FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incidente T2

«123415»
alleN129.08.2010 20:10

Tornado samantarule care primesti 10$ sa vi la stadion dak nu erai TARANII tai care faceau gesturi caracteristice nu se intampla asa si stai linistit k nu si-a luat nici un sudist bataie sau esti tovaras cu "body" eroul de la nucleo care facea pe smardoiu ?

Kellerman29.08.2010 20:12

Nu cred ca e greu de intuit. Probabil a fost o bataie intre SUPORTERII ADEVARATI si cocalari. Sunt de acord cu cei de la SUD care au sarit la bataie, asta e singura solutie, cocalarii si tiganii trebuie batuti, altfel nu inteleg.

saptemai29.08.2010 20:13

@misulikca

cred ca avem definitii diferite pentru "oameni".

cei care au fost "verificati" au fost "verificati" pentru ca injurasera aiurea in tramvai cum fac toti cocalarii noii generatii de "stelisti" care populeaza Ghencea mai nou.

le: acu' m-am prins ca faceai misto. my bad.

bobo_PH29.08.2010 20:16

la intrebarea : ce masuri vetzi lua impotriva suporterilor care s-au batut ... sau ce parere aveti ... adresata creditorului.

Raspunsul : cine sunt eu sa iau masuri .. eu sunt creditor, nu iau nici o masura !

De asemenea sustine ca nu a vazut cele intamplate.

No comment

S.S.Lazio29.08.2010 20:17
misulikca: RUSINE BHAAAAAA:)) De ce ati dat in niste oameni?ANIMALELOR!! De ce nu incurajati echipa? Face.ti bha proteste acasa la voi,pe strada,in pauza:D dar cantati ,bucurativa cand da Steaua gol:

tu de unde ai aparut , mon cer ?

David_Steaua200729.08.2010 20:17

Am fost in zona si ce pot sa zic...desi sunt de acord 100 % cu ce face SUD-ul in seara asta au gresit putin!!Cand i-au luat la control pe cocalari nu s-au gandit ca o sa avem de suferit si noi ceilalti(desi putini la numar fata de fauna existenta la tribuna a 2-a)

Nu stiam de ce vin atatea sute de oameni spre mine...In fine,i-am si zic baiatului imbracat in negru care zicea sa plece toata lumea acasa ca nu suntem toti genul ala de oameni ce nu au ce cauta pe stadion

si ca ii sperie pe toti(mai era un baiat cu chelie langa el ,de stateau jos la un moment dat,putin mai intelegator)!!

Treaba nasoala e ca au avut de suferit si unii care nu meritau si ca o sa iasa Dumitru Dragomir iar cu legea lui de kkat!!

Nu stiu ce sa zic!!

Vladb329.08.2010 20:18

Tocmai ce-am venit de la stadion, cu un gust extrem de amar. Nu e legat de joc, desi nici acesta n-a reusit sa-mi indulceasca starea de greata. Stare de greata provocata de cei prezenti pe stadion, indiferent c-au fost de la N, S, T2.

Pe scurt, ca sa stie lumea ce s-a-ntamplat:

La golul egalizator, Sudul a inceput sa-i adreseze injurii creditorului.

T2 a inceput sa-i fluiere si sa le arate degetul mijlociu.

In min 85, multi de la T2 au inceput sa paraseasca stadionul (cocalari, tigani, dar si oameni normali, cu copii/neveste/iubite). Sudul reactioneaza cu aplauze ironice, si celebra scandare: "Veniti pentru rezultate/ N-aveti pic de demnitate!". "Suporterii" ce plecau cu 5 min inainte de finalul meciului au reactionat cu injurii si degetul mijlocit ridicat, moment ce-a starnit furia Sudului, si aprox 10-15 sudisti au intrat peste T2, si au impartit pumni in stanga si dreapta (principalii vizati fiind curajosii ce fluturau degetu` mijlociu). A fost hazliu si jenant ce s-a intamplat, tot T2 luand-o la fuga, desi repet, doar maxim 15 sudisti au reusit sa sara gardu`! Meritau, nu pot sa zic nu, insa, erau si multi oameni (cu copii/neveste) ce au devenit victime colaterale. Multi dintre viteji s-au dus la mijlocul T2-ului, sa fie sub protectia celor de la Shelter.

Dupa finalul meciului, brigada lui Mustata (aprox 10-15 oameni, multi de la Clanul Sportivilor) au venit spre iesirea Sud-T2, intreband infuriati: "Cineeeee e baaaa de la Sud, ca va omor!!!" S-a increat o imbulzeala incredibila, multi au cazut iarasi victime colaterale (am vazut fete pe jos, calcate in picioare de cei ce fugeau speriati, copii plangand). Au fost cativa sudisti ce-au primit lovituri in stomac, cap de la brigada lu` Mustata, care tipa: "Gata baaa!! V-am respectat decizia, da v-ati luat-o-n cap! Pe viitor nu mai intrati pe stadion! Gata cu voi, VA INTERZICEM (de specificat ca inainte de meci, Dorin si cu alti baieti de la N se salutau cordial/ca sa nu folosesc un alt termen cu Argaseala) iar!"

Faptele sunt prezentate exact cum s-au intamplat, cum le-am observat din mijlocul actiunii, restul judecati voi! Eu unul sunt prea scarbit s-o fac!

Urat, urat, urat!!!

Dj29.08.2010 20:19
CITAT
Azzido:
CITAT
Azzido:
CITAT
CoZzMy24: dece s-au batut aia la stadion??? auzisem cv d un conflict t2 - Peluza Sud ...
Nord vs Sud mai exact.
rectificare: doar niste contre. nimic deosebit. cei de la t2 au fost putin capsati de sudistii pe care ii injurasera cu cateva minute inainte, deci **** cocalari!
hai sa ti zic eu mai exact. desi nu aveam de gand sa vin la acest meci (am abonament de vre o 6 ani) 2 amici din provincie, fiind prin Bucuresti sa`si rezolve diverse treburi m`au rugat sa`i duc in seara ast ala meci, fiid si ei stelisti si cu posibilitati mai mici de a vedea Steaua in templu foarte des.am fost si le`am cumparat bilete azi dimineata la singurul sector unde mai erau bilete la tribuna 2, cel de langa sud.nici o problema pana la golul spurcatului de Gurita...apoi sudul a inceput sa injure pe oier, taranii din jurul nostru pe sud..si asa mai departe.era unu langa mine mai ca facea spume bagandu`si si scotandu si din "drogati". i`am zis sa se potoleasa, ca nu are nici un drept sa`i injure, am incercat sa`i explic ca baietii aia de la sud sunt Steaua..n`ai cu cine...era fixat pe ei...si deodata apar baietii prin gard.deodata toti au luat`o la fuga, speriati...nu si eu si cei 2 amici ai mei...am zis ca stau acolo, n`am facut nimic, din contra ii repsect foarte mult pe cei din sud, insa ne`am luat si noi trei inruaturi, impinsaturi, imbranceli, unul din prieteni si o palma total nejustificata pentru ca "nu am plecat acasa" ... nu era normal ca la "interventia" asta sa dea si in noi, cei care nu le`am facut nimic, ba din contra am incercat sa`l potolesc pe idiotul ala din spatele meu. din ce am mai vazut cand am fost "rugat" sa plec aia cu gura mai mare de prin tribuna si`au furat`o..nu f rau dar si`au luat`o...
katharos29.08.2010 20:21

Singura mare dezamagire in aceasta seara a fost sa vad cum acele persoane (fosta sUD), langa cei care am strigat impotriva cREDITORULUI, au sarit sa mai bata si ei pe cineva. Oare ce vina aveau acei copii? Ce simti oare in momentul in care lovesti un parinte avand un copil in brate? Daca aveati nevoie de incidente oare de ce nu ati sarit gardul pentru a va bate cu spurcatii de la Poli? Pacat....tare pacat.

Fuckgigi29.08.2010 20:26

Stie cineva ce grupare de la sud a facut asta?Nu trebuie implicat tot sudu,si la ei in ultima vreme au fost foarte multe disensiuni.

saptemai29.08.2010 20:27

Dj, nu va tine nimeni pironiti pe locurile pe care le-ati cumparat.

trageti-va deoparte data viitoare sa va vada lumea ca nu sunteti cocalari ca intre 2-3mii de oameni nimeni nu sta sa va ia la interviuri pe fiecare in parte. dar da, au existat si "victime" ce nu meritau asta. scuze.

HateDevil4729.08.2010 20:29

Referitor la incidentele din finalul meciului...am auzit pe la stadion ca cei de la SUD au intrat peste "forza stelistii" sau "muje dinamovistii" (ca doar asa sustin echipa) si ca cei de la NORD s-au dus sa se bata cu cei din SUD. Daca este adevarat atunci va anunt pe toti ca abjectia ovina din loja a castigat. Ne batem intre noi, ne fragmentam.... nu va mai exista o voce a unei singure galerii. Poate nu sunt de acord cu ce au facut cei de la SUD si probabil ma astept ca de la meciurile viitoare liderii din NORD sa poarte echipament Shelter Security daca tot se baga ei sa rezolve problemele. Cei care populeaza stadionul au inceput sa fie acele pasari care nu pleaca iarna(si nu ma refer la vrabii) si au in casele lor de chirpici cu termopane si BMW-uri la poarta tablouri cu manelisti si regele cioaba. Pana una alta La multi ani Nucleo si abia astept sa-i vad pe Adi minune si floirn salam lideri de galerie, galerie a unei echipa care nu a mai pus un trofeu in vitrina de ani buni. Dar nu sustin echipa doar atata timp cat ia trofee ci astept sa mai treca niste ani de seceta in performante si poate atunci, asa cum a scris si autorul articolului va fi casa inchisa si 5000 de spectatori dar stiu ca cei 5000 chiar iubesc Steaua.

P.S.: Daca au fost copii, femei sau varstnici loviti in tribuna II in timpul incidentelor atunci Sud-ul a gresit grav, daca in schimb au fost patate de sange cateva tricouri albe mulate cu paiete...respect si sanatate ;).

The Game29.08.2010 20:31
Tocmai ce-am venit de la stadion, cu un gust extrem de amar. Nu e legat de joc, desi nici acesta n-a reusit sa-mi indulceasca starea de greata. Stare de greata provocata de cei prezenti pe stadion, indiferent c-au fost de la N, S, T2.

Pe scurt, ca sa stie lumea ce s-a-ntamplat:

La golul egalizator, Sudul a inceput sa-i adreseze injurii creditorului.

T2 a inceput sa-i fluiere si sa le arate degetul mijlociu.

In min 85, multi de la T2 au inceput sa paraseasca stadionul (cocalari, tigani, dar si oameni normali, cu copii/neveste/iubite). Sudul reactioneaza cu aplauze ironice, si celebra scandare: "Veniti pentru rezultate/ N-aveti pic de demnitate!". "Suporterii" ce plecau cu 5 min inainte de finalul meciului au reactionat cu injurii si degetul mijlocit ridicat, moment ce-a starnit furia Sudului, si aprox 10-15 sudisti au intrat peste T2, si au impartit pumni in stanga si dreapta (principalii vizati fiind curajosii ce fluturau degetu` mijlociu). A fost hazliu si jenant ce s-a intamplat, tot T2 luand-o la fuga, desi repet, doar maxim 15 sudisti au reusit sa sara gardu`! Meritau, nu pot sa zic nu, insa, erau si multi oameni (cu copii/neveste) ce au devenit victime colaterale. Multi dintre viteji s-au dus la mijlocul T2-ului, sa fie sub protectia celor de la Shelter.

Dupa finalul meciului, brigada lui Mustata (aprox 10-15 oameni) au venit spre iesirea Sud-T2, intreband infuriati: "Cineeeee e baaaa de la Sud, ca va omor!!!" S-a increat o imbulzeala incredibila, multi au cazut iarasi victime colaterale (am vazut fete pe jos, calcate in picioare de cei ce fugeau speriati, copii plangand). Au fost cativa sudisti ce-au primit lovituri in stomac, cap de la brigada lu` Mustata, care tipa: "Gata baaa!! V-am respectat decizia, da v-ati luat-o-n cap! Pe viitor nu mai intrati pe stadion! Gata cu voi, VA INTERZICEM (de specificat ca inainte de meci, Dorin si cu alti baieti de la N se salutau cordial/ca sa nu folosesc un alt termen cu Argaseala) iar!"

Faptele sunt prezentate exact cum s-au intamplat, cum le-am observat din mijlocul actiunii, restul judecati voi! Eu unul sunt prea scarbit s-o fac!

Urat, urat, urat!!!

Mai punem si faptul ca testoasele asmuteau cainii pe noi si ca se dadeau indicatii prin statie sa nu fim lasati sa iesim din stadion?

Legat de ceea ce a zis katharos,ok,nu este normal sa lovesti un parinte care vine cu copilul la meci,dar daca acel parinte arata semne obscene catre Peluza Sud,provoaca Sudul la bataie(cum am vazut multa lume de la T2 care aratau semne provocatoare catre noi),nu poti spune ca nu si-a meritat-o...

Si se pare ca am luat-o si noi pe urmele spurcatilor si al tiganilor...daca am ajuns sa ne batem intre noi...si din chestia asta are de castigat,logic,infectia de la loja...

VPM!!

Dj29.08.2010 20:32

CITAT
saptemai: Dj, nu va tine nimeni pironiti pe locurile pe care le-ati cumparat. trageti-va deoparte data viitoare sa va vada lumea ca nu sunteti cocalari ca intre 2-3mii de oameni nimeni nu sta sa va ia la interviuri pe fiecare in parte. dar da, au existat si "victime" ce nu meritau asta. scuze.

eram constient ca in momentul in care am ales sa stau acolo o sa fiu expus.dar n`am vrut sa sa "fug" ... stiu ca la sud sunt baieti pe care`i duce capul si credeam ca o sa ne intelegem, imi pare rau doar de prietenii mei care s-au speriat si pe care nu cred ca`i voi mai aduce vreodata pe stadion..

asta e..in orice razboi mereu sunt victime colaterale, acum am fost noi..

macar sa fi reusit sa fi bagat putin frica in astia care chiar merita, imi pare rau ca jegosu din spate nu si`a luat`o...

un stelist29.08.2010 20:33

a fost o mizerie pe stadion..halal organizare..sa le permiti unor nenorociti de la Sud sa intre in Trib 2 sa fugareasca parintii cu copii in brate ?acestea fiind spuse a fost penultimu meu meci din Ghencea asta pana la plecarea lui fecali..asta deoarece meciul cu Liverpool e un adevarat regal..

dee29.08.2010 20:34

@saptemai

poate ar fi bine sa anunti din timp oamenii ca ai de gand sa faci un raid prin tribuna, macar sa nu se mai oboseasca sa vina la stadion.

Inima ros-alb@str@29.08.2010 20:34

Ce bine imi pare ca au intrat SUD-istii peste T2, se vedea frumos de la Nord...

Pleaca ciobane,

Pleaca ciobane,

Du-te si lasa-ne !!!!

...

V.P.M.

steaua forever tm29.08.2010 20:34

o partida urata...fara o idee tactica, doar-doar va intra mingea-n poarta dintr-un sut venit din afara careului...peste toate astea, cel mai urat a fost sa vezi cum suporterii se bat intre ei..."copiem" modele mult mai reusite (a se vedea dinamuistii)...nu ma intereseaza ca un spectator, suporter sau cetatean, are doar 2 dinti in gura, nu stiu ce tricou sau fata mai pocita...ma doare cand vad cum "frumosii" de la sud se duc in t2 sa faca ordine doar pentru ca au fost injurati de 3-4 imbecili...apropo, nu i-am auzit aproape deloc pe cei de la sud sa-si incurajeze echipa...s-au facut auziti, dar nu cu incurajarea echipei, doar cand Steaua a fost egalata...acneicii din stadion cu prea mult testosteron sa stea in fata TV-ului sau s-o dea parte-n parte cu jandarmii (vezi partida de ieri de rugby) daca li s-au umflat prea mult testiculele in ei....sa-i lase in pace pe amaratii "nestelisti"

Bogdanos29.08.2010 20:35

Azi cei de la sud mi s-a parut ca au venit degeaba pe stadion. Efectiv au venit si au stat:| protest nema , incurajarea echipei nema :| s-au remarcat doar prin scandalu cu cei de la t2(bine le-a facut) dar de ce atat de putini si degeaba? Imi poate spune si mie cineva de ce a fsot evacuat si nordu?

David_Steaua200729.08.2010 20:35

CITAT
saptemai:

Dj, nu va tine nimeni pironiti pe locurile pe care le-ati cumparat.

trageti-va deoparte data viitoare sa va vada lumea ca nu sunteti cocalari ca intre 2-3mii de oameni nimeni nu sta sa va ia la interviuri pe fiecare in parte. dar da, au existat si "victime" ce nu meritau asta. scuze.

Ai dreptate dar na,eu de exemplu am stat in sectorul 24 cu inca vreo 7-8 baieti si pur si simplu nu stiam ce se intampla, de fugeau aia inspre noi... am ajuns sa stam 3 pe scaun ca nu aveam unde sa ma misc!!

Si crede-ma ca multi burtosi,cocalari au fugit inainte sa ajungeti voi acolo(ca aia au gura mare si fug primii,nu e o noutate), dar in fine...incercati data viitoare sa va axati pe cei de o anumita culoare si cu tricouri tipatoare cu mesaje ca cel din poza de mai sus, ca nu mai dati gres si nu vor mai exista victime colaterale!!

VPM!

Petrut29.08.2010 20:35

CITAT
Vladb3: Tocmai ce-am venit de la stadion, cu un gust extrem de amar. Nu e legat de joc, desi nici acesta n-a reusit sa-mi indulceasca starea de greata. Stare de greata provocata de cei prezenti pe stadion, indiferent c-au fost de la N, S, T2. Pe scurt, ca sa stie lumea ce s-a-ntamplat: La golul egalizator, Sudul a inceput sa-i adreseze injurii creditorului. T2 a inceput sa-i fluiere si sa le arate degetul mijlociu. In min 85, multi de la T2 au inceput sa paraseasca stadionul (cocalari, tigani, dar si oameni normali, cu copii/neveste/iubite). Sudul reactioneaza cu aplauze ironice, si celebra scandare: "Veniti pentru rezultate/ N-aveti pic de demnitate!". "Suporterii" ce plecau cu 5 min inainte de finalul meciului au reactionat cu injurii si degetul mijlocit ridicat, moment ce-a starnit furia Sudului, si aprox 10-15 sudisti au intrat peste T2, si au impartit pumni in stanga si dreapta (principalii vizati fiind curajosii ce fluturau degetu` mijlociu). A fost hazliu si jenant ce s-a intamplat, tot T2 luand-o la fuga, desi repet, doar maxim 15 sudisti au reusit sa sara gardu`! Meritau, nu pot sa zic nu, insa, erau si multi oameni (cu copii/neveste) ce au devenit victime colaterale. Multi dintre viteji s-au dus la mijlocul T2-ului, sa fie sub protectia celor de la Shelter. Dupa finalul meciului, brigada lui Mustata (aprox 10-15 oameni, multi de la Clanul Sportivilor) au venit spre iesirea Sud-T2, intreband infuriati: "Cineeeee e baaaa de la Sud, ca va omor!!!" S-a increat o imbulzeala incredibila, multi au cazut iarasi victime colaterale (am vazut fete pe jos, calcate in picioare de cei ce fugeau speriati, copii plangand). Au fost cativa sudisti ce-au primit lovituri in stomac, cap de la brigada lu` Mustata, care tipa: "Gata baaa!! V-am respectat decizia, da v-ati luat-o-n cap! Pe viitor nu mai intrati pe stadion! Gata cu voi, VA INTERZICEM (de specificat ca inainte de meci, Dorin si cu alti baieti de la N se salutau cordial/ca sa nu folosesc un alt termen cu Argaseala) iar!" Faptele sunt prezentate exact cum s-au intamplat, cum le-am observat din mijlocul actiunii, restul judecati voi! Eu unul sunt prea scarbit s-o fac! Urat, urat, urat!!!

Cu ce drept a zis moustache-man asta ? Mi se face scarba de tot ce se afla la nord si regret ca mi-am facut abonament al 2lea an consecutiv acolo.Desi vroiam sa nu mai fac greseala asta.

Peluza Nord ar trebui sa se numeasca PGB!

CoZzMy2429.08.2010 20:36

CITAT
Dj:

CITAT
Azzido:
CITAT
Azzido:
CITAT
CoZzMy24: dece s-au batut aia la stadion??? auzisem cv d un conflict t2 - Peluza Sud ...
Nord vs Sud mai exact.
rectificare: doar niste contre. nimic deosebit. cei de la t2 au fost putin capsati de sudistii pe care ii injurasera cu cateva minute inainte, deci **** cocalari!
hai sa ti zic eu mai exact. desi nu aveam de gand sa vin la acest meci (am abonament de vre o 6 ani) 2 amici din provincie, fiind prin Bucuresti sa`si rezolve diverse treburi m`au rugat sa`i duc in seara ast ala meci, fiid si ei stelisti si cu posibilitati mai mici de a vedea Steaua in templu foarte des.am fost si le`am cumparat bilete azi dimineata la singurul sector unde mai erau bilete la tribuna 2, cel de langa sud.nici o problema pana la golul spurcatului de Gurita...apoi sudul a inceput sa injure pe oier, taranii din jurul nostru pe sud..si asa mai departe.era unu langa mine mai ca facea spume bagandu`si si scotandu si din "drogati". i`am zis sa se potoleasa, ca nu are nici un drept sa`i injure, am incercat sa`i explic ca baietii aia de la sud sunt Steaua..n`ai cu cine...era fixat pe ei...si deodata apar baietii prin gard.deodata toti au luat`o la fuga, speriati...nu si eu si cei 2 amici ai mei...am zis ca stau acolo, n`am facut nimic, din contra ii repsect foarte mult pe cei din sud, insa ne`am luat si noi trei inruaturi, impinsaturi, imbranceli, unul din prieteni si o palma total nejustificata pentru ca "nu am plecat acasa" ... nu era normal ca la "interventia" asta sa dea si in noi, cei care nu le`am facut nimic, ba din contra am incercat sa`l potolesc pe idiotul ala din spatele meu. din ce am mai vazut cand am fost "rugat" sa plec aia cu gura mai mare de prin tribuna si`au furat`o..nu f rau dar si`au luat`o...

respect Peluza Sud ... dar sincer unii dintre ei au apucaturi de jungla..... m-a sunat un prieten care era la t2 cu un nepot d 12 ani care isi luase un kapac(scz) d la unu din sud .. si culmea .. in unchisu nu daduse nimeni... NU SE FACE ASA CEVA ! ...

Joga Bonito29.08.2010 20:36

CITAT
*Alecs*:

CITAT(Tornado @ Aug 29 2010, 10:56 PM) 526640[/snapback]
<!--quoteo--><div class='quotetop'>CITAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->*Alecs*:

Si fata aia merita sa fie calcata in picioare de Nord ?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

fata aia unde era ? Da' ia spune-mi tu mie copiii aia de 5 ani care alergau pe acolo meritau sa fie speriati in halul ala ? sa fuga parintii cu ei in brate ca sa ii scape ?

Dar parintii acelor copii ce educatie le ofera cand ei injura de mama focului si arata mu.ie ?

Eu nu inteleg de ce va duceti copiii la meci. Nu inteleg ce plm de satisfactie aveti voi daca va duceti plozii intr-un mediu obscen si murdar. Ducandu-i acolo va meritati soarta.

pytycrys29.08.2010 20:37

Nu a fost nimic foarte grav. Dupa gol, cei de la Sud au inceput sa il injure pe cioban, cativa de la a II-a au inceput sa ne huiduie, si sa plece acasa, atunci vreo 20 s-au dus dupa ei, si ..cam atat. S-a golit aproape toata tribuna, de frica a 20. Pisdelor!

alleN129.08.2010 20:38

Deci nu a fost nici un/o copil,fata,batran decat tarani care nu se mai incapeau in carcasa lor

@vlad au venit ce`i de la Nucleo in frunte cu body care avea arcada sparta si a inceput sa loveasca si pe cei de la T2 care ieseau pe langa sala ,

«123415»