Rar pariez pe Steaua, dar avea cota buna, 3 la victorie si uite asa mi-a facut cu ochiu.
Dupa cum decurge jocul mi-e ca ti-ai pierdut banii. Pronostic: 2-0
Rar pariez pe Steaua, dar avea cota buna, 3 la victorie si uite asa mi-a facut cu ochiu.
Dupa cum decurge jocul mi-e ca ti-ai pierdut banii. Pronostic: 2-0
Penibil. Penibil. Gainile fara cap Bicfalvi si Dorel sunt o priveliste de tot rasul. Amandoi stau respectos la 10 metri de adversar, asteapta sa preia, sa se intoarca si de-abia apoi se gandesc sa-l atace. Lemn-Tanase, ca de obicei pierde mingea la prima atingere.
Si in general toata echipa arata a echipa de cacaciosi. Le tremura pantalonii pe ei - dar cand "geniul" de Dumitrescu termina cu 3 fundasi centrali contra Victoriei Branesti, trebuie sa te astepti la asta.
Joaca Steaua zici ca e Barcelona si Ilie zici ca e Guardiola....Parca am mai cantat refrenul asta....
Deci la atac suntem ZEEEERRRROOOOO shuturi pe langa nici macar pe spatiu portiiiii......
Ilie fantezieeeeeeee...
Asta e jocul extrem de laudat in ultimele zile ?Inca ma mai intreb cum de nu am adormit. Cred ca e imposibil sa nu luam gol pana la urma daca jocul nu se schimba.
Superb meciul. Nu am legat mai mult de 6 pase, iar cand am legat 4-5, erau in imediata apropiere a careului nostru cu Tatarusanu in prim plan. Primeste atatea mingi, zici ca e Messi. Niciun sut pe spatiul portii, decat 2 suturi anemice, unul al lui Lato si unu al lui Lemn-Tanase. Daca ne calificam mai departe in halul asta, aia din grupe ne dau cu terenul in cap.
Sa zicem mersi si sa pupam mana tusierului ca nu a validat un gol valabil al elvetienilor. Se vede ca Ilie e fricos, vrea calificare cu orice pret. Scurt pe 2: PENIBIL!
Pai daca trecem de Zurich, vor mai fi inca 6 meciuri in Europa, nu 2![]()
Eu am zis ca vreau sa mai vad inca 2 si pe urma depinde, iti dai seama ca stiu si eu ca mai sunt 6 ![]()
prima repriza a fost penibila , sa vedem ce va fii a 2 a repriza
e mult prea slab jocul Stelei in comparatie cu cel de la Vaslui
Vai mortii nostri,penibili.Sper sa nu se califice.
Ce slab putem juca!Unde este echipa super ofensiva a lui Ilie,care merge la victorie pe orice teren?...Greu sa scapam fara gol...
prima repriza a fost penibila , sa vedem ce va fii a 2 a repriza
e mult prea slab jocul Stelei in comparatie cu cel de la Vaslui
Cred ca mai degraba a jucat Vasluiul foarte slab...
Doamne, si ce comentatori. Astia-s platiti de nea gigy, cica "Ce bine ca e arbitrul cu noi".
Abrudan si Geraldo nu au ce cauta la Steaua.
Dumnezeu sigur e stelist ![]()
Mama zici ca sunt adormiti si Steaua 2 cred ca s-ar descurca mai bine...
Cat noroc...Tatarusanu iar incepe cu gafele... nu se putea sa joace el perfect pana acum, era imposibil ![]()
LE : Comentatoru ala sigur e platit de JJ : "Sa-i vad pe cei care-l fluiera pe Banel, unde sunt acu? Sa vad pe cine mai fluiera" ...
Ce comentatori dobitoci
Ai dreptate, apararea Stelei e vraiste din cauza ca a gresit o minge Tatarusanu.
Ce faza au avut aia prin Emeghara...nici Banel nu rata de acolo...
Astia-s blat, nepotii!
Ai dreptate, apararea Stelei e vraiste din cauza ca a gresit o minge Tatarusanu.
N-am inteles ce ai vrut sa zici ![]()
Ca problema nu e la Tatarusanu. Daca nu era el, Steaua primea goluri si in tur si in retur. Asta e, a gresit. Dar a facut-o de 20 de ori mai putin decat au facut-o Abrudan sau Geraldo.
Imi place de Surdu si de Anghelov. Poate fi o solutie mai buna decat Dorel Stoica.
Asta e echipa pacii in Elvetia si noi ne chinuim cu ea ![]()
cica "Din ce trib esti? unde ai copilarit?" despre cei 2 Emeghara... comentatoru ala e idiot???
De-abia acum ti-ai dat seama ? ![]()
Fotbal total!
Na ca s-a intamplat
GOOOOLL!!! ![]()
O sa vedeti voi nicio echipa din Romania nu se va califica in grupele europa league...