Acum ca am vazut ce-a declarat Mister la conferinta pot sa spun ca ma simt linistit 100%. Stiu ca Steaua va creste de la meci la meci, ca oamenii vor veni la stadion sa-si sustinta neconditionat echipa si ca in cel mai scurt timp proiectul initiat de patron va da roade incat nu vom avea destule maini sa le culegem. Joi, la meciul cu elvetienii e momentul sa dam dovada de intelepciune si sa ne unim vocile intru-un singur glas, sa bagam spaima-n adversari si sa ne purtam jucatorii pe aripile unei izbande deja legendare.
Tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor stelistilor prezenti la partida cu Victoria, care deschizatori de drumurii find, mi-au luminat mintea prea obscura pentru a intelege ca echipa asta, in orice forma ar exista, are nevoie de ajutorul meu si al vostru.
Real Madrid, PAZEA, venim !
Cu ce te-au luminat pe tine 4000 de suporteri ai lui Jiji care au mancat seminte si nu au stiut sa cante 2 cantece pentru Steaua?
Echipa asta are nevoie de LINISTE de un om care sa stie sa conduca activitatea la club,ti se pare ca gibonul face ceva pozitiv pentru club? atunci de ce schimba antrenorii minim 2/sezon?de ce isi da cu parerea despre echipa si jucatori? L-ai auzit pe Abramovici/Berlusconi facand echipa.. ?
Mai bine te inscrii in png si il sustii pe marele tau conducator altfel.
aici e site-ul suporterilor stelisti, nu site-ul oficial al creditorului ca sa-l pupi atat
GROW UP!!!! = maturizeaza-te in plm