FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Rangers

«1353637383977»
laur_2324.03.2010 20:09

Felicitari hocheistilor!Sper sa reusesc sa vizionez meciul de maine si apoi sa ajungem la partida nr.7.

Dragoshel24.03.2010 20:11

Joi, 25 martie 2010 18:30 adica maine.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE24.03.2010 20:12

Manie la 18:30.

zob7924.03.2010 20:18

Sa puneti meciul pe tracker, baieti, pentru ca asta e cea mai buna ilustrare a spiritului Stelei, adevarata Steaua pe care o iubim cu totii: mentalitatea de invingator nascuta din lupta pina la ultima picatura de energie. Boz.gorii nenorociti care ne-au spurcat iarasi patinoarul se bucurau deja pentru victorie la 2-0, la 2-1 inca mai faceau semne obscene catre noi, dar si-au luat-o prin toate orificiile la final, au ramas pleostiti precum falu.surile blegi care le-au dat viata. Din toate factiunile din Nord si Sud, nu se poate mobiliza nimeni pentru ca jigodiile astea sa plece imputinate acasa, si sa nu ne mai polueze vreodata aerul? am ajuns in halul asta ca aurolacii mongoloizi, care in anii trecuti se intorceau cu spatele cind se intona imnul Romaniei, sa paraseasca Bucurestiul neatinsi?

DelaNord200224.03.2010 20:24

E lasa ca si noi i-am injurat ani la randul. Dar unii dintre ei merita. La Brasov - Steaua, la inaugurarea patinuarului din Bv, la golul Brasovului a venit ala si a inceput sa ne arate tot felul. In conditiile in care noi nu strigasem NIMIC de oaspeti. Oamenii sunt si putin CRETINI. Bine, la Brasov, nu era NICIUN ROMAN ! Asa ca unii ar merita :boxing:

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE24.03.2010 20:31
Sa puneti meciul pe tracker, baieti, pentru ca asta e cea mai buna ilustrare a spiritului Stelei, adevarata Steaua pe care o iubim cu totii: mentalitatea de invingator nascuta din lupta pina la ultima picatura de energie. Boz.gorii nenorociti care ne-au spurcat iarasi patinoarul se bucurau deja pentru victorie la 2-0, la 2-1 inca mai faceau semne obscene catre noi, dar si-au luat-o prin toate orificiile la final, au ramas pleostiti precum falu.surile blegi care le-au dat viata. Din toate factiunile din Nord si Sud, nu se poate mobiliza nimeni pentru ca jigodiile astea sa plece imputinate acasa, si sa nu ne mai polueze vreodata aerul? am ajuns in halul asta ca aurolacii mongoloizi, care in anii trecuti se intorceau cu spatele cind se intona imnul Romaniei, sa paraseasca Bucurestiul neatinsi?

S-a dodevit inca odata ca avem lideri de caccat.

Geolin24.03.2010 20:50

Ce se ambala grasu' ala la sfarsitul meciului, doamne, de-a dreptul amuzant.

Bai baieti, MAINE este ULTIMUL MECI disputat de stelisti in fata noastra, o sa-i vedem inapoi abia in octombrie... haideti fratilor cat mai multi, chemati-va prietenii, dati massuri pe messenger, raspanditi vorba prin cartier, eu zic ca merita sustinerea noastra din plin la cate au avut de indurat ca sa ajunga aici. In toate meciurile din playoff nu am vazut UN SINGUR jucator stelist care sa ceara pomana, care sa se intinda pe gheata dupa o lovitura putin mai puternica, toti s-au ridicat si au continuat, ca niste adevarati soldati! Da-o-n ma-sa, ii lasam pe boz.gorii astia imputiti, pe parsivii astia care vorbesc si canta in alta limba pe PAMANT ROMANESC sa castige? Sa plece acasa fericiti?

Haideti, mobilizarea, poate la acest ultim meci vom avea onoarea sa avem o galerie asemanatoare celei de la finala cupei, ceva care sa le ramana nenorocitilor pe creier, sa vada doar ros-albastru in fata ochilor (sau deloc ;) ).

saptemai24.03.2010 20:51

fara voce maine, fara voce voi forta!

daca cineva are material sa faca urmatorul mesaj, pe doua randuri: AL 4-LEA PUC / LA M.CIUC!!

baietii stiu ce inseamna!

HAI Steaua! ce bine ma simt cand scriu, gandesc si simt asta!

cate ne-a rapit ciobanul asta nenorocit.....

Steaua SUNTEM NOI!

HAI BAIETI, INVINGETI PENTRU NOI, PENTRU ROMANI, PENTRU Romania!!! maine pe flamaropol si sambata sa le definitivam inmormantarea chiar in Harghita!

HAI Steaua!

Geolin24.03.2010 20:57

Ah da, ce le-as mai fi dat foc la tricoul ala al lor mare... ehehe..

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE24.03.2010 21:08

Intr-un fel se simt mai bine cu spectatori putini decat cu patinoarul plin, dovada cupa am pierdut cu patinoarul piln.

AG24.03.2010 21:10

in ce hal am sarbatorit pe gheatza in fata ungurilor, fierbeau acolo in tribuna si le cantam =))

zob7924.03.2010 21:15
Ce se ambala grasu' ala la sfarsitul meciului, doamne, de-a dreptul amuzant.

Bai baieti, MAINE este ULTIMUL MECI disputat de stelisti in fata noastra, o sa-i vedem inapoi abia in octombrie... haideti fratilor cat mai multi, chemati-va prietenii, dati massuri pe messenger, raspanditi vorba prin cartier, eu zic ca merita sustinerea noastra din plin la cate au avut de indurat ca sa ajunga aici. In toate meciurile din playoff nu am vazut UN SINGUR jucator stelist care sa ceara pomana, care sa se intinda pe gheata dupa o lovitura putin mai puternica, toti s-au ridicat si au continuat, ca niste adevarati soldati! Da-o-n ma-sa, ii lasam pe boz.gorii astia imputiti, pe parsivii astia care vorbesc si canta in alta limba pe PAMANT ROMANESC sa castige? Sa plece acasa fericiti?

Haideti, mobilizarea, poate la acest ultim meci vom avea onoarea sa avem o galerie asemanatoare celei de la finala cupei, ceva care sa le ramana nenorocitilor pe creier, sa vada doar ros-albastru in fata ochilor (sau deloc ;) ).

Asta e ideea, prietene....vad atita energie consumata pe subiecte legata de echipa de fotbal, unde momentan duhul Stelei nu mai salasluieste, insa pe nimeni nu-l doare sufletul ca la hochei, unde indiferent de rezultat avem o echipa de care putem fi mindri din toata inima, niste boz.gori nenorociti ajung sa domine spatiul sonor al unui meci din finala jucat la Bucuresti. Conform relatarilor din ziare, primul meci de la Ciuc, in care am condus cu 2-0, a fost castigat de mizeriile minoritare doar datorita atmosferei facuta de jigodiile din tribune. Intr-un oras ca Bucuresti, care ineaca in urina la orice ora enclava spurcata din harghita, nu se pot gasi citeva sute de stelisti adevarati care sa duca echipa noastra spre victorie?

in ce hal am sarbatorit pe gheatza in fata ungurilor, fierbeau acolo in tribuna si le cantam =))

Ce le-ati cintat? nu se auzea pina sus...

fredysteaua24.03.2010 21:32

multe si marunte ... pana au intrat jandarmii ...

tin sa aplaud gestul baietilor de prin tribune care au cantat atat cat au putut cu echipa :) felicitari baieti.

dayra24.03.2010 21:38
Ce le-ati cintat? nu se auzea pina sus...

uNGARIA ne suge ****!

saptemai24.03.2010 22:10

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/stea-...evenire-5775287

"Încă speram la o minune" trona aseară pe un banner imens afișat la una din tribunele Patinoarului "Mihai Flamaropol". Fanii Stelei mai tinteau un miracol, asa cum facuseră favoritii lor la Ciuc, duminică seara: o victorie care mentinea Steaua Rangers in lupta pentru titlu.

cum se simt juniorii?! :)

MadFroG24.03.2010 23:22
Intr-un fel se simt mai bine cu spectatori putini decat cu patinoarul plin, dovada cupa am pierdut cu patinoarul piln.

Nu se compara , in cupa e un singur meci , in finala campionatului se joaca cel putin 4. Deja de la meciurile 5-6-7 mai mult conteaza entuziasmul si energia ramasa dupa atatea meciuri si baietii au nevoie de sustinerea noastra. Plus ca ungurii (aia de pe gheata) au fost terminati astazi, i-am dominat copios fizic , incepusera sa paseze prin spatele portii lor desi erau in dezavantaj pe tabela. Maine ar trebui sa-i dominam si in tribune ca sa fie show-ul complet

saptemai25.03.2010 06:04

nu uitati ca mongoloizii mai joaca si in Liga mol.

in sezoul regulat a fost un avantaj, pentru ca au fost tot timpul in priza meciurilor serioase. ex: cand n-am reusit sa-i batem in timpul regulamentar sa terminam pe primul loc (4-3).

una e sa joci o luna jumate cu dunarea, sportul si progym si hop dupa aia cu ciucul si alta e sa ai cu nz stars, ujpest, dab docler, f.varos etc, si sa vina si meciurile cu Steaua.

dar pe masura ce meciurile se aduna si finala se duce inspre meciurile finale, mongoloizii sufera, si aseara s-a vazut ca erau franti fizic dar mai ales psihic la 2-2.

HAI Steaua! AZI 3-3!

mstef25.03.2010 06:38

Sper sa egalam scorul la general si sa avem sansa unei deplasari la b0zgori acasa. Daca am castiga campionatul asta le-am da la m**e b0zgorilor din federatie in primul rand.

Fane25.03.2010 12:30

Baietii,ne roaga Cristi Carlan sa venim cat mai multi diseara la patinoar,fiind ultimul meci acasa s-ar bucura sa vada tribunele pline mai ales ca este si ziua de nastere a lui Ioan Timaru ( face 36 ani )

pukka25.03.2010 12:37
Baietii,ne roaga Cristi Carlan sa venim cat mai multi diseara la patinoar,fiind ultimul meci acasa s-ar bucura sa vada tribunele pline mai ales ca este si ziua de nastere a lui Ioan Timaru ( face 36 ani )

Este ziua de nastere si a lui Konstandi , deci cu totii la meci .

Arian25.03.2010 14:00

Din cate am vazut, meciul de astazi nu e televizat. Deci in mod normal ar trebui sa vina mai multa lume la patinoar.

AG25.03.2010 14:08

multi probabil habar nu au unde este patinoarul .. na d'aici

251608254bab6e59ae43e.jpg

mstef25.03.2010 19:57

Mwuie la b0zgori cu steagul lor cu tot.

saptemai25.03.2010 20:10

tin sa-i salut pe sudistii care au venit doar ca sa faca act de prezenta si si-au adus aminte sa cante la 2-5.

AG25.03.2010 20:13
Mwuie la b0zgori cu steagul lor cu tot.

nu am observat pana la urma, ala era cumva un steag cu ungaria mare ?

«1353637383977»