CSA Steaua- CSM Bucuresti 70-65
stelistii au inceput in forta meciul, avand la un momentdat cam 9 puncte avantaj. usor usor spre sfarsitul primului sfert au mai scazut ritmul asa ca acesta s-a incheiat 22-17. in al 2-lea sfert Steaua a continuat sa conduca pe tabela, insa a inceput sa sufere pe faza ofensiva, astfel ca la final 2-ului aveam avantaj minim 35-34. Sfertul 3 a fost cel mai slab al Stelei, csm-ul preluand conducerea de la prima faza si pastrand o diferenta de cam 5-6 cosuri pe tabela in favoarea lor. 3-ul se incheie 48-53, Steaua jucand foarte prost pe atac, iar pe aparare nu prea am reusit recuperari.
In fine in ultimul sfert ros-albastrii au revenit in joc, in 2 minute egaland csm-ul, 56-56. dupa care au preluat conducerea si controlul meciului pana la final.
se vede ca eghipa abia se formeaza, asa ca relatiile de joc scartaie uneori, au momente in care le merge jocul de minune, insa si momente in care tot jocul se prabuseste, fara pic de idei in atac, cam ca in sezonul trecut. personal mi-au placut Joshua Jackson (11), care pare a fi noul Mack (pacat ca a plecat) si Lucic Uros (7).
Din cate stiu eu,Steaua Turabo nu are nicio legatura cu ORGANIZAREA DE TIP COMUNIST de la CSA Steaua Bucuresti.Este o organizare exclusiv privata asa cum trebuie sa fie orice echipa normala.Organizarea asta de tip comunist de la csa Steaua a distrus deja sectii ca cea de baschet, handbal,hochei si volei.Cu siguranta vor urma si altele.