FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - S T E A U A 2-1 (2-1)

«18910111221»
ady.fcsb15.10.2010 12:50

Stati linistiti..o sa ii subordonam..o sa jucam un fotbal total :)) . Daca in min 60 conducem o sa jucam ca Pandurii cu 10 fundasi . Daca nu ii batem nici acum suntem putin penibili. Cand a fost ninamo asa slaba? Moti..Scarlatache.. Pe mine daca ma chema Stancu,Kapetanos,Latovlevici,Tatarusanu sau Marius Lacatus mi-ar fi fost rusine sa nu pot sa-i bat.

Ste@ua2315.10.2010 16:27

A reusit cineva de aici,de pe forum,sa mai prinda bilet la meci?Jigodiile au dat prea putine bilete pentru stelisti.

kaycee15.10.2010 17:48

E destul de complicat sa ne gandim la goluri in poarta patrupezilor, in conditiile in care apararea e condusa de Moti, "cel mai bun fundas din Romania"!

offtopic: Ste@ua23, imi place semnatura ta!

AG15.10.2010 19:05

am 6 invitatii la T0 , care vrea, sa ma contacteze pe privat

Astristul15.10.2010 19:11
Esti un optimist incurabil.Exact de ce avem nevoie. :D

P.S.Javrele se plang pe site-ul lor de 2 lei ca Steaua fura.Va dati seama,gunoaiele fotbalului romanesc se simt furate...sa le mai explice cnv de ce s-a schimbat modul de punctare al Ghetei de Aur?Si cate ar mai fi...

Ar fi si culmea sa recunoasca spurcatii vreun furt din trecut! Ei mereu vad doar paiul din ochiul altora ...

BURLAE15.10.2010 20:16
Galeria mare sau galeria mica ?

am aflat de la mustata ,cica nu mai sunt bilete )))))))) ,orium mersi de intrebare .... fular-campioniifular-campioniifular-campionii

InSecret16.10.2010 00:05

unde se strange galeria ca sa plecam in groapa ? ca vin si eu da nu stiu unde :((

Virgil16.10.2010 07:32
unde se strange galeria ca sa plecam in groapa ? ca vin si eu da nu stiu unde :((

:)) Adevar sau provocare?

Apropo, Steaua va incepe meciul cu

Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Ricardo, Apostol, Tanase - Stancu, Bilasco

blindica16.10.2010 08:09

Mi s-ar parea cea mai buna varianta la ora actuala,avand in vedere jucatorii trimisi la echipa a 2 a,jucatorii ramasi pe banca,se pare ca Nicolita e de nescos din echipa,iar.Ii multumim lui Ilie Dumitrescu fiindca nu mai executa lovituri libere sau cornere.

Pana acum am fost moderat,dar incepe sa ma cuprinda entuziasmul acela naiv prin care vreau sa invingem la scor.

Sper sa nu fiu iar dezamagit in ultimul hal.

bogdinho'16.10.2010 08:14
:)) Adevar sau provocare?

Apropo, Steaua va incepe meciul cu

Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Ricardo, Apostol, Tanase - Stancu, Bilasco

Kapetanos in locul lui Bilasco ar fi mai eficient...sper sa joace grecul :)

S.Mariuss16.10.2010 08:34
Kapetanos in locul lui Bilasco ar fi mai eficient...sper sa joace grecul :)

dap

Steaua1947^16.10.2010 08:41

@ s.Marius & bogdinho

Credeti voi ca vrea Gigi ?

S.Mariuss16.10.2010 08:43
@ s.Marius & bogdinho

eee sa ii dau la cioc lu' Gigi :)))

bogdinho'16.10.2010 08:50
@ s.Marius & bogdinho

Oricat de idiot ar fi Ciobanul , nu cred ca ar spune ca Bilasco este peste Kapetanos !!!

In plus Kapetanos este mai agil si loveste foarte bine mingea cu capul , in schimb Bilasco este mai lent...

ovisteaua16.10.2010 10:22

sal... stie cineva unde se strange maine galeria pentru deplasarea din gropitza si la ce ora?   eu am auzit ceva dar nu stiu daca e adevarat,,,cik undeva pe la piata victoriei,este adevarat? :steag_cruce_invers:

AG16.10.2010 10:25

astea nu se discuta public, ce pana mea nu intelegeti..daca sunteti apropiati ai unor grupuri de suporteri, ori aveti prieteni p'acolo , interesati'va... aici nimeni nu o sa va raspunda

blindica16.10.2010 11:01
Oricat de idiot ar fi Ciobanul , nu cred ca ar spune ca Bilasco este peste Kapetanos !!!

In plus Kapetanos este mai agil si loveste foarte bine mingea cu capul , in schimb Bilasco este mai lent...

Nu mai faceti comparatii intre ''Bila'' si ''Kape'' . Cine intra sa dea totul pentru Steaua.Nu e unul mai bun decat celalalt.

bogdinho'16.10.2010 11:07
Nu mai faceti comparatii intre ''Bila'' si ''Kape'' . Cine intra sa dea totul pentru Steaua.Nu e unul mai bun decat celalalt.

Bila e sub Kape :) Nu fac diferente , asta e adevarul !

spiridusu16.10.2010 11:29

Sa imi bag **** in situatia in care am ajuns.Vin toti taranii si retardatii la meci care nu au o treaba si baietii care chiar fac ceva pentru club si ar trebui sa fie in peluza raman pe afara.Eram anul trecut in groapa si erau langa mine 2 tarani cu jobene si pumnul de seminte care nu au cantat 1 minut tot meciul.Vad ca e la moda acum sa se mearga in groapa sau giulesti, dar cand vine vorba de o deplasare externa numai vezi un post pe forum.

Ne mai miram ca se lauda cainii peste tot ca bat stelisti, normal ca bat daca prind 2-3 putoi la metrou cu fulare si jobene pe cap.

InSecret16.10.2010 12:25

spiridusule .... nu e vina nimanui daca nu te duci tu ... daca esti suporter te duci oricum ... legat de treaba ca nu mai intrebati aici unde se strang ca nu vi se raspunde parerea mea ca e o tampenie.. exista pm ...da deh duceti-va voi stau acasa cu biletu pe masa X(

UlTrAs PaNtElImOn16.10.2010 13:13

FCD IN PLM !!!

0-3

S.Mariuss16.10.2010 15:22
.legat de treaba ca nu mai intrebati aici unde se strang ca nu vi se raspunde parerea mea ca e o tampenie.. exista pm ...da deh duceti-va voi stau acasa cu biletu pe masa X(

intreabal pe cel de la care ai luat bilet ;)

Roby9116.10.2010 15:43
red&blue_boy16.10.2010 15:50

Sper ca cei care vor juca sa constientizeze importanta acestui meci si pentru noi suporterii...

pcsbb16.10.2010 15:52

Ciobanul face echipa dupa capul lui, Banel titular, Radut nu e nici macar in lot. Cum dracu' sa-l bagi titular p-ala si pe Radut nu il tii nici macar in lotul pentru acest meci. :thumbdown:

«18910111221»