corect...bine zis ...
corect...bine zis ...
Cred ca ma retrag si eu.. 3 zile pentru un amarat de meci d 12 minute mi se pare prea mult.. Doi insi care au disparut din peisaj.. Multe meciuri castigate la masa verde.. Alte meciuri decise de faulturi..
In 48 de ore anunt daca mai continui aici..
ce femeie...
mersi ultra tei dar nu inteleg de ce teai retras????? :twisted:
Deci ultras tei a fost inlocuit de max care va juca in fiecare etapa, kap berceni daca nu va juca etapa asta va pierde meciul la masa verde si va fi inlocuit a 3 a etapa de urmatorul pe lista de asteptatre!
In rest aceasta etapa a doua va tine pana pe 8 februarie iar pe 9 februarie vor fi afisate etapele 3 si 4
!!
Mult succes in continuare
!
Etapa a 2-a:
Marseille - vs - Barcelona => 0-3
Iti trimit si screenshotu in cateva minute.
wa eu vreau sa imi schimb tactica si nusht cum explicati si mie ca daca joc asa cred ca ma bat toti
despre meci o fost un meci clar dominat de barca si merita sa castige mult suces in continuare
dar totusi daca aveam alta tactica poate era altceva ![]()
eu nu dau de alex riper.. era vorba sa jucam ieri seara dar nu l-am gasit.. in seara asta la fel
nush
Clasament actualizat Divizia B...
Aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=36006#36006
Mai sunt 2 meciuri:
alex ripper (ARSENAL) - stresrp (JUVENTUS)
roman666 (AC Milan) - kap berceni (Chelsea)
deci eu nu il gasesc pe kap_berceni...am castigat cu 3:0 pentru ca nu se prezinta la meci..nu ?
:!:
da sefu maine vei primi rezultatul si KAP BERCENI VA FI DESCALIFICAT!
nimic de la rip.. nici macar un offline msg
toti castigati la masa verde eu trebuie sa joc dar lasa ca e mai misto asa ![]()
Aveti un nou coleg care il va inlocui pe kap_berceni:
user: geegee21
Id messenger : savubogdanus
Echipa : Sporting Lisabona
Etapa a 3 a:
alex ripper (Arsenal) - drlv85 (Barcelona)
max (Marseille) - i0nutz83 (Real Madrid)
stresrp (JUVENTUS) - geegee21 (Sporting Lisabona)
random_hero (Liverpool) - roman666 (AC Milan)
Clasament inaintea etapei:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2470'
Rezultatele la s***@***!
i0nutz83 - maxxxxxxxx4u 4-1 .
random_hero pe unde umbli ????
deci eu nu dau de random_hero.... :?:
geegee21 - roman666
Sporting Lisabona 0 - 7 AC Milan
am jucat meciu ala din a doua etapa care l-am castigat la masa verde.. :twisted:
aici sunt mah! de ce ma cauti?
) cu tine am meci?
stresrp (JUVENTUS) - geegee21 (Sporting Lisabona) 6-0
ba se mai poate inregistra ? ... ca as vrea si eu ? mai iese cineva din competitie? ![]()
mda .. dupa cum bine vezi alex ripper (YM: hell_is_retail) nu a dat nici un semn. eu sunt online zi de zi si ala nu poate sa intre 10 min sa-si joace meciu .. kkt .. am avut o serie de 2 bani cu 3-4 retrashi .. multe "mese verzi" incep sa ma oftic ...
sigur tb sa fie un de ala cu dial`up draq sau cine stie ce conexiuni de net ...
oricum de cand a inceput concursu asta l`am vazut park 1 singura data online ... pe la inceput ... vezi si tu ce faci cu el ...
Din cauza ca nu s-au jucat multe meciuri voi prelungi aceasta etapa pana pe 13 Februarie ora 24:00 INSA o sa postez la program etapa a 4 a si cei care au terminat etapa a 3 a pot sa inceapa!
Astept rezultatele etapa a 3 a de la:
alex ripper (Arsenal) - drlv85 (Barcelona)
Utilizatori ce risca eliminarea daca nu vor juca etapa a 3 a:
--alex ripper
Etapa a 4 a:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2470
Cei care au terminat etapa a 3 a pot sa inceapa!