FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2010-2011

«1212223242527»
MoWeed03.05.2011 16:55

Da mah, impotriva Realului(sau in favoarea Barcelonei) e o conspiratie europeana. Impotriva lui United e o conspiratie nationala. Unii de pe aici nu stiu sau nu pot sa accepte ca echipele cu care simpatizeaza din strainatate mai si pierd. Bine macar ca nu se aplica acelasi standard si cand vine vorba de Steaua, ca ar fi fost cineva in Romania care sa-i intreaca pe coloratii de sub pod la auto-victimizare.

Cat despre suspendarile astea, eram de acord sa le dea. Dar daca ii dadea si lui Marcelo pentru ca l-a calcat pe Pedro fara mingie sau lui Adebayour pentru faultul ala din final. Sau cumva simularile sunt mai grave decat faulturi urate, meschine, facute fara a se urmari jucarea mingiei?

Si lui Di Maria pentru simulari repetate in prima repriza. Desigur, o sa mi se spuna ca el n-a simulat desi la un asa zis fault a lui Alves, Di Maria a facut o simulare cum numai in divizia judeteana am vazut.

Auzi "comportament nesportiv". Aia de la Real faulteaza tot meciul, dar numai cei de la Barcelona tre sa plateasca. Adica, cand Mourinho foloseste tactica asta este "singura metoda de a-i opri pe Barcelona", ceva acceptabil si o dovada a maretiei lui jose ca antrenor. Doamne fereste sa o foloseasca altcineva ca omoara fotbalul(nu ca Barcelona ar fi jucat atat de infect si meschin ca Realul)

Cat despre Pedro, daca l-a facut pe Marcelo "maimuta" trebuie sa plateasca. Dar sa nu uitam si ca Marcelo a faultat tot meciul. Sigur, asta nu ii scuza gestul, dar trebuie sa privim problema din toate perspectivele. Probabil ca si eu as fi reactionat intr-un fel sau altul.

Cat despre UEFA, forul respectiv este la fel de mizerabil ca si comitetul executiv al FRF, de exemplu. Sunt convins ca exista interese dupa care se aleg adversarii in fazele eliminatorii, chiar si arbitraje cu directie.

south-side03.05.2011 17:25

Pai filmuletul a aparut mai intai in presa si mai apoi a fost preluat. Intai a aparut in As sau nu stiu ce ziar de casa dupa ce se scandalizau aia la emisiune ca nu a fost fault. Care ziar a mai trucat o poza in trecut cu ofsaidul ala, trucase si acum cand a pus o poza modificata. Nu inteleg ce e neclar in explicatia filmului, lipsesc cadre din el, cum de atunci cand e imaginea cu lovitura brusc se pierde calitatea, nu se mai vede asa de bine.

Aia nu e intare urata, jucatorul este calcat fara minge. Este suspendare automata daca te ia pe imagini. Da aici forul a judecat corect, numai ca nu i-a luat pe aia pentru simulari atunci incorect. Pai cum vine asta legea e buna doar pentru Real cand nu e asa, stai ma ca toti fac intrari urate.

*Alecs*03.05.2011 17:48

@MoWeed

Nu e conspiratie impotriva Realului.

Ori e impotriva lui Mourinho(l-au tocat in semifinale si cu Chelsea, si cu Inter si acum la Real), ori e una Pro Barca(care iata se califica in 2 finale cu scandal, iar in cea de anul trecut au fost cat pe ce).

Eu accept sa piarda Real. Cum am acceptat si sambata. Dar pe buna dreptate, nu cand adversarii sunt ajutati prin diverse mijloace.

Si voi accepta si infrangerea de diseara. Real va fi nevoita sa atace, iar Barca va avea spatii mai mari. Iar pe Barca nu o poti bate asa. Decat cu tactica din Cupa Regelui.

@south-side

Dar te-ai gandit ca filmul original sa fie preluat, trucat si apoi explicat pe net ? Stirea asta cu filmuletul trucat am gasit-o doar in El Mundo Deportivo. Asa ca, am mari banuieli...

Si sunt convins ca cei din conducerea Realului se interesau inainte si nu postau pe site-ul oficial ceva fals.

@amandoi

UEFA a judecat doar plangerile facute de cele doua cluburi. Real a facut impotriva celor 3 jucatori (Dani Alves, Pedro, Busquets), iar Barca impotriva declaratiilor lui Mourinho si intrarii lui Pepe.

Daca arbitrul nu a sanctionat incidentele din timpul meciului, UEFA nu se poate implica in orice faza daca nu exista plangeri, ca altfel am juca toate meciurile de fotbal la comisii.

Ronnie03.05.2011 17:53

Kaka si Higuain titulari. United campioana!

red&blue_boy03.05.2011 18:25

Baieti,degeaba ne mai agitam noi,ramane rezultatul din teren.Cu toate greselile astea de arbitraj,care au fost de ambele parti,recunosc ca Barcelona e mai buna la ora actuala,cea mai buna.S-ar fi calificat oricum...

Sper sa avem un meci frumos,sper barem ca Real sa nu piarda urat,ca de intors rezultatul mi-e ca e imposibil.

Tupac Amaru03.05.2011 19:05
Sper sa avem un meci frumos,sper barem ca Real sa nu piarda urat,ca de intors rezultatul mi-e ca e imposibil.

Din pacate meciul e cam urat pana in minutul 20, sper sa se schimbe, dar asta se va intampla doar daca da Real un gol....asta o spune un suporter al Barcelonei in meciul de azi....

Am senzatia ca lipseste un mascarici de pe teren, unul care sa creeze rumoare, o pata de culoare ceva....exact, ma refer la Nicolita, macar sa radem si de prostia cuiva, astia de pe teren sunt aproape perfecti.... :))

red&blue_boy03.05.2011 19:33

Banel e de nepretuit ! :D

Da,n-a fost o repriza prea spectaculoasa,doar interventiile lui Casillas mai animand atmosfera.In conditiile in care Barcelona domina destul de clar,e greu ca Real sa dea un gol...Poate o sclipire de la C.Ronaldo sau Kaka !

red&blue_boy03.05.2011 19:44

Trebuia validat golul lui Higuain...

1-0 , gol Pedro ...It's all over...

David03.05.2011 20:01

Iese Kaka. :)) S-au speriat.

Ronnie03.05.2011 20:10

Trage belgianul cu Barcelona la maxim.

south-side03.05.2011 20:34

Da ma esti nebun i-au cumparat astia pe toti.

gaypride in seara asta a fost cel mai suparat s-a aruncat si s-a prabusit de zici ca era raid aerian. Si asta e fairplay nu?

Adebayor e bun de k1 ce le mai da peste cotoaie , remarca comentatorilor italieni de la sky a fost ca mai bine s-ar reprofila fundas ca in atac n-are nicio treaba.

E hai ca nu a fost asa de rau in seara asta s-a incercat sa se joace fotbal. De ce nu s-a intamplat asta de la inceput?

Inciu-Ciuna03.05.2011 20:34

Degeaba joaca cel mai frumos fotbal,degeaba au posesie, pase bla bla bla bla,daca joaca cel mai gretos teatru cu putinta.

Sper sa le rupa capu` Manchesteru` mascaricilor blau-grana.

*Alecs*03.05.2011 20:38

Cat de bun ar fi fost acum acel 0-0 din tur. Crucial.

MoWeed03.05.2011 20:39

Abia astept sa vad cum se vor plange unii pe aici iar.

Desigur, se vor plange de simularile repetate ale Cristinei sau a lu' Di Maria, de faptul ca Lass trebuia sa primeasca vreo 3 galbene, de faptul ca Adebayour numai pe Valdes nu l-a faultat in 20 de minute cat a jucat(cel putin 2 faulturi jegoase, fara mingie).

Abia astept sa ii vad pe toti cum o sa explice ca a fost gol valabil desi pe reluare s-a vazut clar ca l-a atins pe Mascherano Cristina.

greenyes03.05.2011 20:53
Abia astept sa vad cum se vor plange unii pe aici iar.

Desigur, se vor plange de simularile repetate ale Cristinei sau a lu' Di Maria, de faptul ca Lass trebuia sa primeasca vreo 3 galbene, de faptul ca Adebayour numai pe Valdes nu l-a faultat in 20 de minute cat a jucat(cel putin 2 faulturi jegoase, fara mingie).

Abia astept sa ii vad pe toti cum o sa explice ca a fost gol valabil desi pe reluare s-a vazut clar ca l-a atins pe Mascherano Cristina.

Calin,

Mie mi s-a parut ca arbitru a tras cu Barca, si nu era cazul. I-a ciupit pe astia de la Real asa cum faceau arbitrii nostri cu ceva timp in urma: hai sa nu dau niste faulturi, niste lovituri libere......picatura chinezeasca. Barca nu avea nevoie de prostii de genul asta.

La faza golului Realului, a fost fault clar la Ronaldo iar arbitrul da fault in atac!!!????. A mai fost un fault la Ronaldo facut de Mascherano sau Puyol in apropierea careului; arbitrul era foarte aproape de faza, iar nu a dat.

Mama masii, Barca nu avea nevoie de ciupeala arbitrului.

stockton03.05.2011 20:54

MoWeed...n-are sens sa te porti asa....la Ronaldo, Di Maria si Arbeloa a fost fault clar din marginea careului la 1-1, s-a vazut clar pe reluari. Mai ales ca acest arbitru a fluierat tot ce se putea de partea cealalta. Barca a fost peste, merita sa se duca-n finala, dar nici nu poti spune ca alea nu erau faulturi.

danimarcu03.05.2011 21:04

Cat de bun ar fi fost acum acel 0-0 din tur. Crucial.

Daca era 0-0 in tur,batea azi Barcelona cu 2 sau 3 la 0 !... :punk:

Stryker03.05.2011 21:10

Desi teoretic Barcelona mi-a fost in timp mai draga decat Real, sunt total de acord cu greeneyes, Barca nu avea nevoie de ciupeala arbitrului, a fost absolut penibil modul in care a tras arbitrul pentru ei si cum de li s-a permis sa traga de timp in ultimile 5 minute ... nu cred ca aveau nevoie de aceste practici, sunt dezamagit de ei deoarece ma asteptam la mai mult de la echipa care este probabil cea mai buna din lume.

Arian03.05.2011 21:14

A fost jaf la drumul mare. Real Madrid merita sa se califice in finala de pe Wembley. Cel mai mult imi pare rau de Cristinutza_7. :(

Ce mai poate fi de spus, dragi prieteni? :|

Maye03.05.2011 21:21
Adebayour

Adebayor

Stryker03.05.2011 21:21

ariane te scuz ca ai incercat sa fii ironic si ai esuat lamentabil ... nimeni nu a zis ca ar fi fost un "jaf", Barca era ca si calificata dupa meciul tur, insa nu avea nevoie de ajutorul acestui arbitru belgian si nici de acele trageri patetice de timp din finalul meciului.

Din partea mea le doresc sa castige finala cu Man U, insa ar fi indicat sa o faca cinstit.

Maye03.05.2011 21:22

:))

Geniala asta.

greenyes03.05.2011 21:24
A fost jaf la drumul mare. Real Madrid merita sa se califice in finala de pe Wembley. Cel mai mult imi pare rau de Cristinutza_7. :(

De meritat nu meritau sa se califice, mai ales dupa primul meci, dar strict fotbalistic e o placere sa vezi o echipa pierzand JUCAND FOTBAL decat refuzand fotbalul. De data asta chiar le-au pus probleme Barcei.

Jocul de pase al Barcelonei. La prima vedere pare floare la ureche, dar sa pasezi cu asa precizie nu este la indemana oricui, din pacate la momentul actula doar la indemna Barcelonei. Sunt pase de o precizie uluitoare care fac pe cei care nu au treaba cu fotbalul sa creada ca fotbalul e usor, simplu, ce atata complicatie cu sportul asta.

Cand Barca a spulberat Realul cu 5 - 0 a fost fotbal total. Daca ar putea gasi aceeasi motivatie si concentrare in fiecare meci, ar spulbera orice echipa de pe pamant la acelasi scor.

Tocmai asta e filozofia Barcei sa faca lucrurile dificile sa para simple dar pentru asta au muncit si muncesc din greu.

La un momendat au incercat si cei de la Real sa paseze din prima sau maxim doua atingeri. Dupa 4 5 pase sub presiunea presingului au pierdut mingea.

Iar pasa lui Iniesta....de asta e fotbalul frumos!!!!!

stockton03.05.2011 21:24

Fanii Barcelonei nu fac greseli cand e vorba de a critica arbitrajele celor de la United...cam uita sa se uite in propria curte...e a treia oara in ultimii 6 ani cand Barcelona e ajutata flagrant sa ajunga in finala...a treia oara!

*Alecs*03.05.2011 21:43

Tenismenul Andy Murray a sintetizat foarte bine situatia:

"I love the football barca play its great but they seem to think its against the rules to tackle them why is that?"

Nu sunt suparat nici pentru golul anulat, nici pe anumite faulturi sau cartonase care nu s-au dat. Au fost si de o parte si de cealalta. Jocul s-a decis in tur in minutul 60.

Insa, simpatizantii Barcelonei trebuie sa inteleaga anumite lucruri:

-echipele adverse au voie sa se apere in fata lor

-echipele adverse au voie sa faca faulturi

-daca ataci cu prea multi oameni, le lasi celor 3 vitezisti (Pedro, Villa, Messi) spatii mari si cu doi pasatori ca Iniesta si Xavi nu ai nicio sansa

-pe Barca o bati doar pe contraatac

Nu in ultimul rand, daca eu as fi fost simpatizant al Barcei, as fi recunoscut ca joaca cel mai bun fotbal, dar in acelasi timp as fi recunoscut si faptul ca aproape la orice fault exagereaza. E un lucru de care nu au nevoie si care le pune putin in umbra jocul. A ajuns pana si Puyol sa faca lucrul asta si e grav. Oscarul de azi il acord lui Mascherano.

«1212223242527»