Eu zic ca sar putea sa fie un meci greu, acum nu poti sti ce iti rezolva viitorul. ![]()
Eu zic ca sar putea sa fie un meci greu, acum nu poti sti ce iti rezolva viitorul. ![]()
Nu batem
! Se baga cineva la un mic "bet" ? ![]()
Nu batem! Se baga cineva la un mic "bet" ?
![]()
Daca batem nu mai postezi o saptamana, daca nu batem, doar 3 zile, te bagi? ![]()
Daca batem nu mai postezi o saptamana, daca nu batem, doar 3 zile, te bagi?![]()
Nu merge ! ![]()
pe prost.ro scrie ca szekely a facut deplasarea la Craiova..cam ce sanse are sa joace diseara?
pe prost.ro scrie ca szekely a facut deplasarea la Craiova..cam ce sanse are sa joace diseara?
Vedem diseara , cred ca va intra
, insa prosport si gsp sunt cele mai mincinoase holdinguri din Romania !
Sa joace Szekely si adios Banel uuuuuuuuu!!!
Cam cati suporteri stelisti vor fi la meci ? ![]()
Cam cati suporteri stelisti vor fi la meci ?
5.469 +/- 64
Cam cati suporteri stelisti vor fi la meci ?![]()
depinde de mijlocul de transport cu care se face deplasarea...rols sau maibah! si cred ca te referi la "suporterii adevarati",nu?!
Daca nici pe descultii astia nu ii batem inseamna ca am ajuns rau , da rau de tot
Dc sunteti asa pesimisti..?? Steaua o sa bata;) ![]()
![]()
![]()
![]()
Steaua o sa bata , o sa faca eventu' si toate o sa fie bune si frumoase. Simplu , nu ?
Gandirea suporterului ce vine la stadion pentru Steaua nu pentru migi
Diseara o sa-i rupem , o sa fie un 2-1 fara drept de apel
Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Gardos Brandan - Nicoliță, Apostol, Ricardo, Onofraș - Surdu, Bilasco
Rezerve: Lungu, Abrudan, B. Stancu, Bicfalvi, Latovlevici, Szekely, Marinescu
Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Gardos Brandan - Nicoliță, Apostol, Ricardo, Onofraș - Surdu, Bilasco
Rezerve: Lungu, Abrudan, B. Stancu, Bicfalvi, Latovlevici, Szekely, Marinescu
Poti pune doar initialele ca ma impusc T_T te rog
Steaua la cat incepe? ca vad ca Unirea Urziceni - gaz metan CFR Craiova a inceput..
Baaaa daca o tin tot asa cade peretele,incredibil bilasco rateaza ca un superstar si Banel vrea sa dea calcai si nu nimereste mingea.. de ras ma de ras..Sfatul meu: luati o gura de whisky si o sa va distrati cum nu ati mai facut-o..
Il cam domina Busu pa Ciorel
Imi place cum joaca Steaua cu Edy...
Ce bine jucam!!!Doar ca nu marcam!
Banel e mai tare decat Lionel!
ba adevarul e ca jucam mult mai bine ca Barcelona
Domnilor, viitorul suna bine!Apa plata avem,ochelari cu rama subtire la fel,gesturi din incheietura -regulamentar, ce ne lipseste?
Ce bine jucam!!!Doar ca nu marcam!Banel e mai tare decat Lionel!
Ai fost ascultat...Mai cere o data si dam gol...
duminica vom subordona pe Otelul, iar joi nici numai vb ce le vom face celor de la napoli
Domnilor, viitorul suna bine!Apa plata avem,ochelari cu rama subtire la fel,gesturi din incheietura -regulamentar, ce ne lipseste?
Ce figuri are pisalaul de pe banca.