FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan CFR Craiova - Steaua 0-1 (0-0)

«1345»
PDorinF23.09.2010 19:59

Felicitari Steaua pentru calificare ! :hai_steaua::steag_cruce_invers:

kapelini23.09.2010 19:59

eee...am spus eu ca ii rupem cu 1-0??? mi.a placut foarte mult 3 folbaliatori de la Steaua....Banel...Surdu..Apostol

1-Banel=toate centrarile in adversar...sau le pierdea inainte s.a centreze.

2-Surdu=capu in jos si buummmm..spre poarta

3-Apostol= cred k se gandea deja la meciul cu Otelul..ca parca era din alt film.

In rest...toate bune si frumoase..cu Edy...facem treaba(mare)cred.

blindica23.09.2010 23:15

Nu poate sa afirme cineva ca in minutul 60 Ilie Dumitrescu i-ar fi avut in teren pe Stancu,Bilasco si Surdu, iar pe Apostol si Ricardo la mijloc.Da,ultimii doi nu sunt in cea mai buna forma,isi vor reveni.Szekely a revenit.Banderola cu siguranta nu va ramane la Nicolita,ah,cel putin sper...

Steaua: Tatarusanu, Bonfim, Galamaz, Gardos, Brandan, Banel, Apostol, Ricardo, Onofras, Surdu Bilasco .Un fel de 1-4-2-2-1-1 sau 1-4-3-2-1,formule ceva mai ofensive decat ''adormitoarele'' lui Ilie Dumitrescu.

Atentie: cu cat va luati mai mult de jucatori,cu atat va asemanati ciobanului.Cel putin in maniera in care criticati caterincos si nu pe baza statisticilor,a faptelor din teren.Singurul jucator care chiar si-a depasit timpul este Nicolita,care nu are ce sa mai indrepte nici daca ar marca 200 de goluri si fiecare centrare ar fi pasa decisiva.

Certitudinea este ca la Steaua este haos general,nu putem sa ne mintim c-am avut o sumedenie de ocazii si doar nesansa si nesabuinta au dus la un scor scurt de 1-0,cu una din codasele Ligii a 2 a.

Edi Iordanescu nu este vinovatul in problema clubului,macar a avut bunul simt sa spuna ca Anghel Iordanescu il sfatuieste,si poate nu doar respectivul,am spune noi.

Alt lucru de remarcat : Steaua nu a luat in deradere meciul,au fost foarte multi titulari sau jucatori care,in mod normal,ar trebui sa joace constant.Un esec in Cupa,acum,ar fi semanat furtuna inaintea urmatoarelor 2 meciuri extrem de importante.

Alex88pl24.09.2010 00:13

calificareeeeeeee!maine seara bambu pt baieti sub comanda d-lui edy!

Lari24.09.2010 00:24

Esti magar! Edi e insurat, va avea un copil si tu esti magar! :D

mountytoma24.09.2010 07:27

meci mare, super joc, ce sa mai zicem. norocul nostru ca oltenilor mici le-a fost frica, altfel ne-o trageau!

cu exceptia lui Banel, care a fost penibil ca de obicei (golul este 99% opera lui Surdu, cel mai bun om de pe teren), nu poti sa spui ca e vreunul care a jucat prost, dar nici cine stie ce fotbal nu am vazut. adica jucam iar la alibi, sa nu se spuna ca jucam prost... dar nu jucam nimic bun. pentru mine asta inseamna ca echipa este antrenata de maimuta de la loja. edi Iordanescu este doar de fatada, pentru interviuri. la care nu se descurca rau, are ceva bun simt si masura in ceea ce spune. insa echipa nu o face el. cand in primul 11 este tiganul, cand primul jucator scos din teren la schimbare nu este tiganul, e clar ca gibonul face echipa. de-asta am ajuns sa il urasc atat pe tigan. altfel, e demn doar de mila, sincer

gardos a jucat bine dar nu prea a avut ce face, tatarusanu a fost atent exact atunci cand trebuia, galamaz a facut cateva gafe mici, apostol si ricardo au jucat neasteptat de bine, bonfim isi intra incet in forma, bilasco a avut o singura sansa mare pe care a ratat-o...

insa Surdu dupa mine e singurul care are atitudine de capitan la Steaua. este singurul conectat la meci 100% din prima secunda pana dupa ultimul fluier al arbitrului. si singurul care da pase de gol cand ar putea sa incerce singur poarta!

Astristul24.09.2010 10:28
Esti magar! Edi e insurat, va avea un copil si tu esti magar! :D

Daca un om e insurat si va avea (sau are) copii, nu inseamna automat ca e si "de casa"! Mai sunt si exceptii! ;)

RobYnho24.09.2010 13:39

@ Lari

Nimeni nu-ti intelege ironiile. :))

S.S.Lazio25.09.2010 17:34
meci mare, super joc, ce sa mai zicem. norocul nostru ca oltenilor mici le-a fost frica, altfel ne-o trageau!

cu exceptia lui Banel, care a fost penibil ca de obicei (golul este 99% opera lui Surdu, cel mai bun om de pe teren), nu poti sa spui ca e vreunul care a jucat prost, dar nici cine stie ce fotbal nu am vazut. adica jucam iar la alibi, sa nu se spuna ca jucam prost... dar nu jucam nimic bun. pentru mine asta inseamna ca echipa este antrenata de maimuta de la loja. edi Iordanescu este doar de fatada, pentru interviuri. la care nu se descurca rau, are ceva bun simt si masura in ceea ce spune. insa echipa nu o face el. cand in primul 11 este tiganul, cand primul jucator scos din teren la schimbare nu este tiganul, e clar ca gibonul face echipa. de-asta am ajuns sa il urasc atat pe tigan. altfel, e demn doar de mila, sincer

gardos a jucat bine dar nu prea a avut ce face, tatarusanu a fost atent exact atunci cand trebuia, galamaz a facut cateva gafe mici, apostol si ricardo au jucat neasteptat de bine, bonfim isi intra incet in forma, bilasco a avut o singura sansa mare pe care a ratat-o...

insa Surdu dupa mine e singurul care are atitudine de capitan la Steaua. este singurul conectat la meci 100% din prima secunda pana dupa ultimul fluier al arbitrului. si singurul care da pase de gol cand ar putea sa incerce singur poarta!

foarte bine subliniat , insa , as completa la "capitolul " gardos . Se vede ca inca e necopt chiar daca nu a avut mult de lucru in aparare. In schimb,formatia care a fost aleasa de edi Iordanescu as vedea-o si in primul 11 de campionat , nu numai in cupa , exceptandu-l pe Banel , pe care , jur ,ca nu inteleg ce cauta la clubul asta.

Se observa ca ricardo,galamaz,apostol bilasco se cunosc suficient de bine inca de pe vremea de cand jucau la Urziceni si asta ar fi un mic mare ajutor ..pana la coada,cata rabdare sa mai avem ?

banelinho_1626.09.2010 15:32
foarte bine subliniat , insa , as completa la "capitolul " gardos . Se vede ca inca e necopt chiar daca nu a avut mult de lucru in aparare. In schimb,formatia care a fost aleasa de edi Iordanescu as vedea-o si in primul 11 de campionat , nu numai in cupa , exceptandu-l pe Banel , pe care , jur ,ca nu inteleg ce cauta la clubul asta.

Se observa ca ricardo,galamaz,apostol bilasco se cunosc suficient de bine inca de pe vremea de cand jucau la Urziceni si asta ar fi un mic mare ajutor ..pana la coada,cata rabdare sa mai avem ?

Uraaa Steaua va lua anu asta eventul fular-campionii

Stiam ca daca joaca Banel vom castiga sigur :steag_cruce_invers:

«1345»