FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - S T E A U A 2-1 (2-1)

«1161718192021»
pytycrys17.10.2010 21:48

Caterinca, dar tragica.

Banelinho, te rog frumos sa ma anunti cand vii pe stadion. Nu de alta, dar eu, si cred ca mai multi ar fii absolut incantati sa "discute" cu tine.

greenyes17.10.2010 21:59
Echipa noastra a ajuns de ceva timp un cuib al incompetentei fotbalistice, o mama ranitilor pentru toti mediocrii care n-au nicio ambitie personala si fara niciun orziont de asteptare inspre mai bine!

Si uite asa ajunge tot la ala de care ai facut tu abstracite in analiza ta.

Asta e problema principala Stelei. Pana cand nu o sa ne unim impotriva adevaratei probleme ...... Dar cu cine sa faci asta??? Hai ca a venit o glorie cu proiect, hai ca m-am saturat de protest, hai ca nu mai pot daca nu ma manifest ultras, hai dorele sapa mai cu talent, si uite asa Steaua moare sub ochii nostri, iar orbii viseaza titluri si motive de laudat in fata tovarasilro care tin cu cainii, zburatoarele si "alte dusmani a

lor".

Tot raul spre bine!

Pacat ca un om care a facut parte din Steaua mareata a anilor 86-90, om promovat in echipa la 20 de ani isi bate joc de niste baieti ca Radut, chiar si Bicfalvi (baitul asta in plina ascensiune a fost trimis la Gloria Buzau de maria sa cacareaza), plus ca nu are ochi pentru baietii de la Steaua II, dar are ochi pentru Banel si toate antitalentele aciuate la Steaua datorita cacarezei din loja; pacat ca cel care pentru multi reprezinta simbolul Stelei, pune umarul la distrugere Stelei, indiferent ca realizeaza sau nu!!!!

blindica17.10.2010 22:01
Acum am ajuns de la meci...tu pe unde ai fost s-o freci???

Am cautat toti mingea aceea trimisa pe banda a 2 a bulevardului Stefan cel Mare de catre idolul tau de la Steaua :(

pytycrys17.10.2010 22:03

Exact ce spuneam, uite cine se duce la meci cand oameni care chiar au facut ceva pentru Steaua stau acasa din diverse motive.

SuperstaR1817.10.2010 22:30

E trist ca in locul unui stelist pur-sange care nu mai vine la stadion scarbit de situatia asta fara scapare aparent, vin 3 cocalari pe putin ca Banelinho ala. In pana mea, si dupa ne miram ca de ce nu merge cu protestul. Care protest?

Unii sunt pur si simplu orbi. Nu ar vedea adevarul nici daca l-ar avea infipt in ochi!  Nu Lacatus e vinovatul principal (cu toate ca nu are coloana vertebrala nici sa sustina un fulg), nici Duckadam, nici jucatorii, nici fanii imbecilizati. Vinovatul principal stim cu totii (sau ar trebui sa stim) este cel_cu_coarne din loja.

Asta e al 2lea Steaua-dinam0 pe care nu il umaresc (consecutiv). Nu mai am ce sa mai vad. Un circ mediatic in care borcica si gigica azi se injura, maine se pupa, niste lideri de galerie care promit marea cu sarea, niste mercenari care se auto-intituleaza "fotbalisti la Steaua". Mi-e mila doar de aia 5-6 jucatori de valoare ca Stancu, Szekely, Kapetanos, Zapata (!!!), etc a caror cariera e pusa in pericol de niste imbecili.

Asta nu e Steaua, e o gluma proasta!

Tz3pI17.10.2010 23:14

Mi-ati facut noaptea mai frumoasa la ce postari ati scris unii dintre voi. Chiar m-am amuzat. Pot sa dorm linistit acum. Unii sunt atat de orbi incat nici daca le-ar lua foc casa nu ar vedea din ce cauza s-a intamplat.

Ii urez lui Radut succes la Craiova, lui Kapetanos prin Grecia si lui Zapata prin Columbia. In rest, mi-au placut cele doua coregrafii, astept pozele.

P.S.: Hai ca i-am batut si pe astia cu 2-0. (cum ati dat pronosticuri majoritatea). Tiki-Taka Barcelona !!!

rAzVaN4sTeAuA17.10.2010 23:39

cn sunt acesti jucatori care au lipsa de respect fata d tricou care il imbraca...inafara de Stancu,gardos,bonfim si tatarusanu...nu am vazut nimic...pana sa vina acest cioban infect cainii erau fericiti dk scoteau macar un egal in groapa...acum deja s'au invatat sa ne arate k jucatorii lor iau in serios eternul derby...m'am saturat sa aud de 9 ani "Steaua scoate din mocirla p Dinamo"...asa k mai ganditi'va sa mai aplaudati toti descultii...care rup milionu si hanu drumetului...sau sa aclamati un cioban care dkt a distrus echipa si care declara..."mai bine sa ne bata Dinamo si sa luam titlu sa mergem in Champions League"...ma pis p el d titlu...dk d 9 ani suntem bataia d joc a rivalilor...mai bn victorii contra rivalilor dkt sa fim ciuca batailor in Champions League...d foarte mult timp nu am mai fost fericit dupa un derby cu Dinamo sau rapid...:(

MIE DOR DE Steaua !!!

banelinho_1618.10.2010 00:20

Nu stiu de ce tot ii dati inainte cu 2 coregrafii...

S-a facut una singura si a fost f reusita!!!

ps: parca voi astia "adevaratii stelisti" nu mai tineati cu Steaua atata timp ca e Gigi acolo...si totusi va vad f afectati ca am pierdut astazi...care e adevarul? voi numai sa criticati stiti? sa nu tociti tastatura prea tare :thumbdown:

rAzVaN4sTeAuA18.10.2010 00:41

pt tn adevarat stelist inseamna sa t uiti cum echipa ta e umilita an de an de Dinamo si rapid? sa vezi cum un cioban isi bate joc...si sa aplauzi cand dam si noi un gol cu sportu si altii? si sa vezi jucatorii care nu stiu ce inseamna Steaua?...dk numai tineam cu Steaua nu mai sufeream atat pt echipa...numai sufeream k d 9 ani suntem ciuca cainilor si ciorilor...asta nu krek o digeri asa usor

pytycrys18.10.2010 04:42

Prietene,stii ce inseamna coregrafie?

Asta e coregrafie.

2 bannere legate unu' sus unu' jos si 2 fulare d-ale lu' dinam0 nu inseamna coregrafie. Daca tie ti se pare ca am avut o coregrafie buna, este exceptional.

2.jpg

S.Mariuss18.10.2010 06:06
Nu stiu de ce tot ii dati inainte cu 2 coregrafii...

S-a facut una singura si a fost f reusita!!!

Aia a fost coregrafie bah ?!!!

mrg tu oricum nu ai fost pe stadion deci :-j

Marius18.10.2010 06:33

asta voiam sa intreb de aseara, dar am crezut ca aia la TV nu au dat cele doua coregrafii promise de punkeru.

la un moment dat credeam ca steguletul ala cu NEC e cat doua coregrafii.

ultras_laziale18.10.2010 06:58

Banner-ul este OK , si ei ne-au facut-o acum ceva ani , noroc ca i-am altoit cu 4-2 ,Vladoiu facand show total ! :steag_sah_mic:

In deplasare nu poti sa invingi la capitolul coregrafie: din cauza spatiului restrans si al numarului de suporteri.Preferam sa fi castigat echipa , nu `meciul` galeriilor.Daca e s-o luam asa , am pierdut pe ambele fronturi.

oierul a plecat la pauza pentru ca n-a mai suportat umilinta celor din jurul lui care faceau bascalie , mai ales ca scorul era favorabil javrelor ; problema grava e ca se ia de jucatori la modul cel mai urat , de parca Apostol era imbracat pe dedesubt cu tricoul lui dinam0 !! Terenul fiind ud ,cand Bilasco a trimis cu capul din plonjon , logic ca mingea a luat viteza mai mare ,gasindu-l nepregatit si fiind la o inaltime de unde doar cu pieptul o puteai prelua , omul a atins-o cu bratul , involuntar , dar si-a creat avantaj...se da penalty !

Vorba lui Andone : Voi a-ti jucat mai bine , noi am castigat ! :kisstogether:

The Game18.10.2010 07:06

Am trait in aceasta saptamana cu speranta ca poate in sfarsit dupa 6 ani de seceta vom bate spurcatii in groapa dupa o perioada in care am incercat sa ma detasez de tot ceea ce inseamna Steaua Bucuresti....si sperantele mele s-au bazat pe cacatul in care se scalda javrele de vreo 2 luni si avand in vedere intaririle care le-am facut in ultimele luni vom profita de ocazie si in sfarsit dupa mult timp ne vom bucura de o victorie impotriva impotriva clubului militian.Dar se pare ca jegurile gen Mucles,Tanase,Gardos,Bomfim,Banel au reusit din nou sa ne lamureasca ca intr-adevar stiu ce inseamna un meci dinam0-Steaua si de calitatile lor fotbalistice nereusind sa batem un dinam0 fara nicio idee de joc,cu o aparare svaiter,vazandu-se faptul ca aproape fiecare contraatac al nostru insemna practic o ocazie dar ca deobicei finalizarile au lasat de dorit,o chestie obisnuita in jocul Stelei din ultimii ani.

Concluziile la care am ajuns in urma acestui meci sunt urmatoarele:

-sa incurajeze echipa cine mai are puterea sa suporte bataia de joc si mizeria continua de la echipa,pentru ca eu(si probabil multi) ne-am saturat de gunoaiele astea

-nu ca as vrea sa trag la raspundere pe cineva,dar avand in vedere ca s-au postat sumele de bani platite pentru derbyul trecut,cred ca multi am fi curiosi sa aflam cati bani s-au folosit pt derbyul de anul acesta avand in vedere coregrafia intr-adevar demna de un derby dinam0-Steaua....

- as dori si eu poze cu cea de-a 2-a coregrafie impotriva ciobanului(bine,daca si prima coregrafie se poate considera intr-adevar o coregrafie) asa cum ne-a fost promis de niste persoane anume acum cateva zile pe unele threaduri

-alta solutie decat revenirea la protest nu mai exista,trebuie ca Peluza Sud sa ajunga la o decizie comuna si cred ca ar trebui sa ori sa se ajunga la boicot,ori revenirea la protest,pentru ca gunoiul nu mai trebuie ascuns sub niciun fel sub pres,indiferent ca vorbim de echipa sau de conducerea asta infecta care a adus Steaua in halul in care a adus-o...

VINDE PLEACA MORI!!

AG18.10.2010 07:25
asta voiam sa intreb de aseara, dar am crezut ca aia la TV nu au dat cele doua coregrafii promise de punkeru.

la un moment dat credeam ca steguletul ala cu NEC e cat doua coregrafii.

or sa spuna k nu i'a lasat sa intre cu ,coregrafia

neli18.10.2010 07:34

imi vine sa mor, nu am crezut ca si anul acesta ne bat, nu conteaza ca nu au jucat nimic, ne-au batut, peste ani si ani asta se vede victoria lui Dinamo si nu cum am jucat noi, apostol si tatarusanu nu au ce mai cauta la Steaua, ce e cu iesirea aia asa de hazardata, nu-i normal sa faca asa, si nu e prima oara cand iese din poarta aiurea, apostol, bilascosi marinescu nu-s de Steaua. asa de umilita ma simt de-a as vrea sa dorm pana in retur, sper sa ne luam revansa, daca nu o sa fie jale mare .

red&blue_boy18.10.2010 07:54
apostol, bilascosi marinescu nu-s de Steaua.

Dintre cei veniti de la Urziceni,nici unul nu prea e de Steaua.Lucru pe care multi l-am sustinut de la inceput,care se confirma incet-incet.Doar Ricardo ce-a mai jucat...Unde-s acum cei care sustineau p-aici ca ce transferuri am facut,ca sunt super jucatorii aia?Aia aveau habar acolo la Urziceni ce inseamna un meci cu Dinamo,un derby?

Bogdan18.10.2010 08:30

Patinuarul gol, sala la handbal goala...

ultras_laziale18.10.2010 08:32
Aia aveau habar acolo la Urziceni ce inseamna un meci cu Dinamo,un derby?

Habar despre derby avea doar un singur om de acolo : Dan Petrescu.

Eu ma intreb , unde-s aia care se bateau cu pumnul in piept cum ca , Banel , este super-fotbalist ?? :wanker: Ce-l mai aparau si il ridicau in slavi pe acest jucator care a prins o mica perioada buna prin devotamentul aratat pe teren , punea suflet si alerga de disperat , dar FOTBALIST in adevaratul sens al cuvantului n-a fost niciodata , aici ori ai ANI in care joci excelent si ajungi sa te transferi la o echipa de top , ori joci pina cand devii penibil prin jocul prestat.Se vede ce-a iesit...

Daca MM ajunge la dinam0 , sa ne luam adio de la titlu ani-lumina de acum incolo , nu c-ar castiga dinam0 titluri pe banda rulanta ,dar asta va `sapa` Steaua cat va putea de mult si asta pentru ca el va `lovi` in cioban , indirect in Steaua , ca asa s-a ajuns : lovesti in Jiji , lovesti in Steaua...toti il vor pe Jiji in genunchi , distrus , umilit si sa ajunga la faliment , asta nu se lasa...si uite asa ne vom chinui ani si ani , repetandu-se ANII DE INSUCCESE , ca asta e marea problema , ceea ce vedem in acest an am mai vazut/trait si deja cred ca s-a ajuns la un fel de `boala` de care nu vom scapa prea curand.

Sezonul acesta este compromis , degeaba prindem locul 2 , sa zicem , nu va incalzi pe nimeni.Echipa va mai da cu bata-n balta , e labila psihic.

S.Mariuss18.10.2010 08:34

........ si Avram asta ... :-j lasate vere de arbitraj si i-al si pe "Brad PiTT"Tudor cu tine :thumbdown:

Lui N'doye nu ii da galben ca intra cu talpa pe tibia adversarului si ii da lu' Apostol ca a cerut cartonas.

La sfarsitul primei reprize cand Margaritescu la luat de gat pe Ricardo si a dat cu el da jos el fluiera fault in atac :-j :thumbdown:

Incep sa cred ca si arbitri au ceva cu noi :(

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE18.10.2010 08:55

Cei care au fost ieri la meci nici 10 la % din ei nu au facut nici macar trei dleplasari in sezonul asta, iar la ala care a mers la toate meciurile si din dleplasare si de acasa ii ceri 70 lei...... :ce_oameni:

y-jam18.10.2010 09:09

Aseara am trait una dintre cele mai mari umilnte de cand ma stiu. Este inadmisibil asa ceva. Sa le fie rusine...

red&blue_boy18.10.2010 09:19
Habar despre derby avea doar un singur om de acolo : Dan Petrescu.

Da,el avea...Ziceam insa de jucatorii sositi de la Urziceni...Nu ca cei care erau deja la noi ar fi cu mult mai breji,in frunte cu Banel sau Dodel...

Nu avem determinarea dinamovistilor in meciurile directe,in ultima vreme,ne place sau nu,asta e realitatea...

AG18.10.2010 09:25
Aseara am trait una dintre cele mai mari umilnte de cand ma stiu. Este inadmisibil asa ceva. Sa le fie rusine...

cea mai mare a avut loc in 2007 .. acasa la noi... 2-4 .. aia s'o fi trait... ti'ar fi venit sa'ti tai venele daca erai pe stadion atunci

thor_clone18.10.2010 09:33

Singura echipa din Romania pe care mai bate si dinam0 = Steaua

o echipa mai varza decat dinam0 ieri nu cred ca am mai vazut de f.f.mult timp. asa ca jocul Stelei in frunte cu antrenor si finantator intra deja la capitolul ridicol, patetic, nesimtire....

echipa de manelisti ratati

eu chiar tind sa cred ca oierul a vandut meciul ieri la pariuri ca atata prostie nu pot sa concep ca exista

«1161718192021»