Sa mori tu!Daca lucrezi la un site al sporterilor,esti si jurnalist!?M-ai distrus cu asta.Poate in visele tale cele mai frumoase.Eu nu neg,ca poate la unii exista si cota parte,nu coproprietate.Tu crezi ca eu,traiesc din asta sa-mi incarc mintea cu sumele exacte de transfer din acea perioada.Ce spui tu,cu acele cluburi care sunt in proces se refera la transferuri facute dupa anul 2001,cand n-am mai fost permise de regulament ca drepturile federative ale unui jucator sa apartina unei persoane.Cand ciobanul a venit la Steaua,devenind actionar majoritar nu avea interesul sa treaca sume false de transfer ,pentru ca era proprietar.MM,Borcea,nu erau proprietari asa ca ei erau interesati sa scoata ceva bani.Steaua in acea perioada NU a facut transferuri prin fratii Oierul,a facut direct sau alti impresari.Cat piti,a fost la Steaua NICIUN jucator nu avea voie sa semneze fratii Oierul(vezi cazul Miu).
Pai uite ce nivel scazut,este in presa la GSP si PRO Sport,dar la un amarat de site.Daca-i faci o poza lu'nea'Imi si obtii trei randuri de la el,crezi ca ai facut interviul vietii!?Sa nu spui ca ai si tu surse de incredere ,ca obtii primul o informatie, ca nu te cred.
Bai, eu,am o meserie respectabila,am jucat si fotbal,dar nu am timp sa fac pe pseudojurnalistul.Adevarul este,ca si iubita lu'mitea,sanziana,simona senzual se cred jurnalista,atunci,daca ele sunt probabil ca esti si tu.....Eu,chiar am jucat fotbal la pitesti in generatia cu Galca,Albulescu si altii.La 18 ani,am ales sa fac o facultate ,care nu-mi permitea sa fac si carte si fotbal.
Asa ca nu-mi spune tu,ca nu ma pricep la fotbal ,daca ai jucat doar fifa pe calculator.
Daca mai faci pe jurnalistul,iti dau un text sa-l analizezi sa vad cum stai cu gramatica.De acord?