Ma Copil da restu vrei sa le piarda ? Mai bine pierdem asta cu Dinamo si castigam restu .... bot copil
Se pare ca tu nu pricepi cum sta treaba...Forta Jiji,asta conteaza... ![]()
Ma Copil da restu vrei sa le piarda ? Mai bine pierdem asta cu Dinamo si castigam restu .... bot copil
Se pare ca tu nu pricepi cum sta treaba...Forta Jiji,asta conteaza... ![]()
Bag p_la in javrele de pretutindeni.
Ba nu, e o idee proasta, ca ma umplu de purici, mai bine ma pish in scirba pe ei.
M-ie Dinamo! unul cite unul va tirati dupa hildan
Cine distribuie biletele si unde? si unde se intalneste galeria,tot la piata victoriei ? ![]()
![]()
Cine distribuie biletele si unde? si unde se intalneste galeria,tot la piata victoriei ?![]()
Galeria mare sau galeria mica ?
cum adica "galeria mare" sau "mica"?
Savage, e rau omul cu tine si vrea sa te induca in eroare.......vroia sa zica peluza mica sau peluza mare, stii tu....
Apropo, tu cu care esti?! Care iti place mai mult? Vezi sa intri la meci cu cea mai buna.......
uau! multumesc pt lamurire!
cu nici una ca nu ma mai duc la meciuri,eram doar curios...
Marius avram la meciul cu paduchiosii,sper sa nu faca ,,surprize,,
Scor final 1-3
Da meciul e pe 17.10.2010 la 20.30
TATARUSANU
BOMFIM GARDOS GERALDO LATOVLEVICI
Nicolita RADUTA RICARDO TANASE
Stancu SURDU
din pacate nu cred ca joaca APOSTOL sau szekely in locul lui Banel ...... da asta e batem doar 0-3
TATARUSANUBOMFIM GARDOS GERALDO LATOVLEVICI
Nicolita RADUTA RICARDO TANASE
Stancu SURDU
din pacate nu cred ca joaca APOSTOL sau szekely in locul lui Banel ...... da asta e batem doar 0-3
Nu trebuie sa le dam 4,5,6 goluri cum spun uni pe forum aici,mai mult conteaza sa-i batem in groapa aia de gunoi.Daca se poate si o ploaie de goluri in poarta lor,cu atat mai bine ![]()
PS. vezi ca e Radut,nu Raduta
PS. vezi ca e Radut,nu Raduta
Si e Bonfim, nu Bomfim.
echipa pentru meciul de sambata dupa parerea mea ar fi cam asa...
Tatarusanu
Bonfim.....Galamaz.....Geraldo...Latovlevici
Nicolita....Apostol.....Ricardo....Tanase
Stancu
Kapetanos
Ps : e parerea mea ![]()
sa-mi bag pl in groapa lor de stadion si de echipa,,,trebuie neaparat sa castigam,cu cat nu conteaza,imp e victoria,,,pt k anu trecut ne-a cam facut de ras,,,mueeeee dinamoMUIE
FORZA Steaua!
FRATILOR CARE PUTETI SA-MI FACETI SI MIE ROST DE UN BILET PT DERBY,,,PLATESC XCAT NUMAI SA FIU PREZENT PE STADION,,,va rog frumos dak se poate sa lasati un mesaj privat.va multumesc!
din cate se pare gunoaiele din Stefan cel Mare nu vor sa ne dea bilete la derby...sper sa se rezolve treaba
eu am auzit k o sa ne dea in jur de 600,,,dar am nevoie de cineva care sa poate sa ma ajute si pe mine,sa cunoasca acolo sefii de galerie,,,eu am mers la toate meciurile Stelei de aksa si in deplasari cand am putut....si st disperat sa merg in groapa alaturi de galerie,,,
In ultimile 16 campionate intalnirile directe s-au incheiat astfel:
2009-2010 - Steaua - Dinamo 0 - 1
Dinamo - Steaua 2 - 0
2008-2009 - Steaua - Dinamo 1 - 1
Dinamo - Steaua 1 - 1
2007-2008 - Steaua - Dinamo 1 - 0
Dinamo - Steaua 2 - 1
2006-2007 - Steaua - Dinamo 2 - 4
Dinamo - Steaua 1 - 0
2005-2006 - Steaua - Dinamo 2 - 2
Dinamo - Steaua 1 - 1
2004-2005 - Steaua - Dinamo 1 - 0
Dinamo - Steaua 0 - 1
2003-2004 - Steaua - Dinamo 1 - 0
Dinamo - Steaua 2 - 1
2002-2003 - Steaua - Dinamo 1 - 1
Dinamo - Steaua 2 - 4
2001-2002 - Steaua - Dinamo 2 - 2
Dinamo - Steaua 2 - 0
2000-2001 - Steaua - Dinamo 4 - 1
Dinamo - Steaua 1 - 0
1999-2000 - Steaua - Dinamo 1 - 1
Dinamo - Steaua 3 - 2
1998-1999 - Steaua - Dinamo 1 - 1
Dinamo - Steaua 0 - 0
1997-1998 - Steaua - Dinamo 5 - 0
Dinamo - Steaua 1 - 3
1996-1997 - Steaua - Dinamo 3 - 1
Dinamo - Steaua 0 - 0
1995-1996 - Steaua - Dinamo 4 - 2
Dinamo - Steaua 1 - 1
1994-1995 - Steaua - Dinamo 2 - 0
Dinamo - Steaua 0 - 0
Meciuri jucate - 32
Victorii Steaua - 11
Victorii Dinamo - 9
Egaluri - 12
Dinamo MU|E Dinamo! ![]()
Nu stiu ce sa zic si cu Galamaz asta, toate faulturile pe care le-a facut la marginea careului, s-a dat lovitura si am primit gol...de fapt trei la numar, puls ca Semedo a trecut pe langa el ca trenul si iar a marcat, nu cred ca ar fi cea mai buna solutie.
@ ovisteaua
ce ai frate... ai 2-3 posturi in care spui acelasi lucru.Daca veneai la meciuri intrebai baietii la meci cum faci rost de belet.Acum daca e o sa iti dea cnv un PM.Nu te mai agita ashea.
Ps : sau esti in stare de ebrietate ? /:)
@ adistnsc
Poi si cu cn sa joace ..cu Abrundan ? neah.. nu imi place..Gardos ma gandesc ca e obosit si poate il menajeaza pentru meciul cu Utrecht pentru ca GAlamaz nu are cum sa joace.In fine. Laca' stie echipa ![]()
@ ovisteaua
ce ai frate... ai 2-3 posturi in care spui acelasi lucru.Daca veneai la meciuri intrebai baietii la meci cum faci rost de belet.Acum daca e o sa iti dea cnv un PM.Nu te mai agita ashea.
Ps : sau esti in stare de ebrietate ? /:)
@ adistnsc
Poi si cu cn sa joace ..cu Abrundan ? neah.. nu imi place..Gardos ma gandesc ca e obosit si poate il menajeaza pentru meciul cu Utrecht pentru ca GAlamaz nu are cum sa joace.In fine. Laca' stie echipa
am fst prietena la toate meciurile de anu asta si in kteva deplasari,,,aveam un tovaras la nord cu,care ma duceam mereu si imi facea rost,ar acu e plekt din tara,,,si daia am intrebat de mai multe x poate ma ajuta cineva,,,eu nu st din buc si daia intreb,,,bft
Si e Bonfim, nu Bomfim.
e o gresala care mi-se intampla des (BOMFIM,parca e mai romanesc
) .. nu brasilero).... si Raduta ... plm ala de la rapid
))) glumesc,ciao ......da sper sa nu-l bage pe Kape,il vreau pe surdu ca imi place mai mult(chiar daca si-a facut norma de goluri pe anul asta
).... si Gardos ..pt ca il doresc ca pe un nou Radoi(poate cu mai multa sansa
) ...stiu ca Galamaz e mai experimentat ...dar,parca e un moment naspa sa vina la noi....trebuia sa vina acum un an-doi....sper sa-l crestem pe Gardos ....FORZA "BAIETII "
Sa castigam e cel mai important.
Scorul,cine joaca,mai putin,atat timp cat Banel e titular! ![]()
Nici această editie a derby-ului Dinamo - Steaua nu este scutită de neintelegeri, atunci cand vine vorba despre reciprocitatea la bilete. Acum insa povestea este un pic diferita Dinamovistii s-au inteles cu rivalii lor pentru a le oferi acestora 676 de bilete contra cost, insă nu vor face acest lucru pană cand Liga Suporterilor Stelisti nu iși va achita datoria catre clubul din "Ștefan cel Mare".
Dar cum s-a ajuns aici? Sezonul trecut, ultrasii din Ghencea au primit acelasi numar de tichete, insă nu au platit contravaloarea lor nici pană astazi. În aceste conditii, roș-albii le-au transmis fanilor stelisti că nu le vor da biletele dacă nu iși primesc datoria. Este vorba despre suma de 10.140 RON, bani ce ar trebui să intre in contul "cainilor" pană la sfarsitul saptamanii.
biletele acelea care ajunsesera chiar si la 150 lei ? nu imi vine sa cred !
da,sunt ironic ![]()
si acuma daca ii ataci pe baietii de la nord, tot ei sar si spun ca avem ceva cu ei .. ei bine, din cauza lor e posibil sa nu fie nimeni la meci..
domnule mustata, sa'ti iei lumanari de banii aia