eu nu ma simt ofensat dar pentru binele fotbalului romanesc in cupele europene stadionul trebuie sa fie plin
asta e doar pentru imaginea Stelei in Europa care conteaza
pentru binele fotbalului romanesc trebuie sa scapam de retardatii care il conduc
Si sa se dea si cate un tricou (neaparat gratis) cu "FRY Gigi" sau "Intotdeauna stelist, niciodata sudist".
militez pt prima varianta poate ajung celebru cu semnatura mea ![]()
Da si pentru imaginea Stelei dar daca nici o echipa romaneasca nu mai castiga in europa o sa ajungem cu 1 singura echipa in UCL si aia in turul 2
@stefanutz11
Si care ar fi problema?Tu nu vezi ce se-ntampla in Liga lui mititica,se spurca,se acuza,se musca de varice,doar,doar se vor clasa pe un loc ce duce in CL.Si pentru ce?Ca sa fie carne de tun,ciuca batailor,sa fie la numar,plus cateva milioane bune care intra in buzunarele "finantatorilor".
Tu cu ce amintiri ramai din toate astea,ca am participat in CL?
Nu se merita!!!
@stefanutz11Si care ar fi problema?Tu nu vezi ce se-ntampla in Liga lui mititica,se spurca,se acuza,se musca de varice,doar,doar se vor clasa pe un loc ce duce in CL.Si pentru ce?Ca sa fie carne de tun,ciuca batailor,sa fie la numar,plus cateva milioane bune care intra in buzunarele "finantatorilor".
Tu cu ce amintiri ramai din toate astea,ca am participat in CL?
Nu se merita!!!
In primul rand nu suport numele de ''Liga lui Mitica"...deoarece acel om nu are aceasta Liga in proprietate...
In al 2-lea rand poate avem noroc de niste adversari proasti si mai urca Romania in clasament ca am ajuns pe un loc de mai mare rasu...
In al 3-lea rand majoritatea echelor cu pretentii la titlu sunt echipe cu jucatori tineri care trebuie sa se acomodeze cu presiunea din meciurile europene...
In al 4-lea rand nu toti patronii sunt ca ciobanu...De exemplu ala de la Timisoara da prima 100.000 de euro fiecarui jucator daca Timisoara ii scoate pe cei de la Man City...si prima asta o da din banii luati pe calificare...
In al 5-lea rand daca continuam cu atitudinea asta nu se va schimba nimic...
Eu merg la meciul Stelei din Europa League ![]()
In al 4-lea rand nu toti patronii sunt ca ciobanu...De exemplu ala de la Timisoara da prima 100.000 de euro fiecarui jucator daca Timisoara ii scoate pe cei de la Man City...si prima asta o da din banii luati pe calificare...
Marean Tancu aka Jabba de Romania e la fel de idiot ca maimuta de la noi, numai ca el nu e prea mediatizat
In primul rand nu suport numele de ''Liga lui Mitica"...deoarece acel om nu are aceasta Liga in proprietate...In al 2-lea rand poate avem noroc de niste adversari proasti si mai urca Romania in clasament ca am ajuns pe un loc de mai mare rasu...
In al 3-lea rand majoritatea echelor cu pretentii la titlu sunt echipe cu jucatori tineri care trebuie sa se acomodeze cu presiunea din meciurile europene...
In al 5-lea rand daca continuam cu atitudinea asta nu se va schimba nimic...
1-are mai putina importanta.
2-mentalitate de pierzator
3-nesemnificativ
4-asta s-o crezi tu,vezi cazul mutului de la Urziceni
5-punctul asta este valabil pentru cei ce conduc destinele fotbalului romanesc
100.000 de euro pentru fiecare titular + bani pentru cele 3 rezerve introduse in meci depasesc cu mult 1 milion de euro. Pai in conditiile crizei si tinand cont ca echipa s-ar califica totusi in EL, nu UCL, de unde scoate ala banii astia cash ?
Joi ar trebui sa schimbam si sa mergem cu totii sa-i dam carnita cruda jegului...sa ne strangem cu totii la tribuna a 2-a ca sa-i dam m_ie in plin sau la tribuna 1 ca la 0 nu e loc de oi
sa reinceapa hitul sezonului trecut !..cine suge p_la ???
Dar de ce sa mergi la tribune cand poti sa-ti iei bilet in ambele peluze,pentru asta?Sau ce mare diferenta o fi intre t1 si t0...
Va dati seama ca cei mai multi care se arata ofensati de lipsa spectatorilor si implicit a suporterilor, fie n-au pasit in Ghencea, fie sunt cei care stau la tribuna cu samanta-n mana si cu aparatul foto ca sa se pozeze pentru hi5 ?![]()
Nu-i adevarat.
100.000 de euro pentru fiecare titular + bani pentru cele 3 rezerve introduse in meci depasesc cu mult 1 milion de euro. Pai in conditiile crizei si tinand cont ca echipa s-ar califica totusi in EL, nu UCL, de unde scoate ala banii astia cash ?
Iti dai seama ca Tanku e sigur ca Timisoara nu scoate pe man city daia a bagat prima asta
Ni se rupe de Timisoara. Sunteti off-topic!
E constient baiatu' ca n-au nici o sansa..abereaza in voie. Se gandeste la meciul cu Sahtior, pe care i-au scos anul trecut. Una e sa joci cu echipe din est, care in ciuda muntilor de bani, nu gasesc sa-si cumpere si mentalitate, si alta e sa joci cu vesticii.
Si daca printr-o minune reusesc sa-i scoata nu le va da banii.
Sunteti ![]()
Sunteti![]()
ok ok scuze ![]()
![]()
Joi la meci ![]()
unde e Jonah ca nul il vad ca posteaza pe aici ![]()
dar dc face acest"mourinho" de Romania 50 de conferinte de presa... cine se crede....
Acum ca am vazut ce-a declarat Mister la conferinta pot sa spun ca ma simt linistit 100%. Stiu ca Steaua va creste de la meci la meci, ca oamenii vor veni la stadion sa-si sustinta neconditionat echipa si ca in cel mai scurt timp proiectul initiat de patron va da roade incat nu vom avea destule maini sa le culegem. Joi, la meciul cu elvetienii e momentul sa dam dovada de intelepciune si sa ne unim vocile intru-un singur glas, sa bagam spaima-n adversari si sa ne purtam jucatorii pe aripile unei izbande deja legendare.
Tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor stelistilor prezenti la partida cu Victoria, care deschizatori de drumuri fiind, mi-au luminat mintea prea obscura pentru a intelege ca echipa asta, in orice forma ar exista, are nevoie de ajutorul meu si al vostru.
Real Madrid, PAZEA, venim !
O sa fie greu cu Zurich chiar daca se zbat pe la poalele clasamentului in campionatul lor. Nu uitati ca noi in fiecare meci am luat gol, fie ca am jucat cu nou promovate gen U Cluj sau Branesti sau cu echipe bunicele, Brasov si Craiova. La fel de adevarat e ca 3 au fost date din penalty, care ridica o alta intrebare, cea referitoare la cat de buna e apararea noastra. La cum a jucat Bonfim ieri, o sa plangeti dupa Emeghara sau chiar Golanski (care mie personal nu mi-a placut niciodata si ma bucur ca a plecat deoarece nu era fotbalist de "standardele Stelei") Cu descultii lui Buzarin abia am castigat si la sfarsit ne aparam si trageam de timp cu mingea la colt de parca UCL era pe masa si ne astepta. Urasc prostiile aseta, tragerile alea nesimtite, cand se duc vreo 2 cu mingea la colt si se cantoneaza acolo pana trece timpul sau scot fault.Revenind la meci, personal mi-ar placea sa fie si mai putin decat au fost ieri, dar ma conformez cu faptul ca nu va fi asa, e meci european si asta atrage lumea indiferent de ce se intampla.
Pronostic X
Bonfim e o prastie de jucator
Pana acum singurul lucru bun pe care l-a facut Dumitrescu a fost sa nu-l mai lase sa execute loviturile libere (asta a zis intr-o declaratie), sper sa nu-l mai lase sa joace
cred ca Banel ar juca foarte bine joi pe postul de rezerva de "lux"
Din cate vad eu fiecare comenteaza ceva........ Hmm.........
haideti sa umplem joi peluzele ... ![]()
Pai tu nu stii unde sa te uiti mai tata, mai...uita-te la astia inregistrati de cateva zile incoace. "Hai sa sustinem!"..."Hai sa aratam!!"..."Hai sa face!!!"..."Hai sa dregem!"..."Hai sa sugem!!"
Ma gandesc daca nu s-ar fi televizat meciul cati dintre ei ar fi fost pe stadion....
In alta ordine de idei, mi-ar place sa ii aliniem la stadion, sa le dam fulare, stegulete si tobe, si sa reprezinte Steaua cu mandrie ...
Din cate vad eu fiecare comenteaza ceva........ Hmm.........
Nici n-am apucat sa postez bine ca a mai si aparut unu'...deci slugile platite ale ciobanului isi merita banii...
Am si eu o intrebare: pot pe un buletin 2 bilet??