Radut parca e accidentat...
Radut parca e accidentat...
daca e adevarat ca Lacatus nu se bazeaza pe Radut si se doreste indepartarea baiatului astuia atunci pentru mine Lacatus devine o mizerie!sper sa fie un zvon al presei...
Radut la Craiova. Mda.........
Acuma conteaza sa ii umilim javrele alea.Daca ar fi un lucru pe care nu il suport e sa vad cum maidanezi aia ordinari impreuna cu paduchiosul ala nemernic de Borcea,se bucura cum ei ne inving.Asta e un lucru pe care eu nu-l accept.Steaua a fost,este si va fi peste dINAMU si sper ca toti maidanezii aia sa se spanzure sau sa sa-si bage ghiara in gat de oftika ca ii vom umili.
sal... stie cineva unde se strange maine galeria pentru deplasarea din gropitza si la ce ora? eu am auzit ceva dar nu stiu daca e adevarat,,,cik undeva pe la piata victoriei,este adevarat?![]()
in fiecare an ne strangem la pta victoriei, deci nu e mare secret. vino acolo cu 3-4 ore inainte de meci!
Radut la Craiova. Mda.........
Nu mai credeti in minciunile relatate in ProSport sau Gazeta Sporturilor...
! Acolo se minte mai mult decat in toata suflarea Romaniei la un loc !
Macar sa batem pe Dinamo , cred ca Latovlevici o sa dea primul sau gol din cariera cu Dinamo
Aeeee Aooooo , Steaua bate Dinamo...!!!
Nu cred ca il da pe Radut la Craiova,prosport-ul minte de incheata apele.Totusi daca ar fi adevarat,ar fi pacat pentru el,e un jucator talentat.Da ce este acum important,este sa ii batem pe caini.
O victorie in seara asta ar mai spala din supararile acumulate de-a lungul anilor. Vreau sa vad niste jucatori care lupta cu incrancenare pentru culorile Stelei , si nu niste Toja sau Dayro Moreno. Hai baieti !

Nu-mi pasa de context.MUIEEEEEEE Dinamo!!!
Am o singura dorinta sa batem javrele la ei acasa si sa ii trimitem cu coada intre picioare!
Hai Steaua!!!! ![]()
![]()
![]()
si eu sper din tot sufletul sa bata Steaua!!Astept cu nerabdare meciul diseara!!
Ia spune-ti si mie cate meciuri au fost pana acum intre Steaua si Dinamo 122??si cate am castigat noi?
si eu sper din tot sufletul sa bata Steaua!!Astept cu nerabdare meciul diseara!!Ia spune-ti si mie cate meciuri au fost pana acum intre Steaua si Dinamo 122??si cate am castigat noi?
122 de meciuri !
Dinamo - Steaua 43 - 34 !multe dintre victoriile javrelor s-au consumat intre anii 60-80 , noi recuperand foarte mult din scor in anii 1991 -2000 cand timp de 10 sezoane i-am macelarit oriunde i-am prins , dar si asa scorul este favorabil lor , nu si la titluri ! ![]()
Ultimele noutati de la Dinamo - Steaua! Un suporter stelist, calcat in picioare de dinamovisti langa stadion: "A primit ce a meritat"....Sursa
Noi cand le-o tragem?
Huliganii sunt buni numai sa va mandriti voi ca au mancat bataie cainii?
IO CRED CA A VENIT VREMEA SA BATEM IN GROAPA ..... Steaua VINE IN GROAPA DA **** SI PLEACA ..... ASA CA Steaua HAI PE EI SA DAM **** LA CATEI ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ultimele noutati de la Dinamo - Steaua! Un suporter stelist, calcat in picioare de dinamovisti langa stadion: "A primit ce a meritat"....Sursa
Noi cand le-o tragem?
nu era stelist. omul ala a luat bataie aiurea, au crezut ei ca este stelist .
Cica au spart dinamuistii doua geamuri la autocarul Stelei...
Da.
Catelusul elias a fost arestat. Ma pis pe mine de ras.
abia astept sa vad niste javre umilite......FORZZA Steaua ![]()
Copiii, vedeti ca dam meciul pe site ![]()
Cel putin incercam. Sa speram ca nu vor exista neprevazuturi ![]()
batem, si dam multe!
Un singur gand 3 puncte javre umilite in propriul teren !!!!!!
hai Steaua
Inca 5 minute! Hai Steaua!!!
Live pentru cei ce vor!