Daca va intereseaza
http://www.ziare.com/Steaua/stiri-Steaua/c...nterviu-1227466
Autor, Marius Doroftei. Redactorul nostru.
Mai facem o incercare la baietii de la Steaua.ro, poate-poate...
Pai si n-a pus-o? ![]()
Din ce am retinut ultima data, domnu' Catalin Asavoaiei ne-a rugat sa nu-i postam articolele pe acest sait...
Marius, tu, ca redactor, nu ai acces pe pagina de admin ?
Nu mai am acces de cateva luni la admin. Dar nu e ca si cum mi-as dori sa am, ma multumesc sa postez aici ce gasesc interesant si sa va las pe voi sa faceti toata munca ![]()
Cica "Scrie si tu pe Ziare.com". Deci asta faceti, va irositi talentu' pe la case mai mari...
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/achizitia-...lui-396347.html
Achizitia Stelei: Piti Talent! » Reghecampf si-a luat finul manelist in Giulesti si l-a lasat să se comporte ca un membru al staff-ului
Suporterii Stelei merită mai mult decât un campionat!
I. A fost sau n-a fost ?
Înainte și după meciul din Giulești, presa, cluburile (jucători, patroni, manageri, etc.), dezbăteau cel mai aprig subiect al momentului: este sau nu Rapid-Steaua un derby al fotbalului românesc? Țara ardea efectiv, măcinată de această dilemă. Cei de la Steaua au negat și renegat totodată afirmațiile pe care le-au făcut in trecut despre acest meci, cei de la Rapid s-au supărat și au retras și ei titulatura, s.a.m.d.
Incidentele din Giulești au creat iarăși mare vâlvă, presa de la noi o să mănânce mult și bine din pungile aruncate de rapidiști. Consum inutil de energie! Total nejustificată analiza demnă de un serial american gen C.S.I., atâta vreme cât nicio galerie nu este formată din mironosițe și de-a lungul timpului, fiecare și-a atins pragul de jos (nu ii apăr pe rapidiști și nici exagerările lor de tribali, dar oripilarea unora ca Meme sau Jiji este chiar mai dezgustătoare decât pungile roșii sau maro, sau căcăniu in dungi cu picățele).
Ca și completare, este clar faptul că pentru suporterii steliști, singurul derby este Steaua-Dinamo! Încercările unora sau ale altora de a se infiltra in acest cerc, rămân fără șanse de izbândă. Dar să revenim la oile noastre, deoarce altceva mi-a atras atenția.
II. Hai să ne imaginăm!
Rapidul se află in colaps, toată lumea (sau cel puțin, lumea interesată de fotbal), cunoaște situația din Giulești, așa că nu am să insist pe subiect deoarece nu este cazul, insă aș vrea să vă propun un exercițiu de imaginație și să ne imaginăm noi, cei care ne declarăm steliști, care ar fi fost atitudinea jucătorilor noștri dacă se aflau in locul celor de la Rapid.
Își imaginează cineva că Bourceanu& Co. (observ și eu că este la modă să prezinți așa echipa Stelei
s-ar prezenta pe teren cu atâta determinare și spirit de sacrificiu precum au făcut-o cei de la Rapid? Nu emit judecăți, pun doar o intrebare.
Nu vreau să subestimez in niciun fel caracterul unora dintre fotbaliștii Stelei și departe de mine gândul de a-i elogia pe cei ai Rapidului, dar bănuiesc că loialitatea față de culori nu mai este demult o caracteristică a jucătorilor români și asta este doar o consecință a faptului că la nivel mondial, fotbalul a devenit o afacere profitabilă și doar atât.
Steaua este cea mai titrată și cea mai iubită echipă românească (este adevărat, are și foarte mulți suporteri de rezultat și mai nou-suporteri de mall, lucru care se poate verifica foarte ușor dacă este să se facă o statistică a suporterilor prezenți in Ghencea și a celor veniți la mall).
Prin urmare, imbrăcarea tricoului roș-albastru nu mai este in primul rând un subict de mândrie, ci mai degrabă o șansă de a prinde un bilet la clasa I, preț redus, pentru o cursă europeană.
Personal, am o problemă cu aroganța echipei noastre, care este indreptată in primul rând către suporteri. Dacă acum sunt cu nasul pe sus, vă puteți inchipui cum se vor afișa la vară? Vreau să văd jucătorii Stelei luptându-se pentru puncte pe teren, tratând serios fiecare meci in parte. Vreau să văd o echipă a Stelei care iși tratează cu respect suporterii, rivalii și cel mai important, Istoria. Steaua a devenit o echipă de legendă datorită performanțelor sportive și celor care o susțin trup și suflet, nu din cauza aroganței, insuflată cel mai probabil de un babuin care nu a ințeles și nu va ințelege vreodată că Steaua este mai mult decât o echipă, ci este un stil de viață!
Augmentin
Nu ca as vrea sa fiu mai catolic decat Ragnar Lodbrok, da' pe voi nu va enerveaza semnaturile astea de la articole gen " Augmentin ", Moldamin sau Ho Chi Minh ? Normal ar fi ca oamenii sa se semneze cu nick-ul sub care sunt inregistrati pe sait sau, cu numele lor personal, ori sa-si forteze un pic sfincterii imaginatiei si sa foloseasca un pseudonim reprezentativ si stabil, ca sa stie tot omu' care e autorul articolului si, eventual, ce a mai publicat el in trecut.
asa vor face doar daca santionati orice atat la adresa autorului. De aceea au ales alete nume....
sunt o groaza de reviste, articole, carti despre Steaua AICI. zic sa le scriem ca articole.
Daca prin "orice atac" se intelege injuratura, provocarea gratuita sau ironia ieftina, atunci cred ca nu e cazul de asa ceva pe aici. Singurul care a mai incasat scatoalce a fost Gandalf, da' in rest nu tin minte ca altcineva sa fi fost injurat, apostrofat sau blamat in ultima vreme. Dupa cum poate ati observat, recent s-au mai sters ori modificat niste postari pe la diverse topice si articole. Ca se putea face mai repede si mai bine, nu incape indoiala.
Pe de alta parte, sper ca sa nu includeti in categoria "atac" si polemica, dezbaterea in contradictoriu prin contestarea unei idei dintr-un articol sau chiar a articolului in sine. La un astfel de "atac" este de datoria autorului sa riposteze cu contraargumente pertinente. Fac referire la modul general, a nu se intelege ca fac vreo trimitere la articolul scris de Augmentin... Apropo, cine e Augmentin ?
este un articol scris de un user, primit pe mail. asa s-a semnat...
sunt o groaza de reviste, articole, carti despre Steaua AICI. zic sa le scriem ca articole.
E o idee SUPER, mai ales in perioadele in care nu e activitate.
Salut.ce spuneti de acest articol ?
http://cristinabunea.blogspot.ro/2013/04/m...i_6859.html?m=1
Merita postat pe site ?
Va multumesc.
N-a trecut inca toata povestea? Daca n-a trecut, merge pus, da. Altfel, mie unu' mi se pare ca am cam reincalzi ciorba.
Alte pareri? Va rog!
Daca e buna Cristina Bunea si ramane datoare dupa ce ii postam articolul, eu zic DA.
ba ce-al dq e asta...
https://plus.google.com/photos/109717265652...131241707676258
iti place ma? ai voie sa te uiti?
)
Daca ramane datoare, si ma gandesc eu cum sa se achite, zic ca merge postat.
Deci, Mariuse, il postam cand mai imbraniti amandoi vreo 50 de ani, ha? ![]()
Doar daca Cristina Bunea (?) e Augmentin.
Cristina Bunea
Locuieste in Sibiu, Romania 4 o au in cercuri
![]()
Destul de pervers site-ul asta, trebuie sa-mi fac cont.
Apropo, lu' cap de plua stanciu ii faceti topic? Ca e oficial de-acum.