http://www.steauafc.com/ro/articol/bilete_steaua_grashopper/
Am si eu o intrebare: pot pe un buletin 2 bilet??
http://www.steauafc.com/ro/articol/bilete_steaua_grashopper/
Am si eu o intrebare: pot pe un buletin 2 bilet??
Sa ma iau de mamele alora care vor sa incurajeze kktul asta de echipa.
HAI CU PROTESTUL!
PLEACA CIOBANE!
bilete sunt pe net inca de vineri
)oricum stadionul o sa fie FULL
luptam si ne calificam EL
Sa ma iau de mamele alora care vor sa incurajeze kktul asta de echipa.HAI CU PROTESTUL!
PLEACA CIOBANE!
Bai jmechere la 14 ani tu scrii asemenea cuvinte???Du-te mah si invata alfabetu si voorbim dupa;) ![]()
MI-e teama sa nu interzica iar tot sudul oligofrenul si sa ramanem cu coloratii de aseara,eu zic sa ne mai imprastiem si pe la a 2-a
Reveniti on topic! ![]()
(pytycrys, ai grija cu injuraturile!)
sa inchida si sudu si nordu
cu atat mai bine.. ciobanu pierte banii:))
MI-e teama sa nu interzica iar tot sudul oligofrenul si sa ramanem cu coloratii de aseara,eu zic sa ne mai imprastiem si pe la a 2-a
Bai jmechere la 14 ani tu scrii asemenea cuvinte???Dute mah si invata alfabetu si voorbim dupa;)![]()
Ahahahahahaha. Cine da lectii
)
Bai jmechere la 14 ani tu scrii asemenea cuvinte???Du-te mah si invata alfabetu si voorbim dupa;)![]()
esti un zeu ![]()
Oricum ar fi, "cacatul" asta de echipa reprezinta proiectul lui Piturca si al lui Ienei. In care din ce am citit aveti incredere si pe care inteleg ca ii iubiti.
Toata treaba asta cu anti-becaly are si o parte proasta. Unii ajung sa o considere o moda si o iau putin razna.
esti un zeu![]()
stiu mah da imi e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ![]()
Ba, semi-analfabetule, poate cu ideea. De unde plm ati aparut toti peste noapte ?
Unul mai imbecil si mai incult decat altul.
@Moderatorii
Fiti mai exigenti in privinta acestor fenomene care apar peste noapte. Omul se satura sa dea mereu report, si degeaba.
Robynho iti strici sanatatea.
un pronostic pentru meci?? Eu merg pe un 2-0 pentru Steaua
3-0 sau 3-1
un pronostic pentru meci?? Eu merg pe un 2-0 pentru Steaua
3-0 sau 3-1
2-1 sau 4-0
Eu zic un 0-2 , 0-3 ![]()
Eu zic un 0-2 , 0-3![]()
Marcatori : G. Becali, G. Becali si G. Becali. Assisturi : acelasi G. Becali.
Eu zic un 0-2 , 0-3![]()
Ce pesimist esti, ma!
Ii batem cu 5-0, forza ne-a Gigi!
Opt egal!
2-1 sau 4-0
Doar atat?Eu merg pe un 6-0 !!!
Hatrick Banel!
6-6...nu asta era Piturca scuze ![]()
Pentru cine??
Opt egal!
acum incep meciurile grele...Lacustele pe Ghencea, deplasare Vaslui, acasa Timisoara...
Ms! Si eu tot pe site-ul oficial am vrut sa ma uit dar nu mi se deschidea. Bine si in a 12-lea ceas ![]()