FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2010-2011

«12324252627»
pcsbb29.05.2011 03:44

Pun pariu ca Xavi si Villa au sarbatorit in vestiar in chiloti pe ritmurile de sparcaiala ale lui sALAM, la fel ca ai nostri. :whistle:

vlad29.05.2011 04:20
Nu reusesc sa inteleg care e faza cu fotbalul spectacol senzatio-mega-fantastic al barcelonei care in 99% din timp face ceva absolut nemaivazut...pase scurte intre mijlocasi si fundasi...complet boring.

Utd slaba de tot and comentatorul mai avea un pic si se ducea in teren si ii sugea pl piticului de Messi :| cat de pupincurist ca si comentator neutru si profesionist sa fi ?

@Robert,nu am retinut cu ce echipa simpatizezi. Eu nu inteleg ce fac celelalte echipe in timp ce Barcelona tine mingea in propriul careu. Hai si fim seriosi la faza legata de comentatorul TVR-ului. Poate daca juca spectaculos si Chicharito l-ar fi pupat in fund si pe mexican. Dar nu a avut cu cine,pe cine sa pupe??? Singurul care merita sa fie pupat de la MU ar fi fost Rooney. Dar cu un singur Rooney nu se face primavara.

Si daca ai fi vazut meciul,ai fi realizat ca nu s-a jucat chiar in terenul Barcelonei meciul.

Totusi, ca sa fiu in asentimentul tau, Barcelona nu a meritat sa castige CL. Manchester a fost ocolita de noroc aseara. Ghinionul ei s-a numit Barcelona.

Orice lucru facut cu pasiune iti aduce satisfactii si te face mai bun . E valabil in orice domeniu de activitate. Sloganul celor din galeria Barcelonei spune totul "We love football". Cei care fenteaza fotbalul,rar pot culege roadele.

Jucatorii lui Manchester recunosc: "Barcelona e mai buna joacă un fotbal EXTRAORDINAR"

PS Oare cate trofee ar trebui sa castige Pep pentru ca ceilalti sa creada ca are si el calitati de antrenor? Sau Messi cand va fi considerat un jucator mare? Unde ar trebui sa puncteze? In cluburi,in reviste de scandal? Unde?

Ronnie29.05.2011 05:59

@vlad

Momentan Barca nu a castigat nicio Liga fara ajutorul arbitrilor. Poate cand o vor face..

vlad29.05.2011 07:31
@vlad

Momentan Barca nu a castigat nicio Liga fara ajutorul arbitrilor. Poate cand o vor face..

Ronnie,stiu ca esti trist dar nu-mi amintesc vreun arbitru sa fi bagat mingea in poarta pentru Barcelonona. Desigur ca faci referire si la meciul de aseara cand lui MU nu i s-a acordat un penalti la 3-1 pentru catalani.(la 0-0 a fost o faza identica in careul englezilor si nu s-a dat penalti) Vezi ca MU a dat singurul gol din offside.

Vrei sa luama toate meciurile castigatoarelor de CL sa analizam arbitrajul lor in anii in care au castigat Liga? Ma asteptam sa spui :Manchester a fost praf aseara,a fost inerta, nu a aratat a a echipa care sa joace finala". Hai ca nu mai comentez nimic ca nu am acoperire in ceea ce spun. Stiu ca ti-ai fi dorit sa joace MU cu Real finala. Poate doar asa mai aveau si englezii o sansa.

PS Inainte sa ma contrazic cu tine o intrebare:ai vazut meciul de aseara ,poate vorbesti in necunostiinta de cauza.

Bogdan29.05.2011 07:32

Barca joaca un fotbal total.

danimarcu29.05.2011 07:36

Ce de frustrari pe aici!

Ce l-ar face pe un neutru sa se indragosteasca de fotbal,jocul lui MU de aseara sau al Barcelonei?

@Robert ,pentru un astfel de fotbal se uita lumea la meciuri,nu pentru unul tacticizat fara sare si piper...

Daca pe tine nu te incanta jocul Barcelonei inseamna ca te uiti la meciuri din alte motive.

Pe mine m-a sunat aseara prin minutul 75 un prieten,fan Real(roman,sa ne intelegem),sa imi spuna ca e incantat de jocul Barcelonei si ca nu o mai vazut niciodata vreo echipa jucand asa frumos...

Pasele alea sunt rodul calitatii jucatorilor si al muncii depuse la antrenamente.Nu e la indemana oricui sa domini in halul ala echipe imense ca Real sau MU.

vlad29.05.2011 07:40

Presupunem ca se califica Real in finala ,era lumea multumita. Nu-mi imaginez pe ce motive si argumente s-ar fi calificat Real in finala. Daca iar mi se explica ca daca se juca 11 contra 11 altul ar fi fost rezultatul promit sa cred ca vine sfarsitul lumii in octombrie sau in 2012.

Offtopic. La meciul din Cupa lumea m-a facut frustrat ca ma amuzam de lacrimile lui Torje. Imi pare rau ca nu a luat Dinamo Cupa sa-l vedeti pe Torje la TV dand la mu...ie tuturor stelistilor. L-ati mai fi mangaiat pe crestet parinteste? Am mai explicat ca pe mine ma amuza un fotbalist imbecil care plange pentru un meci de tara care nu este un capat de tara.

Ronnie29.05.2011 07:52

Ce nu pricep eu de ce Barca care joaca cel mai frumos fotbal are nevoie ba de un Busacca, ba de un Ovrebo sa castige Liga?!

Aseara United a jucat slab tare, mosul nu a nimerit deloc tactica. Absenta lui Fletcher se vede de pe luna la Manchester. Inca un lucru pe care nu l-am inteles, de ce Nani este rezerva cand e cel mai bun pasator din echipa? A fost prea defensiv Ferguson, a preferat sa joace cu Valencia care e mai mult defensiv decat ofensiv.

Daca nici in aceasta vara la United nu vine un mijlocas de creatie bun e clar ca mosu' e putin masochist.

@vlad

Au fost 3 meciuri si vreo 60 de minute in care s-a jucat 11 vs 11 intre Real si Barca in ultimele 2 luni si in tot acest timp Barca nu a putut sa castige cu ei. E limpede ca Mourinho n-are probleme impotriva Barcelonei daca arbitrii ar fi impartiali. Unde mai pui ca Real a revenit in campionat de la 0-1 si cu om in minus.

vlad29.05.2011 07:57
@vlad

Au fost 3 meciuri si vreo 60 de minute in care s-a jucat 11 vs 11 intre Real si Barca in ultimele 2 luni si in tot acest timp Barca nu a putut sa castige cu ei. E limpede ca Mourinho n-are probleme impotriva Barcelonei daca arbitrii ar fi impartiali. Unde mai pui ca Real a revenit in campionat de la 0-1 si cu om in minus.

Vezi ca nici Real nu dat gol 11 contra 11. :) Of,of astea sunt certuri ca "cinea fost primul :oul sau gaina?"

Prefer sa vad spectacol,sa vad un fotbal de calitate decat un meci supertacticizat. si anost. Iar daca cel care practica acest fotbal se numeste Barcelona nu poate insemna decat putina satisfactie in plus. Am si eu o varsta,am prins si eu fotbal spectaculos,cand nu se faceau transferuri pe zeci de milioane de euro (atunci se faceau pe cateva milioane de dolari) poate din acest motiv prefer un altfel de fotbal. Cand s-a facut un sondaj legat de CM care ne-a impresionat am ales Italia '90 pentru ca a fost ceva de vis . De 2 campionate mondiale vad doar meciuri egale,scoruri stranse si antifotbal .

Ai uitat sa-l pui la socoteala pe arbitrul meciului tur Inter-Barcelona. :)

ebonyc29.05.2011 07:59
Ce nu pricep eu de ce Barca care joaca cel mai frumos fotbal are nevoie ba de un Busacca, ba de un Ovrebo sa castige Liga?!

Aseara United a jucat slab tare, mosul nu a nimerit deloc tactica. Absenta lui Fletcher se vede de pe luna la Manchester. Inca un lucru pe care nu l-am inteles, de ce Nani este rezerva cand e cel mai bun pasator din echipa? A fost prea defensiv Ferguson, a preferat sa joace cu Valencia care e mai mult defensiv decat ofensiv.

Daca nici in aceasta vara la United nu vine un mijlocas de creatie bun e clar ca mosu' e putin masochist.

@vlad

Pentru ca joaca cu echipe d-astea care dorm in jumatatea proprie cu mentalitate de Pandurii Targul Jiu. Cum a jucat Manchester aseara adica. Si vezi ca ati dat gol din offside, dar nu mai conteaza. E greu sa privesti obiectiv. Uita-te la posesie si la numarul de ocazii si daca tot zici ca Barca castiga cu arbitrii inseamna ca esti o cauza pierduta. Nu am vazut pana acum un meci in care o echipa engleza sa nu aiba macar UN corner in tot meciul. Cum sa te plangi de arbitri in asemenea situatie in stil Lucescu?

Eu nu inteleg Anderson de ce nu a jucat.

Ronnie29.05.2011 08:33

@vlad

Fata de Barca, Real a marcat si in 11 vs 11. Si nu sunt certuri gen ou vs gaina, sunt argumente, dar majoritatea fanilor Barcei de p-aici cand raman fara argumente au aceleasi fraze clasice "joaca cel mai frumos, cel mai placut ochiului" etc. Daca echipa adversa primeste un cartonas rosu gratuit nu inseamna niciun ou si nicio gaina, e o piedica pusa fotbalului. Si daca o alta echipa nu primeste 2-3 penaltyuri iar nu e nici ou, e Ovrebo.

Repet, astept sa vad o Liga castigata de Barcelona fara arbitrii.

PS: Singurele echipe batute de Barca in aceasta primavara de UCL fara ajutorul fluierasilor au fost Sahtior si United.

Ca sa nu par frustrat am recunoscut ca aseara United nu a miscat nimic, Barca a meritat sa castige. Dar cum ajung ei pana in finala e cam mirositor.

@ebonyc

Dupa gandirea ta n-ar fi nicio problema ca Barca sa primeasca 15 penaltyuri si 20 de eliminari pentru adversari asa la misto. Ei joaca cel mai frumos, nu? De ce sa nu fie si ajutati de arbitrii.

Vorba aia, ce-i frumos si lui Ovrebo ii place.

Anderson e praf. Eu nu inteleg ce cauta baiatul asta la Manchester.

vlad29.05.2011 08:38
@vlad

Fata de Barca, Real a marcat si in 11 vs 11.

@Ron, Barcelona a dat 4 goluri 11 contra 11 :)

Cei care nu-l vad pe Messi fotbalist,la 22 ani are 3 Ligi ale Campionilor. In 2 finale a fost omul meciului. (S-a nimerit sa fie amandoua cu MU,iar intr-una dintre ele adversar la trofeu i-a fost protughezul Ronaldo ).

Oricum e praf argentinianul,ca sa-l citez pe un mare clasic si cunoscator de fotbal "il vor face praf jucatorii din campionatul Angliei,vor matura cu piticul pe jos".

Ronnie29.05.2011 08:49

Real 1-1 Barca in campionat, Barcelona a dat gol Realului din penalty dupa ce a fost eliminat Albiol.

Barca 0-1 Real, in Cupa.

Real 0-2 Barca, ambele goluri au fost marcat dupa ce a fost eliminat Pepe.

Barca 1-1 Real. Singurul meci in care Barca a marcat 11 vs 11. Si probabil pentru ca Realul s-a deschis pentru ca avea nevoie sa marcheze, altfel iar era nevoie de vreun italiano-norvegian pentru campioana.

gio_stgloria29.05.2011 09:04
Pun pariu ca Xavi si Villa au sarbatorit in vestiar in chiloti pe ritmurile de sparcaiala ale lui sALAM, la fel ca ai nostri. :whistle:

Lasa ca sarbatoresc pique si puyol cu Nicu gheara.

Si pentru astia care sustin ca jocul asta e spectaculos , da, poate era spectaculos acum 2-3 ani , acum a devenit PLICTISITOR. Cand Barcelona o juca pe poarta atunci da, o sa fie un joc spectaculos. Nu zic , este cel mai eficient joc si poate ei s-or distra cand paseaza intre ei , dar pe mine nu ma distreaza.

Nu va mirati de prestatia lui Manchester, numai fraierii puteau sa creada ca united va putea sa doboare posesia barcelonei . Sansa lui Manchester era pe contraatac, dar cu evolutii precum cele ale lui valencia, giggs la ce poti sa te astepti?

@danimarcu

Prietenul ala al tau nu prea se uita la fotbal banuiesc.Jocul de aseara al barcelonei n-a avut nimic nou de ce anume a fost impresionat ?

@ ronnie

Si pana la urma echipa aia de tot o ridicai tu in slavi s-a facut de cacao . Vezi ? "cea mai buna echipa a fotbalului englez" dupa cum o numesti tu.

ebonyc29.05.2011 09:43
@vlad

Fata de Barca, Real a marcat si in 11 vs 11. Si nu sunt certuri gen ou vs gaina, sunt argumente, dar majoritatea fanilor Barcei de p-aici cand raman fara argumente au aceleasi fraze clasice "joaca cel mai frumos, cel mai placut ochiului" etc. Daca echipa adversa primeste un cartonas rosu gratuit nu inseamna niciun ou si nicio gaina, e o piedica pusa fotbalului. Si daca o alta echipa nu primeste 2-3 penaltyuri iar nu e nici ou, e Ovrebo.

Repet, astept sa vad o Liga castigata de Barcelona fara arbitrii.

PS: Singurele echipe batute de Barca in aceasta primavara de UCL fara ajutorul fluierasilor au fost Sahtior si United.

Ca sa nu par frustrat am recunoscut ca aseara United nu a miscat nimic, Barca a meritat sa castige. Dar cum ajung ei pana in finala e cam mirositor.

@ebonyc

Dupa gandirea ta n-ar fi nicio problema ca Barca sa primeasca 15 penaltyuri si 20 de eliminari pentru adversari asa la misto. Ei joaca cel mai frumos, nu? De ce sa nu fie si ajutati de arbitrii.

Vorba aia, ce-i frumos si lui Ovrebo ii place.

Anderson e praf. Eu nu inteleg ce cauta baiatul asta la Manchester.

"Nimeni nu ne-a dat o astfel de bataie", a declarat fara menajamente Sir Alex Ferguson, antrenorul formatiei Manchester United. Asta-i diferenta dintre un "Sir" si ceilalti.

danimarcu29.05.2011 09:46
@danimarcu

Prietenul ala al tau nu prea se uita la fotbal banuiesc.Jocul de aseara al barcelonei n-a avut nimic nou de ce anume a fost impresionat ?

Prietenul ala al meu nu rateaza niciun meci,e fan Real si surpriza vine tocmai de aici.Niciodata nu a recunoscut ca Barcelona joaca fotbal,venea mereu cu scuze si argumente penibile,foarte aproape de cele vazute pe acest topic.Pt mine care ii stiu parerile este semnificativ,nu ma astept sa fie si pt altcineva...

Fratilor,fotbalul este facut sa incante ochiul suporterului.Am fost mereu fan Mourinho si voi fi ,dar asta pt ca este un om inteligent si un bun strateg,iar daca cineva va detrona vreodata Barcelona acela va fi Mourinho.Dar asta nu inseamna ca nu ma mai pot bucura de fotbalul total oferit de Barcelona!...

Robert Aeroth29.05.2011 10:21

@ Vlad tot ce am facut a fost sa spun ce am vazut aseara. Ar fi fost chiar naspa sa castige utd dupa jocul penibil facut. Dar nici nu pot sa ii pup pe Barcelona sau sa ii laud cu jocul lor extraordinar cand ei in 99,99% din meciuri paseaza intre fundasi. Daca tu nu poti accepta asta e problema ta.

Tin cu Fotbal Club Steaua Bucuresti 1947 :thumbup:

p.s. cine vrea sa vada fotbal adevarat sa se uite la meciurile Stelei de la sf anilor 80 inceputul anilor 90 cu pase dintr-o bucata. Acolo da spectacol

p.p.s pentru toti care ii lauda pe piticania de Messi sau muierea de cristina :

Ronnie29.05.2011 10:33

@Robert

Daca ajungem sa ii cumparam acum pe Iordanescu si Messi e grav. Cu tot respectul, dar stelistul nostru nu se poate ridica nici la genunchii lui Messi.

Robert Aeroth29.05.2011 10:37
@Robert

Daca ajungem sa ii cumparam acum pe Iordanescu si Messi e grav. Cu tot respectul, dar stelistul nostru nu se poate ridica nici la genunchii lui Messi.

Iordanescu se pisa pe Messi toata ziua.

Iordanescu:Tehnica viteza dribling sut + coordonator de joc.

Messi stie doar sa dribleze si sa primeasca pase de la altii.

Ce a facut Messi la CM ??? Nimic ! Daca il scoti din echipa barca e pielea pulii

chodi do piče29.05.2011 10:39

@ronnie Ma amuza teribil frustrarea ta si gandirea limitata. Sper sa mai fie inca 100 de Ovrebo si Bussaci ca poate iti faci harachiri. :death:

@robert Iar tu daca il vezi pe Messi ca pe un nimeni inseamna ca ai o problema marecu sportul asta.

Ronnie29.05.2011 10:42

Prietene, esti ipocrit rau de tot! Stiu ca afirmi tampeniile astea doar ca sa te dai mare stelist, dar chiar si-asa, tot esti.

Messi este considerat la ora actuala poate cel mai bun jucator din istorie si tu imi zici ca Iordanescu se pisa pe el? Poate ca politician, dar ca jucator de fotbal e minuscul pe langa argentinian.

Robert Aeroth29.05.2011 10:42
@ronnie Ma amuza teribil frustrarea ta si gandirea limitata. Sper sa mai fie inca 100 de Ovrebo si Bussaci ca poate iti faci harachiri. :death:

@robert Iar tu daca il vezi pe Messi ca pe un nimeni inseamna ca ai o problema marecu sportul asta.

Am o problema cu toti lingaii care il dau pe Messi cel mai mare din toate timpurile si habar nu au de jucatori ca Pele,Platini,Cruyff si multi altii inclusiv jucatori de la noi precum Dobrin,Iordanescu chiar si procuroru de la ham ham Dinu, numai spun de Hagi.

@ Ronnie du-te in plm cu Messi al tau si uitate intai la un meci al Stelei din anii 80-90 sa vezi acolo joc spectaculos.

Alexandru H.29.05.2011 10:49

Iar i-ati dat drumul lui Robertino pe goagal de a invatat niste nume de fotbalisti? Parca vi s-a spus sa ii restrictionati accesul la meciuri, ca nu intelege nici regulile, daramite chestiile mai sofisticate...

chodi do piče29.05.2011 10:50
Am o problema cu toti lingaii care il dau pe Messi cel mai mare din toate timpurile si habar nu au de jucatori ca Pele,Platini,Cruyff si multi altii inclusiv jucatori de la noi precum Dobrin,Iordanescu chiar si procuroru de la ham ham Dinu, numai spun de Hagi.

@ Ronnie du-te in plm cu Messi al tau si uitate intai la un meci al Stelei din anii 80-90 sa vezi acolo joc spectaculos.

:stupid::wave:

vlad29.05.2011 10:52

@Robert,recunosc ca nu i-am vazut pe Dobrin ,Dinu sau Cruyff decat in rezumate,nu am vazut niciun meci live. Despre Pele pot spune ca in afara de unele rezumate sau montaje l-am mai vazut jucand in echipa cu Sylvester Stallone sau Michael Caine(Pele a fost un fotbalist urias). Pe Platini mi-l amintesc de la euro '84 si eram foarte fericit daca-mi cadea pe cartonase el sau Jean Tigana. Pe Hagi l-am prins inca de cand era la Sportul.

Ne povestesti si noua ce sentimente aveai in anii trecuti cand vedeai acei jucatori pe viu sau la TV?

«12324252627»