FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 1-2

«15678911»
RaDoooI25.07.2010 15:47
pase din prima, driblinguri care nu le-am mai vazut de mult timp

da stiu, daca imi place cum joaca asta inseamna ca il sustin pe Becali

TRISTILOR!

Toate pasele si driblingurile, sunt din partea unui singur jucator. Radut.

In rest numa' panarame, tu esti chior? Tu vezi impotriva cui jucam?

zenga25.07.2010 15:47

GOOLLLLLLLLLLLLL STEAAAAAAAUAAAAAAAAAAAAA

RaDoooI25.07.2010 15:48

ce gol magnific.

Astristul25.07.2010 15:49

Bravo ma!

MoWeed25.07.2010 15:54

Cateva concluzii dupa prima repriza din acest campionat:

1.Jocul este putin mai rasarit decat cel din sezonul trecut. Nu este extraordinar, dar este o prostie sa te astepti la un joc extraordinar cu o echipa schimbata aproape in totalitate. Oricum jucam mai bine decat sub Limbi

2.Pentru prima data dupa ceva vreme avem un mijloc capabil sa si atace, nu numai sa se apere. Radut si Pacurar au jucat destul de bine mai ales tinand cont ca e primul lor meci oficial la Steaua

3.M-a surprins placut Banel. A dat niste centrari foarte bune in aceasta repriza. Cred ca toata vara numai asta l-a pus Piturca sa faca, altfel nu-mi explic. Nu credeam sa prind ziua in care Banel sa dea 2 centrari bune din alergare intr-o repriza.

4.Mai avem de asteptat pana sa vedem cat de mult poate echipa. Nici adversarul nu este unul extraordinar.

5. Guie Migi

red&blue_boy25.07.2010 15:55

Eu cred ca nu jucam rau...Bine,n-am avut cine stie ce ocazii,n-am fortat poate prea mult in ofeniva,dar in rest am dominat prima repriza destul de clar.E o echipa inca in formare,sa mai avem rabdare...

Allyylla25.07.2010 15:56

Eu nu l-am vazut pe Stancu in meciul asta, am vazut decat aceleasi centrari din patina ale lui Nicolita, acelasi joc haotic:|. Emegara a faultat ca orbu, iar sutul lui Niculescu .. nu l'am vazut atat de "perfect", ala trebuia sa fie scos. Ma intreb, daca la un asa sut, Tatarusanu nu a putut sa ne salveze de gol, la un penalty executat perfect ce face? Cade in genunchi si zice "tatal nostru" cumva cumva o rata executantul?

Trist, extrem de trist.

MoWeed25.07.2010 15:56

@PH-PH

Nu ne intereseaza meciurile lui Petrolul, nici cele ale Astrei. Aici suntem pe fcsteaua.ro, asa ca te rog sa incetezi cu off-topicul

yanymakes25.07.2010 15:58

Bravo Steaua ! ;) 3 - 1 pt Steaua se termina . :steag_cruce_invers:

Lays25.07.2010 15:59
RESPECT Becali !

:alcoholic:

Allyylla25.07.2010 16:00
Bravo Steaua ! ;) 3 - 1 pt Steaua se termina . :steag_cruce_invers:

cand sunt eu capitan la Barcelona. Si nu echipa de fotbal feminin.

KuzMaN25.07.2010 16:01

Eu nu inteleg de ce nu ii dati ban lui PH-PH , de cand are cont preocuparea lui a fost sa il bata la cap pe Astristul si ce dracu e postarea aia cu "respect Becali'' ? In halul asta am ajuns sa intre astia si sa scrie ''respect Becali'' la noi pe site?

Astristul25.07.2010 16:01
@ Mo: E abia primul meci. Nu se misca rau si sunt de parere ca in repriza a 2-a putem sa jucam chiar mai bine. De ce nu, chiar sa castigam meciul. :)
daaani.25.07.2010 16:02

Hahahaha. voi vedeti ce scrieti? BRAVO Steaua ? Steaua JOACA BINE ? sunteti fericiti ca am marcat impotriva lui u Cluj? cine sunt cei de la u? cumva castigatorii ligii campionilor si nu stiu eu? sunt dezamagit total de prestatia suporterilor nostri... UN CLUB CURAT MAI PRESUS DE TOATE ! GUIE MIGI

PH-PH25.07.2010 16:03
:finger: Petrolul
radusteaua2325.07.2010 16:05

Steaua este aceasi nimic nou , o stea fara ocazii si doar cu goluri din faze fixe

MoWeed25.07.2010 16:07

Gazarul nu ne va mai deranja

zenga25.07.2010 16:08

SI ce ai vrea? Sa injure tot meciul?Bravo lor ca incurajeaza achipaHAI STEAUAAAAAAA

Hahahaha. voi vedeti ce scrieti? BRAVO Steaua ? Steaua JOACA BINE ? sunteti fericiti ca am marcat impotriva lui u Cluj? cine sunt cei de la u? cumva castigatorii ligii campionilor si nu stiu eu? sunt dezamagit total de prestatia suporterilor nostri... UN CLUB CURAT MAI PRESUS DE TOATE ! GUIE MIGI
KuzMaN25.07.2010 16:08
nu vad unde am incalcat regulamentul.

respect Becali stiti voi

Steaua II - Petrolul ,deabea va astept in Ploiesti,sunteti smecheri da-ti si fugiti in masini/autocare . . .

ON TOPIC : sper sa bata U ,dar sa luati campionatu ,sa fiti iar langa Becali.

Ati ajuns sa va mandriti ca jucati cu Steaua II! :)) Mi-ar fi rusine sa vorbesc , atunci cand echipa mea inca s-ar mai zbate prin Liga a 2-a, iar "respect Becali" sa zici pe forumul vostru de tristi! VINDE! PLEACA! MORI!  

Astristul25.07.2010 16:11

Multumesc Mo! ;)

daaani.25.07.2010 16:19

@Zenga nu..nu-l injuram pe omul care ne-a facut atat rau..incurajam echipa castigam campionatul ii bagam ciobanului in buzunar bani pe abonamente + participare in Liga Campionilor facem transferuri bomba. jucatori liberi de contract adusi de la Pandurii si alte echipe de CL . SPRE 24 !!!

VINDE PLEACA MORI !

red&blue_boy25.07.2010 16:28

Nu zice nimeni ca Steaua joaca super,dar totusi joaca altceva decat cu Lippi.Cum mai ziceam,sa mai avem putina rabdare,cateva jocuri....

Emeghara mi s-a parut cam cel mai slab de la Steaua...

Ce bine,problemele lui erau doar Petrolul in sus si in jos,sa-l jigneasca pe Astristul.

radusteaua2325.07.2010 16:30

PLEACA CIOBANE PLEACA CIOBANE DU-TE SI LASAAA NEEEEEEEEEE respect celor care au facut deplasarea si celor cu banerul "MI-E DOR DE Steaua"

red&blue_boy25.07.2010 16:32

Bine Bogdane !!!

BlaUGranA25.07.2010 16:33

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll Stancuuuuuuu!

Mwie la catei!

«15678911»