e cineva care chiar spera in victorie? maxim un egal scos pe mana arbitrului. daca apostol continua in teren dinam0 are victoria asigurata
e cineva care chiar spera in victorie? maxim un egal scos pe mana arbitrului. daca apostol continua in teren dinam0 are victoria asigurata
A inceput repriza a DOUA hai Steaua2 GOLURI
Doamne ajuta! ![]()
Ma cac in el egal ![]()
Valeleu ce aparare de Liga a 3 a are dinam0 ![]()
Eu unul nu mai sper intr-o victorie...Bine-ar fi sa ma insel...
Eu am tot zis ca va iesi egal ! ne dorim VICTORIA cu totii , insa si un egal e bun in aceste conditii , javrele se motiveaza si isi ridica moralul pentru ca stiu sa se hraneasca din IMBECILITATEA si SLABICIUNEA pe care o afiseaza nenorocitul de cioban ; cat timp tragi in jos echipa ,critici si multe altele...ei se vor hrani si vor sti cum sa ne destabilizeze inaintea unui astfel de meci !
A plecat de la meci ,oierul ? sa-i stea inima pe drum...
Valeleu ce aparare de Liga a 3 a are dinam0![]()
E 2-1 pt ei, atacul nostru e de Liga a 5a in acest caz ![]()
pierdem
Mai suparat am fost ieri, cand a facut egal Chelsea.
De ce sa ma enervez pe un meci absolut penibil, care nu va conta deloc in lupta pentru campionat?
Apropo, vad ca toti il injura pe Apostol. Unde naiba era Latovlevici cand a patruns Torje singur catre poarta lui Tatarusanu?
Uite ca viteazul nostru a plecat din nou la pauza. Dovada de incredere in echipa, nu? Cred ca e a nspea oara cand pleaca atunci cand echipa e condusa.
Nici nu ma mai mir,halal atitudine...Bine ca inainte de meci abereaza ca bate cu 5-0 si alte chestii...
Eu sper dar nu acuz albitraju in plm toti repede la infrangere albitraju | jucatori is in primu rand de vina ...
Valeleu ce aparare de Liga a 3 a are dinam0![]()
"Valeleu" ce antrenor de Liga a 8-a are Steaua.
ce schimbare:| chiar nu am cuvinte.
Nu prea mai ataca Steaua cum trebuie ... meciu ii mort
:confused: TREBUEI o resurcitare la stelisti sa ii aduca la veata
Eu sper dar nu acuz albitraju in plm toti repede la infrangere albitraju | jucatori is in primu rand de vina ...
daca si acum imi zici ca nu are treaba arbitrajul o sa te injur rau de tot
si se scrie: aRbitrajul
Cat de prost putem sa jucam. Cu Lacatus antrenor n-o sa castigam vreodata un DERBY!
"Valeleu" ce antrenor de Liga a 8-a are Steaua.
Bai fraierica tu ai ideie ce ii aia Liga a 8 ??? Ce vina are Lacatus ca jucatori nu joaca ??? Vezi asa gandeste si COBANU deaia Steaua schimba atata antrenori ... ![]()
Bai fraierica tu ai ideie ce ii aia Liga a 8 ??? Ce vina are Lacatus ca jucatori nu joaca ??? Vezi asa gandeste si COBANU deaia Steaua schimba atata jucatori ...![]()
bai fraierica, asa sa vorbesti cu prietenii tai de la scoala.
Da ,e clar ,regizorul de transmisie este caine-muist !! l-a filmat pe N2 cand striga si facea mixaj de imagine cu galeria nenorocitilor !
E clar...
du-te-n rahat Nicolita
daca si acum imi zici ca nu are treaba arbitrajul o sa te injur rau de tot
si se scrie: aRbitrajul
bine domn-ule profesor de ROMANA dar oricum scuzele sunt pt cei slabi ... injurama daca vrei ................... CEEEEEE OCAZI PT Steaua 2 AHH TOT ASA
Unde sunteti , ba , aia de il laudati pe Banel-purcel ?????
Sictir ,banele !!!
Ce ratare de mare jucator a reusit Banel!!!
La ce aparare au cainii si doar noi nu reusim sa-i batem...Penibil...
bine domn-ule profesor de ROMANA dar oricum scuzele sunt pt cei slabi ... injurama daca vrei ................... CEEEEEE OCAZI PT Steaua 2 AHH TOT ASA
DOMNULE, INJURA-MA, OCAZII
Da ,e clar ,regizorul de transmisie este caine-muist !! l-a filmat pe N2 cand striga si facea mixaj de imagine cu galeria nenorocitilor !E clar...
In tot meciul am vazut doar 1 cadru cu galeria Stelei. In rest, cu muia printre javre operatorii si chiar unul dintre comentatori (daca nu amandoi).