FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incidente T2

«1234515»
Vladb329.08.2010 20:39

@Joga Bonito

Aici n-ai dreptate! Tu la ce varsta ai fost prima data pe stadion!? Eu, unul, am fost dus de bunicul meu la 6 ani pe Ghencea!

stix29.08.2010 20:40
Bogdanos: Azi cei de la sud mi s-a parut ca au venit degeaba pe stadion. Efectiv au venit si au stat:

ASTA E GENUL DE SUPORTER CARE TREBUIE BATUT DE SUDISTI FARA MILA!!!!!!

Taci ba din gura!

heroine29.08.2010 20:40

@ Bogdanos. Nordul nu a fost evacuat. Au plecat doar oamenii lui mustata atunci cand acesta a dat ordinul sa "intram" in Peluza Sud.

mihai02429.08.2010 20:41

buna ideea cu gaura din gard,tiganii aia ne-au injurat,huiduit tot meciul pana nu au mai avut ce huidui ca eram fata in fata

Alex88pl29.08.2010 20:41

nu s-a batut nimeni ma. lasati basmele.

Vladb329.08.2010 20:42

CITAT
alleN1:

Deci nu a fost nici un/o copil,fata,batran decat tarani care nu se mai incapeau in carcasa lor

@vlad au venit ce`i de la Nucleo in frunte cu body care avea arcada sparta si a inceput sa loveasca si pe cei de la T2 care ieseau pe langa sala ,

Principalii vizati erau cei de la Sud! Altfel, de ce tipau ca disperatii: "Care esti baaaaa de la Sud!?"; "Hai vitejiloorrrr, unde sunteti!? Va rup capu`!!". Sunt sigur ca Mustata a primit un semnal de sus, ca sa faca "ordine"!

steaua forever tm29.08.2010 20:42

46

CoZzMy24

nu se face, dar se practica...pacat, peluzele au idei interesante si cu substrat (de cele mai multe ori depasesc nivelul de inteligenta al celor mai multe galeri), dar isi arata adevaratul devotament atunci cand le ridici pretul la bilete si nu mai fac deplasarile....

Dj29.08.2010 20:42

CITAT
dee: @saptemai poate ar fi bine sa anunti din timp oamenii ca ai de gand sa faci un raid prin tribuna, macar sa nu se mai oboseasca sa vina la stadion.

nu cred ca e momentul sa fii ironic.doar ca sigur prin comportamentul asta se pierd si stelisti adevarati, scarbiti de tot ce se intampla cu Steaua - inclusiv scandalurile din galerie, tribuna etc.

Azazello29.08.2010 20:42
Joga Bonito:

*Alecs*:

<div class='quotetop'>CITAT(Tornado @ Aug 29 2010, 10:56 PM) 526640[/snapback]

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CITAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->*Alecs*:

Si fata aia merita sa fie calcata in picioare de Nord ?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

fata aia unde era ? Da' ia spune-mi tu mie copiii aia de 5 ani care alergau pe acolo meritau sa fie speriati in halul ala ? sa fuga parintii cu ei in brate ca sa ii scape ?

Dar parintii acelor copii ce educatie le ofera cand ei injura de mama focului si arata mu.ie ?

Eu nu inteleg de ce va duceti copiii la meci. Nu inteleg ce plm de satisfactie aveti voi daca va duceti plozii intr-un mediu obscen si murdar. Ducandu-i acolo va meritati soarta.

@Joga, la ce varsta ai fost prima data la un meci? dca eu vreau sa-mi transmit pasiunra copiilor, cum s o fac?

EvilKid29.08.2010 20:44

si cu fata aia ce ati avut? daca moare cine plateste zmeilor?

Steaua1947^29.08.2010 20:44

RESPECT Peluza Sud !!

Ce nu stiu e ce-a facut Garla(macar dati-mi PM cei care stiti si spuneti-mi ) ...am inteles ca e ceva legat de niste mesaje .

Nordu' vandut , acum a fost mai clar ca niciodata.

mstef29.08.2010 20:44

CITAT
uvictor:Foarte tare mesajul celor de la Vacarm parca, cel cu Ilfovul.

Nu a fost mesajul celor de la Vacarm ala :)

shock29.08.2010 20:45

unu la mana.... ar trebui baietilor de la sud sa le de-a de gandit usurinta cu care au intrat in sectorul t2

doi la mana ,,,daca la urmatoarea actiune de genu asta sunt iar bruscati oameni si mai ales copii nevinovati nu faceti decat sa va discreditati in fata celor si asa din ce in ce mai putini care va respecta si va sustin

'presa' abia asteapta astfel de momente ..

in rest doar un VPM

radutheodor29.08.2010 20:45

CITAT
EvilKid:

E in stare grava?

alleN129.08.2010 20:45

oricum degeaba vorbim noi acum ca Mustacioara la ora asta isi incaseaza cascavalu de la cioban

Dj29.08.2010 20:45

CITAT
EvilKid: si cu fata aia ce ati avut? daca moare cine plateste zmeilor?

stii sigur ca a batut`o cineva? din ce am vazut bataie si`au luat doar aia cu gura mare

Vladb329.08.2010 20:47

CITAT
Inima ros-alb@str@:

Ce bine imi pare ca au intrat SUD-istii peste T2, se vedea frumos de la Nord...

Pleaca ciobane,

Pleaca ciobane,

Du-te si lasa-ne !!!!

...

V.P.M.

Si cum s-a vazut de la Nord, cand Mustata&co au venit la iesire si strigau ca disperatii: "Care esti baaaaa de la suuudd!? Haideti vitejilor sa va vad, ca va rup capu`"!! Tot frumos, nu?!

Dj29.08.2010 20:47

CITAT
Steaua1947^: Nordu' vandut , acum a fost mai clar ca niciodata.

nu tot nordul, cand ieseam erau vre`o 2 de la insurgentii care`l injurau pe mustata :)

EvilKid29.08.2010 20:47

a fost injunghiata si a venit salvarea sa o ia, este in stare critica, la faza asta a reactionat nordul daca sunteti asa curiosi

Joga Bonito29.08.2010 20:48

CITAT
katharos:

Singura mare dezamagire in aceasta seara a fost sa vad cum acele persoane (fosta sUD), langa cei care am strigat impotriva cREDITORULUI, au sarit sa mai bata si ei pe cineva. Oare ce vina aveau acei copii? Ce simti oare in momentul in care lovesti un parinte avand un copil in brate? Daca aveati nevoie de incidente oare de ce nu ati sarit gardul pentru a va bate cu spurcatii de la Poli? Pacat....tare pacat.

Trebuia sa puna cineva la punct sleahta de pseudo-sustinatori ai Stelei. Salut initiativa Sudului! Pe viitor cetatenii ''gen Gol_Dukat'' vor sti sa stea acasa impreuna cu copiii lor sa sparga seminte in fata TV-ului.

@Vlad, pe vremuri lumea circula cu calul, acum se foloseste masina. Ce-ar fi sa te adaptezi vremurilor si sa nu mai impui copilului stadionul? Macar cat e jigodia de Fecali la club.

I.N.Money29.08.2010 20:48

Depinde de care fata vorbeste. Daca vorbeste de vreo fata prinsa in episodul din t2, nu stiu, dar daca vorbeste de cea prinsa in meleul provocat de stim noi cine in afara, atunci da, are perfecta dreptate.

gio_stgloria29.08.2010 20:48

ce fata ?

steaua forever tm29.08.2010 20:48

da' conteaza daca moare sau nu, daca a luat bataie sau nu, daca s-au spart capete sau nu ???

conteaza actiunea in sine .... mai e o speranta, doar vreo 10-12 au sarit sa faca ordine, restul au stat pe pace...

heroine29.08.2010 20:49

@ EvilKid

Sa inteleg ca cei de la sud au injunghiat o fata care era la t2 ?

un stelist29.08.2010 20:49

CITAT
Dj:

CITAT
dee: @saptemai poate ar fi bine sa anunti din timp oamenii ca ai de gand sa faci un raid prin tribuna, macar sa nu se mai oboseasca sa vina la stadion.

nu cred ca e momentul sa fii ironic.doar ca sigur prin comportamentul asta se pierd si stelisti adevarati, scarbiti de tot ce se intampla cu Steaua - inclusiv scandalurile din galerie, tribuna etc.

foarte adevarat...singurul meci la care voi mai calca pe Ghencea pana pleaca Jiji fecali va fi cel cu Liverpool..

nu stiu cat de adevarata e "pentru Steaua ne dam viata"....nu stiu cine accepta sa incaseze o bataie buna..chiar si un pumn ..pentru niste jucatori care iau zeci de mii de euro pe luna si ii doar undeva de meci si pentru un cioban care face milioane de pe urma Stelei..

mi-e scarba de mizeria asta..

«1234515»