Pe specimenul asta cine il mai pastreaza pe forum ? mie mi-e greu sa cred ca e un user serios, tot mai cred ca e o gluma proasta.
Pe specimenul asta cine il mai pastreaza pe forum ? mie mi-e greu sa cred ca e un user serios, tot mai cred ca e o gluma proasta.
eu cred ca o sa dispareti amandoi.
@suporterul tiganului Nicolita tu ce vrei defapt sa scoti in evidenta?
Oare cei care il ling in cur pe cioban si cei care sunt cu tiganu ala nu pot primi ban?
La meciul cu Craiova din a doua etapa. Peluza Sud
sa inteleg ca vi doar la meciurile de acasa si nici alea toate.La ala ai vnt pt ca era Piti si pt ca a fost acel TAM-TAM
In fine hai sa incheiem subiectul !
eu cred ca o sa dispareti amandoi.
@suporterul tiganului Nicolita tu ce vrei defapt sa scoti in evidenta?
Vreau sa scot in evidenta ca pe un forum al Stelei Bucuresti mi s-ar parea normal ca lumea sa tina cu Steaua,nu non-stop sa critice,sa isi injure proprii jucatori etc etc...
ps:vezi ca suna f urat cum te-ai adresat
Daca ma urmareai cu adevarat cum spui tu S.Marius, ai fi citit cand am spus ca faceam deplasarea din Targu Mures la fiecare meci al Stelei (nu doar de pe Ghencea) cu niste automobile speciale puse la dispozitie de Armata, pentru ca echipa locala era ASA Tg. Mures si oferea transport gratuit.
Dupa ce au desfintat aceste mijloace de transport (uneori mergeam si cu blindatele armatei in deplasari) l-am cunoscut personal pe Florea Ispir (495 meciuri in Liga 1, a jucat toata cariera la ASA Tg. Mures aproape, al doilea jucator la numarul de meciuri din Liga 1) si am reusit astfel sa obtin mereu bilete gratuite la meciurile Stelei/ASA-ului.
Asta a fost intr-un timp, apoi am mers cu masina personala la toate meciurile in Ghencea, pe banii mei o perioada lunga, pana prin 2008 cand mi s-a scarbit de incompetenta conducerii. Apoi am mai mers ocazional, cand am mai avut timp.
Vreau sa scot in evidenta ca pe un forum al Stelei Bucuresti mi s-ar parea normal ca lumea sa tina cu Steaua,nu non-stop sa critice,sa isi injure proprii jucatori etc etc...
ps:vezi ca suna f urat cum te-ai adresat
poate suporterii invatati cu mediocritatea trebuie sa sustina non-stop.
M-am adresat cu un adevar. Nicolita e tigan si tu esti suporterul unui tigan.
De ce esti ma rau... ![]()
Nu e tigan, e rrom!
In fine...
reveniti la subiectul topicului, Dinamo-Steaua, nu la cat de bronzat este Banel sau cand ati fost ultima data pe stadion.
Nicolita e jucatorul acela de culoare al Stelei care in meciul de ieri impotriva lui Dinamo a ratat incredibil din 6 metri,un pic lateral dreapta pe faza atac,o minge pe care scria ''suteaza-ma drept in poarta,il impingem amandoi pe Dolha in poarta'' ?
@ kellerman
eu am scris altceva. nu am zis ca te urmaresc de ani de zile.poate da,nu m-am exprimat bine.Dar am vrut sa zic ca te urmaresc din campionatul trecut/retur
@ Kellerman
O singura chestie iti mai spun si dupa aia o sa fac tot posibilul sa te ignor, ca nu esti genul de persoana cu care se poate purta un dialog civilizat, pentru ca tu nu ai ,, cei 7 ani de acasa".
Nu sunt ,,tovaras de pahar" cu Bogdan, faptul ca am putut discuta cu el in mod civilizat pe forum si ne-am sustinut amandoi parerile ( desi au fost diferite de cele mai multe ori ) denota ca suntem la alt nivel de educatie decat tine.
Bogdan mi-a argumentat de fiecare data actiunile lui si eu i-am respectat punctul de verere chiar daca nu coincidea cu al meu....
Eu nu fac ca tine sa arunc acuze nefondate in tot soiul de oameni pe care sunt absolut sigur ca nu-i cunosti si la nivelul carora nu vei putea ajunge vreodata din nici un punct de vedere.....
Daca ai intr-adevar 28 de ani ( eu nu cred asta in continuare) este tragic pentru tine......deoarece esti foarte pueril in gandire, chiar nu ai ajuns la varsta asta sa ai un pic de maturitate si de decenta!!!!!
Ca ai fost in Peluza Sud....si asta mi se pare destul de dubioasa, dar ma rog, hai sa te cred pe cuvant, ca nu am cum sa verific daca este asa sau nu.
In rest incearca sa ai bun simt si sa duci niste discutii civiliazate, nu sa-l provoci pe Bogdan sau pe altii la fair fighturi in fata stadionului sau sa sustii ca el sau altii sunt bisnitari, ca au facut una sau alta ( fara nici un fel de dovezi.....), ca te vei face de ras pe aici!
........ si Avram asta ... :-j lasate vere de arbitraj si i-al si pe "Brad PiTT"Tudor cu tineLui N'doye nu ii da galben ca intra cu talpa pe tibia adversarului si ii da lu' Apostol ca a cerut cartonas.
La sfarsitul primei reprize cand Margaritescu la luat de gat pe Ricardo si a dat cu el da jos el fluiera fault in atac :-j
Incep sa cred ca si arbitri au ceva cu noi
Mare atentie.Poti fi suspectat de virus lucesc.
Nicolita e jucatorul acela de culoare al Stelei care in meciul de ieri impotriva lui Dinamo a ratat incredibil din 6 metri,un pic lateral dreapta pe faza atac,o minge pe care scria ''suteaza-ma drept in poarta,il impingem amandoi pe Dolha in poarta'' ?
Si ca a contribuit la golul lui Stancu sau ca a dat o centrare de gol atunci cand a ratat Bonfim,asta n-ati mai vazut?
"Pe Tatarusanu nu sunt suparat, mi-a bagat 2.3 milioane € in buzunuar! E tanar, mai greseste"
Ciobanul.
Ce sa mai,nici nu mai socheaza. ![]()
Mare atentie.Poti fi suspectat de virus lucesc.
da ? ![]()
eu sunt mai "habarnist" sunt stresat de lucruri prea putin importante, dar ce cauta mizeria pe steagul Nucleo?
http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...18197/foto%2034
eu cred ca sunt oameni in Nucleo care simpatizeaza cu dinamu, sau chiar o infratire intre ei si vreun grup de acolo ![]()
Si ca a contribuit la golul lui Stancu sau ca a dat o centrare de gol atunci cand a ratat Bonfim,asta n-ati mai vazut?
3 centrari bune din vreo 20.bun procent.
eu sunt mai "habarnist" sunt stresat de lucruri prea putin importante, dar ce cauta mizeria pe steagul Nucleo?http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...18197/foto%2034
Nucleo, dinamovisti... ![]()
![]()
Daaa... sunt cei mai dinamovisti! ![]()
Cred ca e trofeu de razboi ceva, bre...
Bine,o sa ne spui altadata si ca n-am vazut ca Nicolita a dat o pasa de doi metri buna...Cat e de slab,acum chiar nimic sa nu faca nu poate.De ce n-a dat gol la ocazia aia imensa pe care-a avut-o?
Nucleo, dinamovisti...Daaa... sunt cei mai dinamovisti!
Cred ca e trofeu de razboi ceva, bre...
da bre, dar totusi pus acolo mi se pare ciudat, e treaba lor, e steagul lor, ei stiu ce fac, dar nu as pune infectia aia langa nimic legat de sufletul meu (Steaua).
Cel mai bine iti raspunde vreun baiat din nucleo de intra pe forum.
Ca a ratat nu-i nimic, sa zicem ca se intampla si la case mai mari, desi fie vorba intre noi la el e cam des. Definitorie pt jocul lui Banel mi se pare insa alta faza: 1-1, ocazie buna de contraatac pentru noi, Stancu preia si se intoarce superb, ii paseaza lui "banelinho" undeva la 40m. Fara adversar langa el, poate sa avanseze, are varianta de pasa in stanga si in drepta dar surpriza... alege sa suteze undeva in copacii din afara stadionului. La faza urmatoare torje scapa pe contraatac, penalty si 2-1 pt Dinamo...
Una peste alta, credeti ca daca Piturca mai era la echipa, mai pateam rusinea asta de acum? Ati vazut cum joaca echipa lui, o echipa plina de ciurucuri? Pacat ca am ajuns in aceasta situatie. Iar cel mai rau imi pare de ceea ce se intampla cu cei de la Sud (sau ma rog, fostul Sud), deoarece Sudul din Ghencea era singurul lucru care mai tinea viu spiritul ros-albastru, asa cum el era in vremea sfinxului.
nu
Piturca nu e cine stie ce antrenor
macar Lacatus e stelist adevarat!!!
boul ala de oltean cum a ajuns in Banie a inceput sa urle ca sa piarda Steaua
on topic: iar ne-au tras-o javrele
stiu ca pare ciudat da' yo nu stiu vreun meci in care au castigat ei sa nu fi fost ajutati de arbitrii
iar acum au 10 victorii peste noi!!!
ar fi trebuit sa le dam de la 5 in sus
pana si dinamovistii de p'aici au recunoscut ca daca nu era Avramut ista luau vreo trei in prima repriza
asta e...cadem pentru a invata sa ne ridicam
Una peste alta, credeti ca daca Piturca mai era la echipa, mai pateam rusinea asta de acum? Ati vazut cum joaca echipa lui, o echipa plina de ciurucuri? Pacat ca am ajuns in aceasta situatie. Iar cel mai rau imi pare de ceea ce se intampla cu cei de la Sud (sau ma rog, fostul Sud), deoarece Sudul din Ghencea era singurul lucru care mai tinea viu spiritul ros-albastru, asa cum el era in vremea sfinxului.