Da mah, impotriva Realului(sau in favoarea Barcelonei) e o conspiratie europeana. Impotriva lui United e o conspiratie nationala. Unii de pe aici nu stiu sau nu pot sa accepte ca echipele cu care simpatizeaza din strainatate mai si pierd. Bine macar ca nu se aplica acelasi standard si cand vine vorba de Steaua, ca ar fi fost cineva in Romania care sa-i intreaca pe coloratii de sub pod la auto-victimizare.
Cat despre suspendarile astea, eram de acord sa le dea. Dar daca ii dadea si lui Marcelo pentru ca l-a calcat pe Pedro fara mingie sau lui Adebayour pentru faultul ala din final. Sau cumva simularile sunt mai grave decat faulturi urate, meschine, facute fara a se urmari jucarea mingiei?
Si lui Di Maria pentru simulari repetate in prima repriza. Desigur, o sa mi se spuna ca el n-a simulat desi la un asa zis fault a lui Alves, Di Maria a facut o simulare cum numai in divizia judeteana am vazut.
Auzi "comportament nesportiv". Aia de la Real faulteaza tot meciul, dar numai cei de la Barcelona tre sa plateasca. Adica, cand Mourinho foloseste tactica asta este "singura metoda de a-i opri pe Barcelona", ceva acceptabil si o dovada a maretiei lui jose ca antrenor. Doamne fereste sa o foloseasca altcineva ca omoara fotbalul(nu ca Barcelona ar fi jucat atat de infect si meschin ca Realul)
Cat despre Pedro, daca l-a facut pe Marcelo "maimuta" trebuie sa plateasca. Dar sa nu uitam si ca Marcelo a faultat tot meciul. Sigur, asta nu ii scuza gestul, dar trebuie sa privim problema din toate perspectivele. Probabil ca si eu as fi reactionat intr-un fel sau altul.
Cat despre UEFA, forul respectiv este la fel de mizerabil ca si comitetul executiv al FRF, de exemplu. Sunt convins ca exista interese dupa care se aleg adversarii in fazele eliminatorii, chiar si arbitraje cu directie.