pacat .....
pacat .....
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOl, tiganel!
Jucam fantastic.Nu le-a luat decat o ora pentru a inscrie impotriva echipei clasate pe penultimul loc in Liga secunda.
Fantastic joc!
ne canta prohodul in optimi....
Na, ca v-a dat Banel peste bot la toti, carcotasilor!... ![]()
Bravo Banel,tu esti viitorul Hagi ,Popescu si Petrescu la un loc!
Lasand gluma proasta la o parte, de-a dreptul exagerata bucuria tiganului de la gol,nici cand a marcat pe Bernabeu nu s-a bucurat asa!...
Nu, dar era evident pt oricine care se pricepe la fotbal. Banel e cel mai bun de pe terenBai ce filing ai avut;)vii din viitor?
naspa de noi, mai bine ne faceam de kkt azi sa pierdem, decat sa ne facem in optimi
Banel e cel mai bun de pe teren![]()
Abia acum mi-am dat seama.
Ce doar de pe teren,si din afara lui,Banel iz da best! ![]()
Glumim,dar ne prezentam penibil la ora actuala.Vai de noi in meciurile ce vor urma...
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Gol tiganel.
Ma bucur ca a revenit Szekely!
Auuuuuzi ma tu Ribery din Ghencea
ahaha
))
Cum era faza aia cu Apostol? Ca joaca numai cand e apt 100%? Cred ca 100% fac din bucati adunate toti fostii urzicati adusi cu mare tam-tam la Steaua. Acum avem o gramada de jucatori si nu avem fata de echipa nici macar cat aveam cu Piturca in primele etape...si atunci ne chinuiam, dar acum e jale. Ma uitam de exemplu la Surdu...n-a crescut el ca valoare prea mult fata de acum 2 ani cand il fluiera tot stadionul...dar acum pare lider in teren in raport cu ceilalti coechipieri...suntem jale!
Am invins !!!
Edy !!!
am dovedit ca suntem " superiori"
)
ce sa mai... i-am subordonat =))))))
Importante sunt cele 3 puncte ![]()
Am vazut o asemanare cu jocul din anglia. Chiar am dominat adversarul si am jucat foarte bine mai mult de o repriza.
mda ... victoriile aduc victorii aa ?? ... ce sa zic de meci , e greu sa joci contra unor copii de 17 18 ani , motivati ,poate chiar si bine pregatiti . Banel , in prima repriza a avut vreo centrare buna , sau vreo pasa , ca stiu ca in a2a i-a iesit vreo 2 \:D/ . Eh ...
Ii doresc succes din tot sufletul lui Edi.Fara niciun fel de ironie!
Ii doresc succes din tot sufletul lui Edi.Fara niciun fel de ironie!
Mda, pacat ca nu poate sta mai mult de 1 luna pe banca ... ![]()
Cred ca retrogradam anu asta.
Eu cred ca migi are licenta pro da' nu stie nimeni ... serios acum .
sa te auda D-ZEU
sunt oare ironic ... ???sincer sunt satul de toata porcaria asta ![]()
Ma trezit Banel cu golul.Un meci plictisitor,mai multa actiune a fost aicea pe forum
,felicitari Tatarusanu si... si cam atat singurul om care a mai miscat nu de alta da era sa faca Latlovevici un mare assist pentru craioveni.Ca veni vorba,l-a reprofilat noul antrenor (Gigi) pe Szekely ca mijlocas dreapta sau i-a zis din nou Dan Petrescu unde sa il puna?
Avand in vedere ca am reusit sa subordonam una dintre cele mai puternice echipe cu care putem cadea (echipa de pe penultimul loc Liga a 2a seria a2a ,sorti au fost cruzi)cred ca echipa antrenata de guie este favorita impreuna cu rivala de moarte care s-a calificat deasemenea dupa un joc greu,jucat in mare parte de arbitri,sunt favorite pentru castigarea mult doritului trofeu.Ce sa mai zic,Steaua joaca ca Barcelona,Napoli fiti cu bagarea de seama ca o sa dati... pardon luati 3-4 goluri pe Ghencea!
Edy : "Am pregatit jocul in asa fel incat sa castigam."
Tare!Parca pregateste cineva un joc sa-l piarda...
Eu cred ca migi are licenta pro da' nu stie nimeni ... serios acum .
La banii lui si normal. Ii da 1000 de euro lu' Radulescu si pac licenta pro de antrenor! ![]()
@ red&blue_boy: Declaratiile de genul asta fac parte din stereotipurile fotbalului ... neinteles. ![]()
Edy : "Am pregatit jocul in asa fel incat sa castigam."Tare!Parca pregateste cineva un joc sa-l piarda...
"Baietii au fost ok si au raspuns super."