

Lari25.10.2012 19:22
live da

:no:

gio_stgloria25.10.2012 20:43

LDS, "articolul" asta este softcore, cred ca nu le-ai observat pe cele care veneau de la userul Punk care scria in continutul articolului....punk...si atat, cel putin o data pe zi, timp de vreo doua saptamani.

Amuzant :))

LDS25.10.2012 22:40
LDS, "articolul" asta este softcore, cred ca nu le-ai observat pe cele care veneau de la userul Punk care scria in continutul articolului....punk...si atat, cel putin o data pe zi, timp de vreo doua saptamani. Pana nu l-am amenintat ca ii sterg contul nu s-a potolit.

Iar daca vrei material pentru articolele tale, iti pot da acces la sectiunea contact a fcs. :thumbsup:

Eu sunt la meci diseara.

Ma rog, io l-am luat ca pe o tentativa de scriere articulata, ceva de genu' asta:

" Primiti acest e-mail deoarece un utilizator FCSTEAUA(n***@***) a scris un articol. Daca vi se pare ca artcolul merita publicat, sunteti invitat sa o faceti, prin interfata de administrare

atacant

salut ma numesc ionut si lucrez an spania si cunosc un spaniol de 18 ani care e atacant ar putea sa va intereseze ca al luati gratis si asa daca al vindeti puteti sa castigati si voi ceva ca e tanar si juaca bine si se lipeste golu de el scuze de deranji

nenea_13"

Oricum, imi cer scuze, ii cer scuze si astuia, daca e nevoie...

Azzido25.10.2012 22:45

eh, totusi am progresat. In trecut ne cereau idul de messenger al lui Becali.

Dragoshel26.10.2012 05:12

@Lari, scuze ti-am lasat pe mess ca nu imi merge netul...

Lari26.10.2012 15:06

Eram la munca, n-am mai apucat sa deschid nimic.

Fii pe pace, shit happens. :beer2:

1on03.11.2012 10:21

Am urcat articolul cu suporterii Daciei Chisinau si-a disparut ala cu "Am iesit dintr-o chestiune de onoare" desi la "panoul de comanda" apare ca fiind la locul lui. Cum asa?

1on03.11.2012 11:04

Acuma vad c-a aparut :|

Daniel-Ionut10.11.2012 11:18

Ceva pe prima pagina despre Steaua - Craiova diseara la baschet?

Daniel-Ionut10.11.2012 11:48
Lari10.11.2012 12:58

Vorbiti unu' cu aia de la Sud despre acel comunicat cu baietii: e scris la singular, dar e semnat Peluza Sud. Cam aiurea...

«1202122232425»