ce mizerie de meci. VARZA.
baieti lasati-va de fotbal si apucati-va de ceea ce stiti: manele si alcool
mu*e Liga 1, eu nu ma mai uit.
+1
ce mizerie de meci. VARZA.
baieti lasati-va de fotbal si apucati-va de ceea ce stiti: manele si alcool
mu*e Liga 1, eu nu ma mai uit.
+1
Si batuti si cu punctele luate.Asa se intampla mereu.guie migi.
analiza?
Steaua=prostii satului
prosti prostilor suntem ..
Dinamo nu a jucat nimic, iar noi,, nu stim sa dam gol !
Rezumatul meciului : fotbal extraterestru, arbitraj fara greseala, ritmul jocului incredibil de rapid,tehnica jucatorilor ireprosabila si pase mai ceva ca la Xavi...
Tiki-taka Barcelona. GATA! Nu se mai poate cu spartii astia. A ajuns un cocalar capitanul Stelei, sa se spele cu el pe cap, Guie si toti aia de acolo, futu-va-n gura de nesimtiti.
alex1 si alex2, ce conteaza cine-i paralel sau cine-i necoplanar cu lb. romana?
unde-i Adrian sau predatorpulse? astept o analiza pertinenta din partea lor. Din pacate nu pot vedea meciul.
Analiza mea pertinenta este ca avem un cioban handicapat drept patron si asta se vede din ce in ce mai mult. Au inceput javrele sa ne bata in mod regulat.
Meciul a fost o labareala. dinamu s-a prezentat ca o echipa basita, cu o aparare de divizia c iar noi ne-am prezentat cam la fel in mare doar ca atacantii nostri au fost mai ratangii. Stancu a deschis scorul si apoi astia ne-au dat 2 goluri, ambele din penalty in 2 min. Arbitrul ne-a mai tocat putintel pe anumite faze si mai toata repriza a 2-a ne-a apartinut dar ratangii din echipa noastra si-au "facut meseria".
Pechinezii au fost o echipa incredibil de slaba astazi. Incredibil este ca noi am fost SI MAI SLABI.
Apostol a jucat mucles , Ricardo si Nicolita parca erau de la Tarom la ce avioane dadeau , restul echipei era la un poker si dinamuistii se impiedicau
, Dinamo nu putea sa joace mai prost si noi in loc sa profitam , eram all-in... app Brandan are un K si un 2 .
BAF-kimi ai dreptate , dinamuistii n-au prea zis nimic tot meciu si ai nostri ,
probabil erau la poker cu baietii ![]()
![]()
E trist ce se intampla...
O victorie nemeritata, mai bine era egal...
ce sa mai zici dupa meciurile astea... jucam bine pierdem...
Daca jucam asa bine n-am fi pierdut...Sa ne mai uitam si la jocul nostru,la greselile noastre,nu doar ca Dinamo a jucat slab...
Parerea mea ca aest" II tocam , ii macelarim 5-0" imi suna foarte mult cu "lasati=ne sa ne pregatim de cl" al lui Poorcea. Laca este la fel de slab ca antrenor cum il tineam minte , nici macar sa ii motiveze nu poate. Cu un asa antrenor si un asa patron nush de ce unii spera la titlu .
Laca este la fel de slab ca antrenor cum il tineam minte , nici macar sa ii motiveze nu poate. Cu un asa antrenor si un asa patron nush de ce unii spera la titlu .
Asa e,ma gandeam ca poate acum o fi altfel Lacatus...S-a vazut ce bine a pregatit meciul...
Ce titlu sa mai visam,o sa mai treaca multi,multi ani...
geniala schimbare, Iasmin cu Brandan....geniala
pakat de joc puteam sa-i omoram in seara asta....si avram o zdreanta de arbitru...ma intreb ce dracu mai cauta Nicolita la Steaua e varza omu
Asa e,ma gandeam ca poate acum o fi altfel Lacatus...S-a vazut ce bine a pregatit meciul...Ce titlu sa mai visam,o sa mai treaca multi,multi ani...
Ce sa stie ma Lacatus? Omul s-a intors de la capsuni sa faca pe antrenorul la Steaua, las-o dracu de treaba. De parca nu stiam ce antrenor e Lacatus, ca ne uitam de ieri la fotbal.
@ adm
Nu mai stergeti mesajele !
Lasati sa se vada prostia unora !
Ce titlu sa mai visam,o sa mai treaca multi,multi ani...
Aici iti dau dreptate !asa va fi...de fapt , asta traim si acum ! ![]()
@ admNu mai stergeti mesajele !
Lasati sa se vada prostia unora !
Da, ma, ce-ti mai place balacareala si zanzania. La cat de incinse sunt spiritele acum, numai de certuri intre noi nu e cazul.
Brandan,una din cele mai mari tepe pe care le-a luat Steaua...o sa vedeti in timp...in rest..o noua umilinta...anticipez un loc 5 la sfarsitul campionatului...
pacat de joc, i-am dominat clar, dar cum zice cineva mai sus NU stim sa marcam.
Dupa echipa de start facuta de cioban,schimbari si restul jocului, am 2 presupuneri:
-Ori jucam ca plua si nu suntem in stare sa batem o echipa care a jucam mai "ca plua" decat noi
-Ori a fost blat, nu cu arbitrul, ci cu jucatorii.
geniala schimbare, Iasmin cu Brandan....geniala
mare antrenor Lacatus asta, pe langa caracterul superb pe care-l are =)))
Da, ma, ce-ti mai place balacareala si zanzania. La cat de incinse sunt spiritele acum, numai de certuri intre noi nu e cazul.
Da-mi un exemplu pentru "ce-ti mai place balacareala si zanzania", pana acum .
De unde plm imi place mie "balacareala si zanzania" ?
Sigur ma confunzi !
Sunt tot felul de prosti, din ce in ce mai multi, pe site-ul asta ...
N-am mai vazut echipa sa faca 3 penalty-uri in 15 minute.
Suntem singurii care nu am inscris cel putin 2 goluri pe Stefan cel Mare in campionatul asta.
P.S. Probabil din cauza ca regizorul de transmisie a fost caine, de asta nu am vazut cele 2 coregrafii.
Duckadam: "Chiar nu am de ce să fiu suparat! Echipa a jucat, dar n-am avut 'bulan'" ,ba ai jucat cu o rivala care era in cea mai slaba forma posibila vreodata si nu numai ca nu ai castigat dar ai si luat bataie ,puneti-va in plm niste semne de intrebare si tu si marioneta aia pe post de antrenor