FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - S T E A U A 2-1 (2-1)

«1111213141521»
Andrei^17.10.2010 18:15

Eu nu inteleg cum sa faci greseala sa-l bagi pe Apostol in teren. Sau pe Bilasco. Stiu baietii astia ce inseamna un derby? Ce inseamna un dinam0 - Steaua?

thor_clone17.10.2010 18:15

ma uit la Dinamo ca are fata de echipa din Liga 7 din italia. daca nici astia nu sunt de batut....

dupa parerea mea un meci de tot cacatul: greseli tehnice, pregatire fizica la pamant, fotbalisti de 2 lei, viteza de joc inexistenta, aparari vai mama lor, mijlocasi cu tehnica de fundasi, atacanti de tot rasul.....

Concluzie: fotbalul romanesc e la pamant

A.ALeX17.10.2010 18:16

In plm va numiti suporteri stelisti ???? Si injurati jucatori mai este o repriza si putem da 2 GOLURI .... In momentele astea jucatori Stelei trebuie incurajati ... :ce_oameni::ce_oameni:forzateaua

Alex88pl17.10.2010 18:17

apostol asta..e fotbalist mare. in 2-3 ani il dam cu 30 de milioane

Kapetan0s17.10.2010 18:17

rezumat totul intr-un cuvant : El clasico de Romania

Arbitraju ca de obicei cel mai bun din tara :))

Judy17.10.2010 18:19

frumos meci... jucam bine egalam paote chiar batem... nu va faceti griji...!!!!!!!

ultras_laziale17.10.2010 18:19

Pff...asa se suteaza din 13 metri ?? bai , dodele , baaa...tataaaa , baaaa !!!!

Andrei^17.10.2010 18:19
In plm va numiti suporteri stelisti ???? Si injurati jucatori mai este o repriza si putem da 2 GOLURI .... In momentele astea jucatori Stelei trebuie incurajati ... :ce_oameni::ce_oameni:forzateaua

Uite unde ne-a adus mentalitatea asta de c***t. La nivel de echipa nationala ne bat toti descultii, iar la nivel de competitii inter-cluburi stam din ce in ce mai prost. Dar baietii trebuie incurajati, este?

red&blue_boy17.10.2010 18:20

Apostol e din alt film...

Pacat de inceputul destul de bun facut de noi,iar apoi le-am facut doua goluri cadou...Experienta dinamovistilor in astfel de meciuri s-a vazut insa,din pacate pentru noi...

Alex88pl17.10.2010 18:20

daca ma iau de arbitraj..penalty la bilasco, ndoi eliminat de mult..

A.ALeX17.10.2010 18:21
apostol asta..e fotbalist mare. in 2-3 ani il dam cu 30 de milioane

Poate fi dar in meciu asta ii pe nicaieri ... nu joaca nimica (IN LOCUL LUI Lacatus L-AS SCHIMBA)-{poate o sa il schimbe}-[sau poate nu si o sa joaca bine in repriza a doua ] NUSH ...

raul stelistu17.10.2010 18:21

Piticania asta de apostol ii mai jalnic ca tiganel,macar tiganul fuge(de pomana).Rau a ajuns Steaua fratilor daca nici pe descultii astia nu-i batem.....Asa prost nu s-au prezentat pechinezii de mult timp,si tot nu-i putem bate.

S-o iau pe teodora la dans.

Mori ciobane cu toata familia ta.

red&blue_boy17.10.2010 18:22
daca ma iau de arbitraj..penalty la bilasco, ndoi eliminat de mult..

Da,asa e,doar ca si la Torje se putea da penalty...

cristian01417.10.2010 18:23

Dinamo praf. bag ****-n tot ce e drept in lumea asta. idiotii aia sunt zob, deci asa echipa proasta n-am vazut in viata mea. si pe langa faptul ca ratam si aia dau 2 goluri de rahat din 2 11 metriuri bazate pe 2 greseli de retardati mai arbitreaza si cretinu ala ca o ****. sa-mi bag **** in mortii si ranitii cacatilor alora. am zis ca nu-mi fac nervi dar in momentu asta as fi dispus sa ma duc singur si sa plantez o bomba in rahatu ala de cartier chit ca as muri odata cu ei.

Alex88pl17.10.2010 18:24
Da,asa e,doar ca si la Torje se putea da penalty...

la torje acolo nu stiu..as vrea sa mai vad odata reluarea ca nu sunt sigur. am impresia ca piticotul si-a lasat piciorul in spate.

ultras_laziale17.10.2010 18:24

Atacam spre suporterii nostri...mi-as dori sa ajunga jucatorii nostri pe garduri de bucurie , de vreo 2 ori ,atat , sa murim de fericire !!!!!!!!!

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Ronnie17.10.2010 18:24

Negru trebuia eliminat din minutul 7. Spurcatii sunt praf. Daca nici acum nu ii batem...

thor_clone17.10.2010 18:27

dap sa le bage Laca pt moral niste manele la pauza in vestiar, 2 dansuri din buric performate de Sexy Braileanca si sa destupe cateva sticle de whisky.

nu de altceva dar sa se simta baietii in elementul lor

stelist8617.10.2010 18:27

Doamne,vreau sa ii batem,sa ii umilim nu merita spurkatii aia victoria,gata e randul nostru sa castigam.

blindica17.10.2010 18:29

Ati observat ca regizorul de transmisie daca a dat 2-3 cadre cu suporterii stelisti...

Ce sa mai,mai aveti putere ? Doar cu sufletul mai putem sa speram acum.Si daduse Stancu gol,si ma gandeam : ''asta e momentul,n-am nici o grija''.

Plua...de unde !

kaycee17.10.2010 18:30

Spurcatii cand n-au echipa au noroc!

AG17.10.2010 18:31

ii batem pe caini 2-3 ..sunt slabi ..foarte slabi .. torje a re galben, ndoye galben, nicuale galben.. doar sa'l schimbe pe apostol

red&blue_boy17.10.2010 18:34

Da,sunt slabi cainii,dar daca noi nu reusim sa intoarcem meciul,dupa ce noi ni l-am facut greu,inseamna ca suntem si mai slabi...

predatorpulse717.10.2010 18:34

Am si eu o intrebare: cum puteti fratilor sa mai va agitati atat? De unde gasiti resurse?

Steaua-Dinamo nu mai e ce stiam noi. E batalia fratilor Oierul, sau maxim Oierul vs Borcea. Ambele au ajuns doua echipe de loseri, conduse de niste ciobani(dar al nostru il bate la prostie pe al lor), care se fac de ras de cativa ani incoace, atat acasa cat si afara. Diferenta este ca looserii lor se motiveaza cu noi pentru ca looserul sef e un dinamovist frustrat, [pe cand looserul nostru e un diliu notoriu si in nici un caz stelist.

Uite ca viteazul nostru a plecat din nou la pauza. Dovada de incredere in echipa, nu? Cred ca e a nspea oara cand pleaca atunci cand echipa e condusa.

Lasa Jiji, asa a vrut Dumnezeu.

Apropo, exercitiu de imaginatie. Daca noi ramanem cu ciobanul nspe ani de zile in continuare dar batem Dinamo tur-retur 4-0 in fiecare an, v-ati simti mai bine?

Steaua are probleme mult mai mari decat INCA o infrangere cu pechinezii. Da, o sa faca misto de noi. Si? Oricum fac misto de noi rivalii de ani de zile si nu numai. Toate satele au ajuns sa ia puncte in Ghencea. Ne plangem ca nu-i batem pe Dinamo nici acum ca sunt praf dar noi am luat bataie de la echipe SI MAI PRAF.

Noi trebuie sa scapam de gibonul ce ne conduce si dup-aia sa ne suparam cu adevarat. Nu pot sa ma supar cand vad un simulacru de echipa branduita fals Steaua.

A.ALeX17.10.2010 18:35

A inceput repriza a DOUA hai Steaua :steag_sah_mic: :steag_sah_mic: :steag_sah_mic: 2 GOLURI

«1111213141521»