Prezent,doar sa ai ce sa postezi ca pina acum nema dobinda - nema rezultate
Astazi au avut loc primele finale cu participare stelista; e vorba de caiac-canoe: C1 -1000 m, unde Leonid Carp a ocupat locul 8, si K4 - 500 m, unde Elena Meroniac a facut parte din echipajul ce s-a clasat pe locul 4.
Fetele din caiacul de 4 au facut o cursa destul de buna, pierzind bronzul pentru un virf de barca in dauna Poloniei. Este un echipaj de perspectiva, cel mai tinar din aceasta proba, cu o medie de virsta de 21 de ani. In curind, dupa ce vor capata ceva experienta, o sa vina si medaliile. Avem un viitor frumos in proba asta, care mi se pare cea mai spectaculoasa din caiacul feminin. De-a lungul timpului, Romania n-a prea contat la K4, cu exceptia echipajului care a cucerit aurul la JO 1984 ( 3 steliste in componenta: Agafia Constantin, Nastasia Ionescu, Tecla Marinescu); sper ca acum se plamadeste o noua formula de exceptie.
Si Leonid Carp s-a comportat onorabil, concurind alaturi de crema C1: Brendel, Vajda, Fuksa. Pentru virsta lui, 18 ani, locul 8 nu este o contraperformanta. Imi pare insa rau ca n-a scos un timp apropiat de cel din semifinale (3:46.493) - cu care, teoretic, ar fi cucerit aurul (cistigatorul, Brendel, a terminat in 3:50.147); probabil ca a fost coplesit de emotii. Oricum, baiatul asta are un potential extraordinar; va aduce multe medalii pentru Romania. Cred ca mai are nevoie de vreo 2 ani in care sa acumuleze experienta si sa-si imbunatateasca tehnica, dupa care va fi una din marile stele ale canoei.
Maine dimineata au loc alte 2 finale la caiac-canoe: K4 - 1000 m masculin (echipaj exclusiv stelist: Burciu, Gavrila, Mironescu, Cameneschi) si K2 - 500 m feminin (cu Elena Meroniac). Eu cred ca fetele de la K2 vor aduce prima medalie pentru Romania.